Dodaj do ulubionych

niedotlenienie dzidzca

IP: *.* 17.07.01, 08:10
witam! mam pytanie czy przewlekly stres moze prowadzic do niedotlenienia dziecka, jesli nie to jakie moga byc tego konsekwencje?i jeszcze jedno czy powinnam sie martwic ze dziecko od 2 dni kopie znacznie slabiej niz przedtem( czesto ale slabo) jestem w 23 tyg?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: niedotlenienie dzidzca IP: *.* 17.07.01, 09:12
      Cześć, Jestem mamą 20 miesięcznego brzdąca. Mój syn urodził się o równe dwa miesiące za wcześnie, a wszystko to wynikło z powodu stresu. Pewnego dnia strasznie się zdenerwowałam w pracy, na następny dzień stwierdziłam, że dziecko prawie się nie rusza. Zaniepokojona poszłam do lekarza. Niestety zbył mnie, twierdząc, że wszystko jest w porządku, a nie było. Tydzień później dokładnie w trzydziestym tygodniu ciąży urodziłam syna. Okazało się że z powodu odklejającego się w wyniku stresu łożyska był niedotleniony.Spędziliśmy dwa miesiące w szpitalu. Dzisiaj mogę mówić o wielkim szczęściu. Miłoszek rozwija się prawidłowo. Trochę Cię chyba nastraszyłam, chociaż nie miałam takiego zamiaru. Z mojego doświadczenia wiem że niczego nie można lekceważyć. Jeśli coś ćię niepokoi powinnać iść do lekarza i nie daj się zbyć. Powinnaś też dużo odpoczywać i ABSOLUTNIE NIE WOLNO SIĘ DENERWOWAĆ. Życzę Ci powodzenia i urodzenia we właściwym czasie ślicznego maluszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka