betka20 08.06.06, 21:30 Witam duży wybór na rynku to wbrew pozorom nie ułatwione zadanie .Chcemy z mężem kupić zmywarkę to zabudowy ale nie wiemy jaką,możecie mi coś polecić Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_mm Re: jaką polecacie zmywarkę 09.06.06, 08:47 ja wlasnie jakis miesiac temu kupilam Boscha, 60 cm szer dlaczego Boscha chociaz nie najtanszy - dlatego ze mialam wczesniej przez 6 lat zwykla niezabudowana 45 i nic sie z tym sprzetem nie dzialo, dlatego ze ma klase AA czyli zuzywa 12 litrow wody i pradu jakos najmniej, jedyny blad jaki popelnilam to model ale to juz z wlasnej winy - pokazalam za przeproszeniem w Saturnie inna a dali mi ciut inna ktora nie ma szybkiego programu z mniejsza temperatura i teraz zmywanie to 2 godzinna przeprawa - ale z drugiej strony nie ma tego zlego - na zmywanie po 4 osobowej rodzinie w tak duzej zmywarce zbiera sie statki caly dzien a ze jest ciuchutka to wlaczam ja wieczorem kiedy dzieci spia, ja sobie czytam a ona za mnie zasuwa polecam Boscha wogole - mam pralko-suszarke, piekarnik i plyte tej firmy; jedynie lodowke kupilam Liebhera bo ta z kolei jest podobno jeszcze lepsza od Boscha - na razie sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
makova Re: jaką polecacie zmywarkę 09.06.06, 10:48 Ja rowniez polecam Bosha. Jedna, teraz u rodzicow myje juz chyba 15 lat. Nasza "nowa", bez jakiegokolwiek problemu, juz 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
koci Re: jaką polecacie zmywarkę 13.06.06, 12:46 Ja z kolei nie -polecam Whirpoola mają fatalne uszczelnienie przy drzwiczkach i bród się tam tak zbiera, że nie wim jak to wyczyścić - chyba trzeba całe drzwi demontować . Odpowiedz Link Zgłoś
agach77 Re: jaką polecacie zmywarkę 13.06.06, 14:04 ja mam Gorenie i jestem z niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
karola810 Re: jaką polecacie zmywarkę 15.06.06, 14:35 ja troche z innej beczki - jeżeli decydujesz sie na zmywarke do zabudowy to polecem zamontować ją wyżej, a pod nią wychodzi świetna szuflada gdzie ja na przykład trzymam te wszystkie tabletki itp. a główny powód to oczywiście kręgosłup, wierz mi super sprawa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kdb.se Re: jaką polecacie zmywarkę 18.06.06, 14:58 My mamy INDESIT .... polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: jaką polecacie zmywarkę 24.06.06, 14:02 Bosch rewelacja!!! Cicha tania w eksploatacji nic dodać nic ująć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: jaką polecacie zmywarkę 27.06.06, 09:54 Bosch - każda jest dobra Lub Siemens - to to samo pod inną nazwą Odpowiedz Link Zgłoś
tatimati Re: jaką polecacie zmywarkę 29.06.06, 12:18 od 8 lat używam candy, żadnych awarii : ) Odpowiedz Link Zgłoś