ja275 23.04.06, 10:00 no nie pasuje mi w zaden sposob Pienkowska do tego programu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wobbler Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 10:10 Eee,zawiodlam sie...Myslalam,ze napiszesz o tym,ze to w ogole lipa.Pamietam bodajze Kinge Rusin,kiedy nie mogla wlasciwie mowic bo miala zdarte gardlo.No zenada.Inna sprawa,ze w tv ogolnie nic ciekawego nie ma-szczegolnie w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 10:39 moze jestem dziwna, ale mi pasuje ten program Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 10:46 mi też nie pasuje, wogóle jej nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.27 Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 11:23 Pienkowska i Molek fatalnie to prowadza,program zrobil sie dretwy i nudny ,gdy prowadzila Kinga Rusin i Marcin Meller bylo superrr!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 19:22 mi molkowa dziala na nerwy, snobka, dretwa , i nos zadziera jest baaardzo antypatyczna mimo tych usmiechow rozsylanych na prawo i lewo , pasuja do siebie z pienkowska, ja bardzo ubolewam ze teraz one prowadza ten program bo jak prowadzila kinga z mellerem to chetnie jadlam przy nim sniadanko a teraz apetyt trace i wylaczam . czekam na poprzednikow ktorzy chyba za dwa tyg wracaja na kolejny miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 23:27 Biedna Magda, pewnie z tego programu też ją wyrzucą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.n.e.s1 Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 23:35 lubiłam jak był Meller i Kinga, teraz jest włączony TV, ale wolę poprasować albo w nosie podłubać chociażby... Wolałam Oliviera, nie wiem czemu go zdjęli. Pienkowską lubię, ale może nie tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: dzien dobry tvn 24.04.06, 08:04 mi tez nie. Do tego programu potrzeba mlodych, wyluzowanych ludzi a nie dali stara wyge od programow informacyjnych..zdecydowanie mi nie pasuje to tego programu. Wole Rusin i Mellera Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus22 Re: dzien dobry tvn 24.04.06, 12:13 Mi też zdecydowanie duet Mołek Pieńkowska - nie pasuje - w ogóle nie lubię zadufanej Mołkowej i sztywnej Pieńkowskiej - beeeee.... Powinni postawić na kogoś młodego wyluzowanego, a nie dwie sztuczne lale (( Odpowiedz Link Zgłoś