Dodaj do ulubionych

Wolne niani - prośba o radę

IP: *.* 27.06.01, 13:41
Dziewczyny Ostatnio "przyszywanej" cioci mojego synka wypadła smutna uroczystść więc musi wziąć wolne. Może nie jestem zbyt przewidująca więc będę musiała wziąć urlop ( co nie jest takie złe - prawdę mówiąc to cieszę się, że spędzę cały dzień z synkiem) ale mój szef i tak już niechętnym okiem spojrzał na mnie a jak będzie w przyszłości?Dlatego prośba do Was czy możecie doradzić jak mogłabym znaleźć kogoś szybko na tzw. sytuacje awaryjne, kogoś komu mogłabym powierzyć dziecko na 1-2 dni? A może możecie polecić takie osoby? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.Piszcie na mail do mnie albo tu na forum.Pozdrawiam wszytskie mamy ( tatusiów też)
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wolne niani - prośba o radę IP: *.* 27.06.01, 18:14
      A skad jestes bo w krakowie jest np takie miejsce ktore mormalnie dzila jak prywatne przedszkole, ale mozna zostawiac tam dzieci nawet na noc.
      • Gość: guest Re: Wolne niani - prośba o radę IP: *.* 28.06.01, 06:15
        dziewczyny, wczoraj byłam w sklepie i przechodząc koło takiego placyku zabaw, gdzie mamy zostawiają dzieci na czas zakupów słyszałam przerażający wrzask.poszłam tam, okazało się, że opiekunka to miła dziewczyna, która starała się zabawić 2,5latka(był ze swoim bratem),a on przerażliwie wołał mamę(jak wychodziła to było ok).Namawiałam opiekunkę, żeby wezwała mamę, okazało się, że nie ma jak.Starałam się go pocieszyć-niemożliwe.boję się, że dzieci oddane do takiego obcego mini przedszkola mogłyby reagować podobnie. Może lepiej co jakiś czas (raz na tydzień) zapraszać na kilka godzin rezerwową nianię, żeby dziecko sie przyzwyczaiło w razie czego...W każdym razie w kryzysowej sytuacji z mało znaną osobą lepiej chyba będzie dziecku w domu niż innym miejscu, jak myślicie?
        • Gość: admin Re: Wolne niani - prośba o radę IP: *.* 28.06.01, 10:45
          Droga Haniu,zastanawiałem się, kto z dużym uporem wpisuje nieistniejący adres ---@onet.poczta.plW końcu Cię znalazłem.Czy mogłabyś wpisywać jakiś istniejący adres email, bądź nie wpisywać go wcale?Twój zapracowany niefrasobliwością użytkowniczekMarcin webredaktor
          • Gość: guest Re: Wolne niani - prośba o radę IP: *.* 28.06.01, 12:52
            Szczerze mówiąc myślałam, że jak wpisałam poprawny adres na 1 wątku, to w innych nie muszę, bo ,że logo i te-
      • Gość: guest Re: Wolne niani - prośba o radę IP: *.* 28.06.01, 09:55
        Mieszkam pod Warszawą i chyba niczego takiego nie ma w pobliżu.Z upalnej Warszawy gorąco pozdrawiamIwona
        • Gość: guest Re: Wolne niani - pros´ba o rade˛ IP: *.* 28.06.01, 13:46
          moge ci polecic dwie osoby ktore zajmuja sie moim synkiem - marysia byala z nim od 3 miesiaca zycia, teraz zrezygnowala ze stalej pracy bo chce sie pozajmowac soba, ma 20 lat i wiem, ze bardzo by sie jej taka dorywcza praca przydala. drugi czlowiek to marcin - jest naszym nocnym babysitterem ale wykorzystywalam go takze gdy bylam chora albo gdy marysia byla chora - ma genialny kontakt z dziecmi, niesamowita wyobraznie i jest diablo odpowiedizalny. marysia zreszta tez, wiec jakbys byla zaiteresowana to daj znac - najlepiej na priva albo zadzwon - 501134917. pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka