be.em 18.08.06, 21:22 Dziewczęta - wymieniać - symbol sexu na ekranie 1. Brad pitt w Joe Blacku 2. Keanu w Słodkim Listopadzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:25 to samo mogę napisać o orlando bloom Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:38 orlando jest ładniusi ale jak dla mnie zbyt chudy.uwielbiam za to Bandziorasa ;- ))w "desperado",Pitta w "joe blacku" Mela Gibsona "bravehearcie",natomist z kobitek ostatnio Scarlet Johansson w "wyspie'i Angelina Jolie we wszystkim.piekna i seksi jest tez Monica Belluci np w "selenie" Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:39 joanna266 napisała: > orlando jest ładniusi ale jak dla mnie zbyt chudy. jak Ty mnie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:40 w koncu jestesmy siorami nie))) Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:43 no dobra, w małpach nie a co do babek na ekranie, to scarlett johansson działa mi na nerwy, najbardziej tym, że podoba się mojemu mężowi, no straszne po prostu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:44 bo ona sliczna jest i nie taki szkieletor tylko baba po prostu.mi sie podoba sama bym z nia pofikała Odpowiedz Link Zgłoś
aetas a z kobit to: 18.08.06, 21:45 Charlize Theron wszędzie, no dobra, w monsterze nie , a poza tym to np. Danuta Stenka bardzo mi się podoba i Sophie Marceau Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: a z kobit to: 18.08.06, 21:46 a theron tyz jest pikna.i moj małz mowi ze by ja jak on to nazywa "ciachnął;- )))" Odpowiedz Link Zgłoś
aetas A. Jolie też mi się podoba :) 18.08.06, 21:46 w ogóle to chyba więcej mi się podoba babek niż facetów, jutro idę "na kozetkie" ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:44 B0 choc w realu lubię płec męska, to na ekranie bardziej podobają mi się kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:31 Rysiek Geere we wszytskich filmach z Juliją Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Brad Pitt wszędzie :-) 18.08.06, 21:37 w 12 małpach też...? o rany...? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:35 Nicolas Cage-j.w.zawsze i wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mama_alusia Re: Nowy watek na temat:) 19.08.06, 12:11 Boski Cage - najsmaczniejszy w "Gone in 60 seconds" Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:46 Brad Pitt w "Troi" C.Owen w "Królu Arturze" Odpowiedz Link Zgłoś
gizmulini Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:47 ANTHONY HOPKINS w Hannibalu a dokładnie podczas sceny gdy stał w zagrodzie dla ludożernych swiń w białych, długich, podwiniętych spodniach, na boso. Mniam!!!!!!!!!!!!!! Jak tylko mi sie przypomina ta scena to przezywam wewnetrzyny orgazm duszy Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:48 o kurcze no na hanibala jako demona seksu to bym nie wpadla))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamurzyca Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 21:49 johnnie deep - w charlie in choc factory mmm jaki slodki w czekoladzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Charlize Theron 18.08.06, 21:50 w Głowie w Chmurach..........piękna......... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Russel Crowe 18.08.06, 21:53 uhmmmm russel mnie tam ruszał bardzo))) Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Wewnętrzny orgazm duszy ;-) 18.08.06, 21:53 chyba sobie w kominie zapiszę, super!!!!! )))))))) a Crowe w Gladiatorze, no jak ja mogłam zapomnieć???????????????!!!!!!!!!!!!! be.em, dzięki! co ja bym bez Ciebie zrobiła?! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Wewnętrzny orgazm duszy ;-) 18.08.06, 22:00 w odwecie i wdzięczności dorzuć kolejnego Odpowiedz Link Zgłoś
mera73 Re: Nowy watek na temat:) 18.08.06, 22:05 Brad Pitt w Rzece Wspomnień (chyba nie mylę tytułu?) i w Wichrach Namiętności... Chociaż w życiu nie lubię blondynów. I Russel Crowe właściwie we wszystkim. Np. w Tajemnicach LA. Mmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Wes Bentley w American Beauty 18.08.06, 22:12 zresztą Kevin Spacey też był niezły, nie tylko tam Odpowiedz Link Zgłoś
maadzias1 Najprzystojniejszy aktor 19.08.06, 11:31 Dla mnie Bartosz Opania, szczególnie w "Zakochanych" Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Nowy watek na temat:) 19.08.06, 13:04 Andy Garcia-w"Kiedy mężczyzna kocha kobiete"; ja bym go...- a nie on mnie... jest tak mega! Wesley Snipes-"Pociąg z forsą" "Fan"-tego z kolei bym poprosila by on mnie ...a nie ja jego...mniam! Brad Pitt "Joe Black"-razem.... wspolnie całą noc (nie lubie blondynów!) Antoś Banderas-uch!Nie przepuścilabym mu! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Nowy watek na temat:) 19.08.06, 16:08 Johnny Depp mógłby mnie zabrać w piracki rejs. Dalabym się porwać bez mrugnięcia okiem Jego uroda powala mnie na kolana. Jest ideałem - a w jego oczach przepadłabym z kretesem. I chcialabym przeżyć historię z Robertem Downeyem Juniorem z filmu "Only you". Mel Gibson spadł niestety z piedestału (( Odpowiedz Link Zgłoś
olusza3 Re: Nowy watek na temat:) 19.08.06, 17:08 Na kolana to mnie żaden nie powala, ale baaaaaaardzo mi się podobają; Heath Ledger, Johnny Deep,(nawet jako niedomyty pirat) Adrien Brody,(zwłaszcza w "Obłędzie") Vincent Cassel i fantastycznie starzejący się, z wiekiem coraz bardziej apetyczny Sean Connery. A niezmiennie najpiękniejsza jest dla mnie Monica Bellucci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Nowy watek na temat:) 19.08.06, 20:43 O tak! Sean Connery jest jak wino O Monice mam identyczne zdanie - piękna i już! Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Nowy watek na temat:) 19.08.06, 18:18 Hugh Grant - dziennik bridget jones cz.2 Christoher Walken - lowca jeleni John Malkovich - The Sheltering Sky Benjamin brat zawsze i wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
beatkadaniela Re: Nowy watek na temat:) 19.08.06, 19:45 Bruce Willis (zawsze i wszędzie, ten jego uśmiech po prostu powala), Johny Deep (szczególnie w "Piratach z Karaibów" taki nieokrzesany brudas) Nicolas Cage (" 60 sekund" po prostu miałam nogi z waty) Monica Belluci (zmysłowa, hipnotyzująca) i jeszcze taka mała Japonka, wyleciało mi nazwisko, takie króciutkie .Ma uśmieszek diabełka rogatego, mmhh. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Nowy watek na temat:) 19.08.06, 21:44 Tomasz Sianecki zawsze i wszedzie, Will Smith, Marlon Brando kiedys, z gowniarzerii banalny Dicaprio, z lozka bym nie wyrzucila, Jammie Foxx wiecej nie pamietam. Z kobiet: Winona Ryder, J. Lo. zawsze i wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś