lolo09 18.03.06, 12:59 moj kolega robi statystyki zapachu dla kobiet 20-40 lat i mezczyzn w tym samym przedziale wiekowym jesli moglybyscie mi napisac co lubicie bylabym wdzieczna. najlepiej w temacie postu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: jakie zapachy wam sie podobaja?? 18.03.06, 13:11 W temacie postu bym chciala, ale nie wiem czy pisac ogolnie, czy konkretnie nazwy produktow perfumowanych? Jezeli ogolnie, to cytrusowe, z nita imbiru Jezeli szczegolnie, to cos czego juz niestety nie uswiadcze Paco Rabenne Energy (przez kilka ladnych lat "moj" zapach), Moschino I love, love..., DKNY Women oraz ostatnio wylewam hektolitry GianMarcoVenturi Girl ;P Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: jakie zapachy wam sie podobaja?? 19.03.06, 11:07 od lat niezmiennie Paco, i kenzo jungle)) czasami na wiosne jak mnie natchnie nowosci chanel) mąż wierny Hugo w każdej postaci) Odpowiedz Link Zgłoś
hratli lawenda, zmielona kawa 18.03.06, 13:18 pomijam perfumy, bo sie nie zmiesci w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
ana_mama_patrycji mam kilka ulubionych 18.03.06, 13:20 1.Jean - Poul Gaultier 2. Estee :auder - exotic 3.Naomi Cambel - Naomagic Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: jakie zapachy wam sie podobaja?? 18.03.06, 13:46 Jesli chodzi o perfumy to damskie: 1. Eau D'Eden Cacharel 2. Sunflowers E.Arden 3. Miracle Lancome 4. Thru C.Clein mojemu mezowi od lat kupuje L'Eau D'Issey Pour Homme by Issey Miyake i jest to najpiekniejszy meski zapach jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jakie zapachy wam sie podobaja?? 18.03.06, 14:19 Eclat D`Arpege - Lanvin Burberry London Gucci Eau de Perfum Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia Allure Chanel 18.03.06, 14:53 bezapelacyjnie i jedynie dla mnie najpiękniejszy zapach Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: jakie zapachy wam sie podobaja?? 18.03.06, 15:40 Wychodzi na to, że najpoplarniejsze jest Poeme Lancoume. Jest to mój ulubiony zapach od nastu lat. Zawsze go muszę mieć. Mam kilka zapachów tzw "pobocznych", ostatnio np Lolita Lempicka oraz Coco Mademoiselle. Uwielbiam też Chanel nr 5, które od zawsze używa moja mama, ale sama bym ich nie "założyła" . Mój mąż pachnie "La Male" J.P. Gaultier, a ja czasem, dla towarzystwa, używam "Classiqe" tego samego kreatora . W ogóle, o perfumach mogłabym długo, jest to swojego radzaju odchył . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: jakie zapachy wam sie podobaja?? 18.03.06, 15:46 Od jakiegos czasu jestem zakochana i namiętnie używam Hypnotic Poison Diora,oraz J.Del Pozo In Black(hiszpańskie) Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: jakie zapachy wam sie podobaja?? 18.03.06, 15:47 Zakochana oczywiscie w tych dwóch zapachach Odpowiedz Link Zgłoś
logineczka Ralph Lauren ---nie ma ładniejszego!!:) 18.03.06, 16:54 lolo09 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
skubany_kotecek lancome hypnose 18.03.06, 19:25 Preferuję słodkości ,odrobinkę ale czegoś bardzo słodkiego np. ostatnio Lancome Hypnose. Natomiast mąż od lat jest wierny zapachowi Kenzo Pour Homme. Odpowiedz Link Zgłoś
freaky33 Re: jakie zapachy wam sie podobaja?? 18.03.06, 22:16 Ostatnio - na dzień: - Envy- Gucci - Simply - Clinique - Very Valentino. Wciąż jeszcze - od czasu do czasu: - Allure - Chanel - Romance - Ralph Lauren ZAWSZE (na wieczór - Shalimar - Guerlain - Must - Cartier. Odpowiedz Link Zgłoś
prosta.krosta Re: 18.03.06, 23:01 Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca Oxygene Lanvin Odpowiedz Link Zgłoś
ola2004 Re: uwielbiam jadore diora 19.03.06, 14:25 Coco Chanel - Madmoiselle, gejfrutowy Kenzo i stare dobre klasyczne Masumi, to wspomnienie z dzieciństwa bo kiedyś uzywała go mama, acha, i jeszcze Elizabeth Arden - Green Tea. Odpowiedz Link Zgłoś