ammeux Re: Jaką książkę polecacie na wakacje? 04.10.06, 09:10 za wcześnie poszło Szukam miłej, łatwej i przyjemnej lektury na swoje spoźnione wakacje. Nie chciałaby, jednak nic typu Harlequin Coś z przesłaniem ale bez filozofowania. Myślałam o samotności w sieci ale podobno smutna. Zatem na wakacje nie pasuje? Polećcie coś plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
kim5 Re: Jaką książkę polecacie na wakacje? 04.10.06, 09:19 Ja ostatnio przeczytałam "Diabeł ubiera się u Prady". Polecam. Lekka, ale dobrze napisana. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaostrowska Re: Jaką książkę polecacie na wakacje? 04.10.06, 09:20 ja na przyklad jestem od lat czytelniczka Musierowicz i zawsze z utesknieniem czekam na jej nowa powiesc o rodzinie Borejkow. wlasnie sie ukazala Czrna Polewka i ją sobie czytam w wolnej chwili, czyli jak dziecko spi. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
maadzias1 Re: Jaką książkę polecacie na wakacje? 05.10.06, 13:20 Ja też jestem fanką Jeżycjady. Jestem w trakcie "Żaby". O kim opowiada Czarna Polewka? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Jaką książkę polecacie na wakacje? 04.10.06, 09:25 to może chmielewska? "lesio"? albo redliński "konopielka"? Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: Jaką książkę polecacie na wakacje? 05.10.06, 12:55 Może coś Segala: ksiazki.wp.pl/katalog/autorzy/autor.html?id=1743 Odpowiedz Link Zgłoś
magdalodz Re: Jaką książkę polecacie? 05.10.06, 12:14 A może "Biała Masjka" Przyjemnie się czyta, bo to opis prawdziwych przeżyć autorki jak się zabujała w Masaju. Wydała jeszcze dwie czeęsci swoich dalszych losów ale pierwsza najlepsz. Odpowiedz Link Zgłoś
koretka12 Re: Jaką książkę polecacie? 05.10.06, 13:17 plecam Chmielewską, Matuszkiewicza może Szwaję...zależy co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
iljana Re: Jaką książkę polecacie? 05.10.06, 13:31 najlepiej wejdź na forum książki. Ja wiele opini o książkach zasiegam tam, a potem w księgarni decyduję czy określony tytuł/temat mnie interesuje na tyel by ksiązkę przeczytać w max 2-3 dni. polecam: Pachnidło Cień wiatru Trzech panów w łódce... psa Weronika postanawia umrzeć Teraz kupiłam "przepiórki w płatkach rózy", "Antychrysta", "Metafizyka rur", i szukam "Rebeki" Odpowiedz Link Zgłoś