Dodaj do ulubionych

Szukam przyszlych mam

IP: *.* 27.06.01, 14:13
WitajcieJestem w 19 tygodniu ciazy i jak pewnie wiekszosc przyszlych mam mam wiele pytan dotyczacych ciazy. Jednak nie chce biegac z kazdym z nich do lekarza (mieszkamy w Szwajcarii i zbyt czeste wizyty lekarskie wplywaja troche na nasz portfel). Kasa chorych pokrywa tutaj tylko jedna wizyte w miesiacu, chyba ze jest potrzeba hospitalizacji.Wiec mam nadzieje, ze bede mogla czerpac wiadomosci z waszych doswiadczen, jak i rowniez z kims porozmawiac.Serdecznie wszystkich pozdrawiamAneta
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Szukam przyszlych mam IP: *.* 27.06.01, 14:21
      Witamy na forum!Ja znalazłam tu bardzo wiele cennych odpowiedzi, a ponieważ tak na prawdę wszystkie mamy podobne problemy i wątpliwości to radzę zacząć od przejrzenia całego archiwum forum. Bardzo polecam również serwis www.bajbus.pl. tam oprócz forum jest również dużo ciekawych artykułów o samej ciąży i bardzo cenne - porady lekarskie. Pozdrawiam Ania
    • Gość: guest Re: Szukam przyszlych mam IP: *.* 27.06.01, 14:22
      Nie ma sprawy ! Własnie jestem w 7 tyg ciązy i to już moja druga ciąża jeśli bedziesz miała jakieś pytania wal smiało.Jeśli tylko będę mogła postaram się rozwiac Twoje watpliwości .Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: guest Re: Szukam przyszlych mam IP: *.* 10.07.01, 20:10
      hey Anetko. ja jestem na bardzo odleglym etapie niz ty jeszcze jestem przed pierwsza wizyta u lekarz i nie moge sie juz doczekac monia
    • Gość: guest Re: Szukam przyszlych mam IP: *.* 11.07.01, 11:40
      CześćJa jestem teraz w 20 tygodniu ciąży, więc jeśli chcesz pogadać czy poradzić się to możesz do mnie napisać. Pozdrawiam!
    • Gość: Anuszka Re: Szukam przyszlych mam IP: *.* 12.07.01, 23:09
      Właśnie spodziewam sie drugiego dzidziusia. Chętnie po-emailuję- w razie wątpliwości.Anuszka
    • Gość: guest Re: Szukam przyszlych mam IP: *.* 13.07.01, 09:34
      Cześć jestem właśnie w 19 tyg. ciąży. Jest to moja już druga ciąża jeżeli masz jakieś wątpliwości i pytania to śmiało.
    • Gość: guest Re: Szukam przyszlych mam IP: *.* 16.07.01, 11:00
      Ja też dołączam się do przyszłych mam (mój temin to 28 listopad)własnie miałam robione USG i ku mojej uciesze wszystko z dzieckiem jest OK, mam tylko problem z hemoglobiną i muszę zażywać 3 razy dziennie żelazo.Pozdrawiam!
    • Gość: Aania Re: Szukam przyszlych mam IP: *.* 16.07.01, 13:29
      Cześć! Ja też spodziewam się dzidziusia (termin na 12 września), ale poradą mogę służyć w razie potrzeby - na formu lub e-mailem. Pozdrowienia.
      • Gość: guest Re: Szukam przyszlych mam IP: *.* 16.07.01, 22:26
        Cześc!Widzę, że mamy terminy blisko siebie. Moj to 17 wrzesień.Jak się czujesz?PozdrawiamMonika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka