Dodaj do ulubionych

Masturbacja malucha

IP: *.* 16.07.01, 12:55
Chciałabym Was zapytać, czy któraś z Waszych pociech zaczęła się masturbować? Moje dziecię ma rok i od pewnego czasu pobudza się poprzez silne dotykanie się różnymi przedmiotami w miejsce intymne i przez silne ruchy tułowia. Podobno to rozwojowe, ale ja się stresuję, że tak już mojej córce zostanie. Czy macie takie problemy i co z tym robicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Masturbacja malucha IP: *.* 16.07.01, 13:04
      Przechodziliśmy to ostatnio z naszą 3letnią córcią przez tydzień zachowywała się tak jak to opisujesz. Starałam ją się czymś zajmować , nie zwracać uwagi i z czasem małą przestało to tak bardzo fascynować , teraz zdarza się to już bardzo rzadko, ale w końcu dziecko jest tak samo osoba seksualną jak my choć nam czasami trudno to zaakceptować ,pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Masturbacja malucha IP: *.* 16.07.01, 13:05
      ja mam co prawda syna, ktory wlasnie odkryl, ze ma siusiaka i ciagnie go do pepka i obraca nim na wszystkie strony ale moge sie tez chyba wypowiedziec w kwestii dziewczynek bo sama nia jestem. otoz mama opowiadala mi, ze robilam rozne takie a im bardziej ona sie denerwowala i mi zabranial tym czesciej to robilam. podobno przeszlo mi jak sobie odpuscila i przestala na to zwracac uwgae. wiec i ja nie zwracam uwagi na czyny mego dzieciecia i traktuje siusiaka jak reke, noge, glowe czy brzuszek. pozdro.
    • Gość: guest Re: Masturbacja malucha IP: *.* 16.07.01, 14:59
      U mnie dokładniutko to samo.Mała ma 16 m-cy. Nosiłam sie z zamiarem napisania podobnego postu. Będę pilnie obserwowała porady innych mam.
    • Gość: guest Re: Masturbacja malucha IP: *.* 16.07.01, 15:43
      Moja córcia też miała takie zachowania około roku . teraz ma trzy latka i niestety są okresy nawrotu tego zwyczaju , staramy sie to ignorować ale co gorsza ona nazwała sobie tę zabawę w konika teraz to zaczęłam sie bardziej denerwować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka