zonazona 09.11.06, 08:42 Moze byłyście kiedyś u Niej? Może ktoś Wam znajomy był u Niej po poradę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: wizjonerka Aida 09.11.06, 10:17 to już idż do jakiegoś psychoanalityka-powie to samo będzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: wizjonerka Aida 09.11.06, 10:42 Powiedziałabym raczej, że psychoanalityk (psychoterapeuta?)powie coś z sensem w odróznieniu od wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: wizjonerka Aida 09.11.06, 10:44 u niej nie ale moja mama była u jakieś "zwykłej" wróżki, też mówiłam że to głupota, ale jakoś wszystko się sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
marabr Re: wizjonerka Aida 09.11.06, 10:44 Tez bym poszła znowu do wróżki. Raz byłam i jak na razie sie sprawdza jak rownież dziewczynom z ktorymi byłam. Nie stety nie u Aidy Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonika Re: wizjonerka Aida 09.11.06, 10:46 Mogę ci napisać wizję za darmo Pół ci sie sprawdzi, pół nie i będzie git Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.sol Re: wizjonerka Aida 09.11.06, 14:12 szkoda ze jak ktos zada pytanie to często odpowiadają osoby które się nudzą, są niesympatyczne, i wredne. no ale do rzeczy, moja kuzynka była ok 1,5 roku temu. Strasznie trudno sie do niej dostać, z rocznym wyprzedzeniem sie zapisują. No i powiedziała jej dużo rzeczy które faktycznie miały miejsce w przeszł i teraźniejsz, no a przyszł zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaiola1 Re: wizjonerka Aida 10.11.06, 00:03 lucy- a gdzie ta wizjonerka wróżka przyjmuje? Bo ja jestem w Warszawie i chciałabym pójśc do jakiejs takiej prwdziwej wróżki nie szarlatanki Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.sol Re: wizjonerka Aida 10.11.06, 10:21 ja jestem z Trojmiasta i nie polece Ci nikogo z Wawy, ale moja kuzynka była u niej w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: wizjonerka Aida 09.11.06, 14:25 Byłam u wielu wróżek i żadna mi nic konkretnego nie powiedziała, co miałoby mi w jakikolwiek sposób pomóc. Tak, poprawiały mi humor ale tylko krótkoterminowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kulawa.stonka Re: wizjonerka Aida 09.11.06, 15:26 nie wiem czy Aida przyjmuje nadal, bo jest w ciąży i chyba niedługo będzie rodzić. Więc nie wiem czy nie zrobiła sobie przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 Re: wizjonerka Aida 09.11.06, 23:21 polecam Ryszarda Zawadzkiego z Warszawy, ul. Nowogrodzka - znany i sprawdzony jasnowidz warto Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaiola1 Re: wizjonerka Aida 10.11.06, 00:06 Naprawde dobry jest ten jasnowidz? Prawde przepowiada? Może głupie te moje pytania ale chciałbym pójśc nigdy jeszcze nie byłam ale do jakiegos prawdziwego wroża wróżki nie takiego co zmysla... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: wizjonerka Aida 10.11.06, 08:21 nie byłam, ale podobno termin oczekiwania do niej jest ponad pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: wizjonerka Aida 10.11.06, 10:32 zdumiewające, do jakiego stopnia ludzie nie panują nad własnym życiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: wizjonerka Aida 10.11.06, 10:52 a najfajniejesz te teksty-ze dużo powiedziała o przeszłości-hihi -jakby same nie wiedziały co je spotkało tylko wrózka musi powiedzieć .....ech... Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: wizjonerka Aida 10.11.06, 23:42 Mój kolega był kilka lat temu. Pewnie jakby jej posłuchał ,to dalej miałby prawo jazdy i nie męczył się niepotrzebnie z jedną babą.A tak.... Osobiście polecam. Sama byłam kila razy u Pani co stawia tarota i wszystko się sprawdziło. Pozdrawiam Ania,Julia(01.02.2004),Wiktor(24.03.2006) i Ktoś maj2007 Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: wizjonerka Aida 11.11.06, 00:17 a wytłumacz mi, skoro i tak sie wydarzy to na grzyba jakiego mam to wiedzieć wcześniej?? a,ze umre to ameryki nie odkryje Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: wizjonerka Aida 11.11.06, 08:57 > Sama byłam kila razy u Pani co stawia tarota i wszystko się sprawdziło. I dobrze Ci z uczuciem, że jakaś siła wyższa steruje Twoim życiem, a Ty możesz się tylko podporządkować jej fanaberiom? Ja nie wiem, po co Stwórca dał ludziom rozum i wolną wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: wizjonerka Aida 11.11.06, 20:33 Może żle się wyraziłam,nie tyle,że się sprawdziło co pomogła mi ta Pani podjąć właściwą decyzję(a dlaczego ,to już nie będę się rozpisywać). I tylko jej mogę dziękować ,że mam super męża i trzecie dziecko w drodze. Ale o takich sprawach się nie dyskutuje,bo albo ktoś w "TO" wierzy albo nie i nie powinno się człowieka osądzać po tym,że był u "wróżki" albo nie,Bo byście się żdziwili "KTO" do nich przychodzi po poradę. Pozdrawiam Ania,Julia(01.02.2004),Wiktor(24.03.2006)i Ktoś maj2007 Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: wizjonerka Aida 11.11.06, 20:53 > Ale o takich sprawach się nie dyskutuje Dlaczego nie? > i nie powinno się człowieka osądzać po tym,że był u "wróżki" albo nie, To samo pytanie. Bo byście > się żdziwili "KTO" do nich przychodzi po poradę. Tych KTOSIÓW też mogę swobodnie poddać osądowi i nawet mi ręka nie zadrży. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: wizjonerka Aida 11.11.06, 21:15 szalenie współczuję I Tobie Twojemu mężowi że to nie była twoją decyzja i Twojapewność uczuć tylko "widzimisie" pani Aidy czy innej Carmen jeżeli chodzi ktokolwiek znany to tym bardziej jest to żenujące ze osoby ,które chcą uchodzić za elitę tak bardzo potzrebują dowartościwania u wrózki...żenada Chętnie Ci powrózę.. w życiu nie będziesz nieszcęśliwa ale nie przeżyjesz wielkich uniesień, biedy nie zaznasz ale bardzo bogata też nie, na starośc będziesz miała kłopoty ze zdrowiem...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
antarka Re: wizjonerka Aida 11.11.06, 21:24 Nie będę z Wami dyskutować na ten temat,bo niedość ,że jesteście nastawione z góry anty..to jak zwykle nie można mieć Swojego Zdania. Pozdrawiam i rownież życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: wizjonerka Aida 11.11.06, 21:33 Ależ można, tylko zarówno Ciebie jak i mnie może spotkać krytyka. Publiczne wypowiadanie się na forum nie oznacza ,zę wszyscy będą ie głaskac po główce. Jestem negatywnie nastawiona , bo lata temu, będąc naiwną zakompleksioną dziewczyną u takowej byłam, oprócz dobrego sampoczucia , bo wrózka poopowiadała mi to co chciałąm usłyszec nie powidziała nic sensownego. Wrózki to takie "psycholożki oszustki" -świetne obserwatorki, połowę sama powiesz nawet nie wiedząc kiedy, usłyszysz to czego oczekujesz, część na zasadzie prawdopodobieństwa sama dopowie. Jeżeli pomaga Ci to w u OK, Ja wyleczyłam się z tego,Podejmuję decyzję za które sama ponosze odpowiedzialnoś, mam na tyle zdrowego rozsądku ze wiem jakie konsekwencje mogą wyniknąć z moich czynów, i nijaka wrózka do tego potzrebna nie jest. To co nieuniknoine?- skoro nieuniknione to po co wiedzieć,? staram się zyć tak by każdego dnia swoje zycie móc z czystym sumieniem zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: wizjonerka Aida 11.11.06, 21:59 bo niedość ,że jesteście nastawione z > góry anty.. Nie z góry. Z doświadczenia. Zdarzyło mi się, w zamierzchłej przeszłości, interesować wróżbami, Tarotem, więc nie jestem taka niezorientowana. Pamiętam, kto mnie zmuszał do 'wróżenia' - ludzie, którzy nie panowali nad własnym życiem, nie potrafili podjąć decyzji na podstawie danych, a przy okazji życzyli sobie, abym wzięła odpowiedzialność za ich wybory - jednym słowem cierpiący na poważne zaburzenia ośrodka decyzyjnego. BTW kiedyś dorwała mnie jedna wróżka - myślałam, że pęknę ze śmiechu, bo wywróżyła mi długą podróż, co w sumie nietrudno było wywróżyć, jako że byłam w jednym z bardziej znanych nadmorskich kurortów, gdzie miejscowi mieli ciekawsze zajęcia, niż chodzenie do wróżek, i musiałam wrócić do domu - ponad 600 km. A co do swojego zdania - po prostu mam inne niż Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa-75 Re: wizjonerka Aida 11.11.06, 22:54 Polecam Ninę (Ukrainka albo Rosjanka...) - przyjmuje na Woroniczej. Byłam już u niej 2 razy i wiele mi pomogła. Nie tylko zajmuje się wróżeniem (runy, tarot), ale ma też dobre podejście psychologiczne. Postawiła mnie na nogi po ciężkim zyciowym zakręcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 alex-75 11.11.06, 22:58 moge prosić o namiary na gazete plus cena dzięki )) Odpowiedz Link Zgłoś