Dodaj do ulubionych

dzien dobry tvn

23.04.06, 10:00
no nie pasuje mi w zaden sposob Pienkowska do tego programu
Obserwuj wątek
    • wobbler Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 10:10
      Eee,zawiodlam sie...Myslalam,ze napiszesz o tym,ze to w ogole lipa.Pamietam
      bodajze Kinge Rusin,kiedy nie mogla wlasciwie mowic bo miala zdarte gardlo.No
      zenada.Inna sprawa,ze w tv ogolnie nic ciekawego nie ma-szczegolnie w weekend.
    • hratli Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 10:39
      moze jestem dziwna, ale mi pasuje smile ten program
    • mynia_pynia Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 10:46
      mi też nie pasuje, wogóle jej nie lubie.
      • kinia.27 Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 11:23
        Pienkowska i Molek fatalnie to prowadza,program zrobil sie dretwy i nudny ,gdy
        prowadzila Kinga Rusin i Marcin Meller bylo superrr!!!!!
        • syla113 Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 19:22
          mi molkowa dziala na nerwy, snobka, dretwa , i nos zadziera jest baaardzo
          antypatyczna mimo tych usmiechow rozsylanych na prawo i lewo , pasuja do siebie
          z pienkowska, ja bardzo ubolewam ze teraz one prowadza ten program bo jak
          prowadzila kinga z mellerem to chetnie jadlam przy nim sniadanko a teraz apetyt
          trace i wylaczam .
          czekam na poprzednikow ktorzy chyba za dwa tyg wracaja na kolejny miesiac
    • monia145 Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 23:27
      Biedna Magda, pewnie z tego programu też ją wyrzucą!!!
    • a.g.n.e.s1 Re: dzien dobry tvn 23.04.06, 23:35
      lubiłam jak był Meller i Kinga, teraz jest włączony TV, ale wolę poprasować
      albo w nosie podłubać chociażby... Wolałam Oliviera, nie wiem czemu go zdjęli.
      Pienkowską lubię, ale może nie tutaj?
    • adsa_21 Re: dzien dobry tvn 24.04.06, 08:04
      mi tez nie. Do tego programu potrzeba mlodych, wyluzowanych ludzi a nie dali
      stara wyge od programow informacyjnych..zdecydowanie mi nie pasuje to tego
      programu. Wole Rusin i Mellera
    • kaktus22 Re: dzien dobry tvn 24.04.06, 12:13
      Mi też zdecydowanie duet Mołek Pieńkowska - nie pasuje - w ogóle nie lubię
      zadufanej Mołkowej i sztywnej Pieńkowskiej - beeeee....
      Powinni postawić na kogoś młodego wyluzowanego, a nie dwie sztuczne lale sad((
      • marudka1980 nikt nie wspomnial o..Oliwierku Janiaku:( 25.04.06, 21:21
    • marudka1980 Popieram!!! 25.04.06, 21:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka