paraga 26.09.06, 21:59 Mam pytanie: czy któraś z Was pisała biznesplan? Nie wiem jak podejść do tematu, od czego zacząć, jak powinien wyglądać..... Pomóżcie, proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysia51 Re: biznesplan 26.09.06, 22:10 Ja też chetnie skorzystam z rad,jestem na początkowym etapie pisania i nie mam pojęcia jak się zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia79 Re: biznesplan 26.09.06, 22:48 pisałam ze cztery, pięć lat temu. Korzystałam z super książki, krok po kroku, wszystko na przykładach. Nie jestem geniuszem a wyszło na 5. Niestety nie pamiętam autora, a w tej chwili nie umiem sprawdzić. Popytajcie w bibliotece. Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: biznesplan 26.09.06, 22:56 zobacz tutaj biznesplan.abc-ekonomii.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paraga Re: biznesplan 26.09.06, 22:59 długo szukałam (dużo serwisów jest płatnych), ale coś znalazłam, dosyć przystępnie napisane - tak mi się wydaje: www.twoja-firma.pl/artykuly/4,jak-zbudowac-prawidlowy-biznes-plan.html Odpowiedz Link Zgłoś