uroda_ziemi1 31.08.06, 21:19 Lubicie się tulić? Z dziećmi, z ukochanym. Mmmmmm,jakie to miłe! Tulimy dziewczynki, tulimy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: Tuliiiiiiiimy! 31.08.06, 21:20 tulimy i calujemy.nizej masz wateczek o calowanku.taki siostrzany wąteczek)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: Tuliiiiiiiimy! 31.08.06, 21:21 Tuliiiimy! Uwielbiam to! Lepsze dla mnie niz calowanie Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: Tuliiiiiiiimy! 31.08.06, 21:26 Tule sie do mamy, tule sie do meza, do pieska, dziecka, nawet do koldry sie tule (robie sobie taki rogal i ciach miedzy nogi). Tulenie sie jest takie cieple Niestety dzis nie mam sie do kogo poprzytulac, ale przed praca maz mnie poutulal ze prawie usnelam Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Tuliiiiiiiimy! 31.08.06, 21:33 nie lubie sie obsciskiwac z obcymi. W sensie ze nei z kosmitami tylko z tymi ktorych nie znam albo znam kiepsko. W zasadzie to toleruje tylko meza ale nie za bardzo bo on jako ze jest o glowe wyzszy wykorzystuje to i pod pretekstem przytulania lapie sciska i wkada paluchy miedzy zebra a ja piszcze. Nie lubie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: Tuliiiiiiiimy! 31.08.06, 23:20 Rany, ale mnie przestraszyłaś. Juz myślałam, że o Teletubisie chodzi - na szczęście, taki miły wątek Owszem, ale zależy z kim ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Tuliiiiiiiimy! 31.08.06, 23:26 No ja też się wystraszyłam, że chodzi o Tubisie )) Tulić lubię tylko męża oraz dziatwę - nadmiernej bliskości z obcymi nie znoszę. Muszę mieć wokół siebie mniej więcej metr przestrzeni. ) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_p Re: Tuliiiiiiiimy! 01.09.06, 00:18 ja tam wiecznie niedotulona jestem )))taki ze mnie pieszczoch Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Tuliiiiiiiimy! 01.09.06, 01:02 oj lubimy lubimy do faceta , do maleństwa , do przyjaciółek tez Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza do sowy 01.09.06, 07:37 witaj sowo jeszcze się z Toba nie witałam po Twoim powrocie z tego co napisałas powyżej oraz z tego co napisalaś w wątku o wystroju wnetrz (asceza czy bibeloty) widze żeś pokrewna dusza. Ja też uwielbiam jak w domu jest ciepło, lubię takie akcenty typu moje obrazy (haftuję je) rysunki dzieci... dla mnie to jest dom. no i uwielbiam się tulic po taka przylepa ze mnie - do męża, dzieciaków i do mojej kochanej przyjaciólki tak więc i Ciebiwe wirtualnie przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 do maniusza 01.09.06, 08:53 A ja skorzystam z okazji i Ciebie powitam, bo mi jakoś tak z oczu zniknęłaś. A dom również lubię ciepły: fotografie, pamiątki, rysunki, ciepłe kolory ścian, drewno itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Tuliiiiiiiimy! 01.09.06, 08:43 Ja lubię - moje dziecko nie lubi-wyrywa się (podstępem ją biorę jak śpi), mój niemąż również nie lubi. Jestem niedotulona Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: Tuliiiiiiiimy! 01.09.06, 08:47 Pierwsze skojarzenie: Tubisie, a niech je ... Lubimy; Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Tuliiiiiiiimy! 01.09.06, 08:56 Tak, uwielbiam. Najcudniej się czuję, gdy mogę się wtulić w ramiona męża i gdy dziewczynki oplatają mnie swoimi delikatnymi ramionkami. Z przyjaciółmi również witam się i żegnam całusem i uściskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Tuliiiiiiiimy! 01.09.06, 08:59 lilu bardzo mi milo że ktoś zauwazył że mnie nie było... ja mam to szczęście ze my z mężem dwa takie przytulańce jesteśmy że nawet jak w domu koło siebie przechodzimy to się często choć na parę sekund przytulimy czy za rękę weźmiemy choć staż mamy niezły - małżeństwo 11 lat, razem prawie 13 lat. Tak więc ja jestem dotulona a swoją droga ciekawe - wszystkie otrzasamy się z obrzydzenia na samą mysl o tobisiach a dzieciaki je kochają... Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Tuliiiiiiiimy! 01.09.06, 09:03 To dobrze o nas świadczy, biorąc pod uwagę, że Teletubisie przeznaczone sa dla dzieci ok 2-letnich))))Taki tez prezentują zakres słownictwa, sposób funkcjonowania itp. Dlatego nasze dzieci tak je lubią- widzą po prostu swoich "rówieśników")))) Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Tuliiiiiiiimy! 01.09.06, 09:05 hihi nie wiem jak Wy ale ja jak słyszę głos tinky-winky to bym go ta jego torebką zaraz zatłukła... czy to się nadaje już do psychiatry?.. DD resztę tubisiów zniosę Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Teletubisie 01.09.06, 09:09 Na szczęście dla mnie moje dzieci nie mialy okazji zetknąć się z nimi porządnie, w związku z czym nie miały również okazji zapałać do nich miłością wielką. Za to mój wówczas 17 letni brat masochistycznie właczał sobie Canal+, gdy lecialy i zdaje się próbował ile zniesie, a hasło "tulimy" przez dlugi okres wprowadzał w życie witając się z rodziną i kolegami - meliśmy z niego niezły ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Moniu nie obrażaj mojej dwulatki :))) 01.09.06, 09:06 Zasób słownictwa ma zdecydowanie większy, nawet bajki już czyta swoim lalom: "dawno temu byla hewna, tyła z penem" )) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Moniu nie obrażaj mojej dwulatki :))) 01.09.06, 09:13 Gdzieżbym śmiała Ciekawa ta bajka....może napiszesz kiedyś dalszy ciąg))))? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Moniu nie obrażaj mojej dwulatki :))) 01.09.06, 09:15 A to musimy poczekać aż Nela dalszy ciąg "doczyta" i panem a nie penem Odpowiedz Link Zgłoś