Dodaj do ulubionych

Moja bardzo dzielna Dorka

IP: *.* 28.01.02, 18:29
Urodziła znów Potworka.dziś o 1:54 9,10 3100g, bez nacięć i na stołku, poród trwał 2,5h.Wszystcy zdrowi, Marcelina ssie jak smok, a ja padam z nóg.Pozdrówka dla wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Buziaczki dla Dorki !!!!! IP: *.* 28.01.02, 18:31
      Buziaczki dla Dorki !!!!!!!!!!!! :love:Buziaczki dla Potworka !!!!!!!! :love:Buziaczki dla dzielnej starszej siostry !!!!!!!!! :love:Buziaczki dla dzielnego tatusia ! :love:Oraz wielkie gratulacje dla wszystkich - niech się małe zdrowo chowa :)
      • Gość: guest Re: Buziaczki dla Dorki !!!!! IP: *.* 28.01.02, 18:43
        Dzięki serdeczne.
        • Gość: Gosiafka Re: Buziaczki dla Dorki !!!!! IP: *.* 28.01.02, 18:50
          To już ???Super ! Gratki KvM :)Pozdrowienia dla Dorki i dziewczyn :)Gosia :hello:
    • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 28.01.02, 19:15
      Sto lat niech żyją nam wszyscy! :-)Uściskaj najmłodsze dziś (chyba) Edziecię i Dorkę też.
    • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 28.01.02, 19:47
      Cudownie.:bounce:Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!! i usciski dla Malenstwa.:love:B
    • Gość: Nonika Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 28.01.02, 21:14
      :bounce: :bounce:wszystkiego najlepszego dla was wszystkich a dla Dorki caluskiiiiiiiMonia z JulkiemMarcelina ale fajne imie
      • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 28.01.02, 21:57
        Gratulacje dla Was wszystkich. Faktycznie Dorka dzielnie się spisała. Krzysziek opiekuj się Dorotą teraz, daj jej wypocząć.Ucałuj ją w czasie odwiedzin ode mnie.Imię naprawde oryginalne - hmmm Marcelina.... Marcela chyba też może być?????:love: :love: :love:Anja mama Adasia
        • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 01:29
          Oryginalne? Czy ja wiem? To imię jednej księzniczki z "Bajki i o diable z trzema złotymi włosami" ;-)Dzięki wszystkim za ciepłe słowa.
          • Gość: Betucha Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 13:20
            Moc całusków dla dzielnej mamci i Noej rusąłki na forum Imie dosc oryginalne i fajne Duzo zdrówka dla obydwu Pan, a dla Dorki troszke snu :sleep: cicho sza !! :bic: :hap: :hot:betucha
    • Gość: Gosia26 Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 01:47
      Gratulacje :))))Caluski od calej naszej piatki bab i jednego faceta :)))Marcelina po Eleonorze to faktycznie nic orginalnego ;)Trzymaj sie cieplo :))
    • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 08:17
      Pozdrowienia dla Dorki. Dla mne oba imiona SUPER !Monika P
    • Gość: maliza Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 08:30
      Gratulacje dla całej rodzinki. I serdecznie witamy Marcelinę na eDziecku :-)
    • Gość: joannaz Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 08:37
      Gratulacje dla Dorki, całuski dla całego dziewczyńskiego klanu, podrowienia dla taty. Joanna z Zosią
    • Gość: giera Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 08:48
      Gratulacje, ogromne gratulacje!!!!Niech zdrowo się chowa następna szczecinianka. Wszystkiego dobrego dla Dorki i całuski dla Sikory. Pozdrawiam GIERA
    • Gość: Adzia Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 08:49
      Super! Pozdrowienia dla Dorki, Sikorki, Potworka i Głowy Rodu - od Agnieszki i Świergotka :-)PS. Padasz z nog KvM? Biedactwo...bardzo bolało? ;-)
      • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 09:08
        Bolało akurat najmniej, ale prawie nie spałem, a roboty od ...Ale dziś się udało - Eleonora była w miarę grzeczna, za to Dorka się nie wyspała, bo prawdopodobnie coś złego zrobili z noskiem Marceliny i ma trudności z jedzeniem
        • Gość: Adzia Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 09:27
          Wiem, wiem, tylko tak żartuję bo wisielczy humor mam... Tak naprawdę, to mam wszelkie przesłanki by przypuszczać, że mój poród był bardziej męczący dla Grześka niż dla mnie. Ja przynajmniej między skurczami spałam...Trzymaj się - też nie spałam tej nocy i jestem półżywa, ale za to wypełniłam PIT-y ;-) Tylko to była bezsenność z przyczyn wewnętrznychPS. Co takiego zrobili z noskiem? Przy okazji, Marelina to bardzo ładne imię :-)
          • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 10:23
            No nie wiem co zrobili - to są spekulacje Dorki - ja nic nie widziałem objaw jest taki jakby miała katar :-(Jeszce raz wszystkim dziękuję za życzenia i gratulacje.
    • Gość: Politea Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 09:15
      Gratulacje i wszystkiego naj, naj, naj dla Dorki, Marcelinki, szczęśliwego, acz wykończonego Tatusia oraz dla starszej siostry.Politea
    • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 09:43
      Gratulacje :)
    • Gość: Marta_I Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 09:45
      Dużo buziaczków i całusków dla całej rodziniki !!!Czy to już komplet ?Marcelina...Marcysia...ładnie.PozdrawiamMarta
    • Gość: ATAX Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 09:47
      Gratulacje !!!!! :love:Pozdrowienia dla całej rodzinki, a szczególnie świeżo upieczonej mamusi i małej Marcelinki (śliczne imię, podobnie zreszta jak Eleonora).ATA
    • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 10:30
      Wszystkiego co najlepsze dla całej rodziny.
    • Gość: Bea Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 20:28
      Gratulacje :love:!!!!!Wszystkiego dobrego dla Dorki ,KvM i wspaniałych dziewczynek dwóch!!!Bea
    • Gość: patsik Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 29.01.02, 22:17
      gratulacje dla Dorki!!! tym większe,że urodziła w urodziny mojego męża...hihihi...pozdrowienia dla całej Rodzinki :))
    • Gość: Alka Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 30.01.02, 08:40
      Gratulacje!!! :hot: I dużo zdrówka dla wszystkich!!! :-)
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 30.01.02, 09:59
      Nasza bardzo dzielna Dorka! Nie ma to jak świadomość, że w domu będą na Ciebie Kristo czekały po pracy aż trzy cudowne, ukochane kobiety :bounce:.Gratulacje Szczęściarzu!Magda :hello:
    • Gość: MARtula_m_Maksa Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 30.01.02, 16:23
      Ha!GRATULACJE!!! i samych spokojnych dni (o ile się da) ;)MARtula
    • Gość: YennaM Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 31.01.02, 23:00
      Gratulacje dla Was Czworga :)Niech Wam sie Mloda dobrze chowa :)A Dorka jak sie czuje? I kiedy wychodzi ze szpitala?
      • Gość: guest Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 01.02.02, 07:59
        Dorka wyszła dwa dni temu - może coś Wam napisze jak znajdzie chwilkę :-)
        • Gość: Adzia Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 01.02.02, 08:29
          Fajnie, że wszystko w porządku. A wiesz co KvM - może byś tak za skanerek łapnął i nowego członka społeczeństwa przedstawił na forum? :-)Pozdrowienia dla Dorki! :bic:
    • Gość: Mama-Kangurzyca Re: Moja bardzo dzielna Dorka IP: *.* 03.02.02, 22:51
      To jeszcze ja dołożę: spóźnione ale szczereGRATULACJE!I duuużo zdrówka!Ps.A rymowanka baaardzo mi się spodobała...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka