anula510 12.10.06, 09:28 co zrobić jak mąż oszukuje? A może nawet zdradza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: mężowie? 12.10.06, 09:32 zbyt mało napisałaś. gotowej recepty nikt Ci nie da bo każda z nas zrobiłaby coś innego-opcji jest wiele do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 iwles 12.10.06, 09:38 Chyba ostatnio forum przestawiło się na bardziej radykalne sposoby - udusić w pół kłamliwego słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: moofka :) 12.10.06, 11:17 genialna wręcz jesteś - rozwiazałas na raz dwa problemy - mój z psem a jej z mężem... najlepiej niech sie zagryzą wzajemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: mężowie? 12.10.06, 09:55 Tak miałam. To znaczy nie zdradzał mnie raczej, ale łgał na każdy temat. Do tego stopnia, że kiedyś mu powiedziałam "jak coś mówisz to ja się nie zastanawiam CZY kłamiesz, tylko CO kłamiesz". Wytrzymałam 10 lat. Wówczas wydawało mi się, że "jeszcze nie jest tak źle", "bywa gorzej", "przecież mamy dziecko" itepede. Dopiero teraz, kiedy obecnemu mężowi mogę ufać, widzę jak strasznie się wtedy męczyłam. Bo niestety - partner kłamczuch koszmarnie rujnuje poczucie bezpieczeństwa. Nigdy nie wiesz, czego jeszcze nie wiesz i co skąd wyskoczy. Czego do dziś żałuję z całej duszy, to tego, że nie odkładałam sobie na boku pieniędzy. A zarabiałam tak, że mogłam spokojnie odłożyć - bez wzbudzania podejrzeń - przynajmniej na kawalerkę. A tak, teraz walczę o własne pieniądze i dostanę duże G. Wychowana na szczerą idiotkę nie umiałam być nieszczera wobec nieszczerego męża. Dziś już wiem, że szczerość i uczciwość obowiązuje wyłącznie na zasadzie wzajemności. Poza tym nieuczciwość nie jest nie tylko niczym złym, ale wręcz jest przejawem instynktu samozachowawczego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: mężowie? 12.10.06, 13:37 ja wiem, że wiem on wie, że ja wiem ja wiem, że on wie, że ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
edelka no iwles... 12.10.06, 13:43 cholercia uprzedziłaś mnie Chciałam to samo napisać Dodam tylko O.T.T.O albo Ot co Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: mężowie? 12.10.06, 19:17 rzucic urok zeby wiecej nie mial za kare wzwodu (zakladam ze z penisa zdrajcy raczej juz nie zechcesz skorzystac) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: mężowie? 12.10.06, 19:30 no, przerabiałam wersję ze zdradą - dla mnie postępowanie jest oczywiste - wymienić na nowy model, im szybciej, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś