Gość: asia_t Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 18.03.02, 10:55 Serdeczne gratulacje, Agatko! Poród rzeczywiscie super expresowy... ucałuj Jagódkę w piętkę!asiaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalia Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 18.03.02, 11:26 Serdeczne gratulację Niech malutka chowa się zdrowo.Boże, a dopiero co zawiadamiałaś nas, że jestes w ciązy -aleeeeeeeee zleciało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljaworo Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 18.03.02, 13:45 Agata,serdeczne gratulacje dla Ciebie i całej rodzinki, a szczególne uściski dla Jagódki.Spora z niej kobita.Pozdrawiam,Ludek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzia Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 19.03.02, 08:03 Agato, niech Wam się chowa pociecha! Taki szybki poród, aż zazdrosć bierze Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 20.03.02, 11:34 Serdecznie dziękuję za wszystkie gratulacje i życzliwe słowa. Będziemy w miarę możliwości nadal gościć na forum, chociaż na razie nie wiem, jak to zrobię opiekując się dwójką maluchów (w tym rozbrykanym Szymkiem). Ale jeśli Gosia26 daje radę i Bogusia (choć ostatnio rzadko), to znaczy, że jakoś się da.Pozdrawiamagata P.S. na prośbę Meli donoszę niniejszym, że Jagódka jest oczywiście śliczna, wbrew swoim urodzeniowym gabarytom dość drobniutka, ma oczy nieokreślonego, ciemnego koloru (Szymek miał od początku ciemnobrązowe) i piękne czarne włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 22.03.02, 15:03 Agato, ale jestem gapa! Twój post pojawił się, gdy byłam na chorobowym przez kilka dni, a po powrocie nie czytałam wątków, które mi w międzyczasie "uciekły".Dopiero Twój post w watku "nostalgicznym" obudził moją ciekawość ,bo wspomniałaś w nim o córeczce.Tak więc gratulacje Śliczne imię, a i dziewczynka dorodna , ponad 4kg, ho ho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 23.03.02, 17:13 Wiesiu, nawet spóźnione gratulacje od Ciebie są mi bardzo miłe. Sama wiesz, jak wiele nas łączy... Mam nadzieję, że z twoim maleństwem wszystko ok i Twoje obawy, jak sobie poradzisz z ciążą i dzieckiem jednocześnie powoli się rozwiewają. Ja teraz jestem na etapie: jak sobie poradzić z dzieckiem i ... dzieckiem, ale mam wsparcie męża, który był 2 tygodnie na urlopie, a potem będzie z nami niania Szymka. Tak więc jakoś się wszystko ułoży, z pewnością.Pozdrawiam Cię serdecznieagataP.S. czynię starania o zamieszczenie zdjęcia Jagódki na forum, muszę tylko przesłać Anecie zeskanowane zdjęcie, którego aktualnie jeszcze nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanka Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 25.03.02, 05:31 Ja również dołączam się do życzeń.Wszystkiego dobrego dla Jagódki i dla Ciebie Agatko oczywiście też.Zdaje się, ze Jagódka tak się spieszyła , żeby zrobić mamusi prezent na dzień Kobiet.Mam nadzieję, że szpital na Madalińskiego nie pozostawił za sobą złych wspomnień. Pewnie pamiętasz jeszcze tę dyskusję???A propos dr. Hadasa, ja znałam go tylko z kliniki Damiana, nie wiedziałam, że pracuje też na Madalińskiego.Pozdrawiam Ciebie i maleństwo, oraz starszego smykaJoanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 25.03.02, 11:36 Yoanko, pamiętam oczywiście naszą rozmowę o szpitalu na Madalińskiego. Mój wybór okazał się trafny, napisałam o tym zresztą na Ciąży i porodzie. Dr Hadas od 2 miesięcy pracuje w tym szpitalu jak również ma prywatną praktykę. W Damianie jest teraz dużo rzadziej, niż kiedyś. Teraz będę korzystała z jego usług tylko kontrolnie, raz na pół roku, aż mi żal, że nie planuję następnego dziecka...Chociaż nie był przy moim porodzie, gorąco go polecam. Prowadził obie moje ciąże i odbierał pierwszy poród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agis Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 25.03.02, 12:01 i my z kubusiem dolaczamy sie do zyczen mam nadzieje ze moj drugi porod (kiedys w nieokreslonej przyszlosci) bedzie rownie szybciutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 25.03.02, 12:45 Oh, Agato! Zazdroszczę ci takiego jak to nazwałaś "teleexpresu"! Ja sama rodziłam 19,5 godz. i zawsze pocieszam się, że już drugim razem gorzej być nie może! Twoja córunia urodziła się w najpiękniejszym dniu w roku to także DZIEŃ MOICH URODZIN! Będę odtąd pamiętała, że oprócz mnie swoje święto ma również Twoja Jagódka! Całusy dla maleństwa!!!Pozdrawia Selina mama Madzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada_w Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 28.03.02, 13:18 Agatko,spóźnione choć naprawdę szczere gratulacje z okazji narodzin córeczki o pięknym imieniu - Jagódka. Niech rośnie zdrowa i uśmiechnięta.Wczoraj byliśmy u Pani okulistki, która nam poleciłaś i Twój mąż - bardzo dumny - chwalił się córeczką. A starszy brat podobno bardzo dba o "Jadodę".Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam,Magda mama Mikołajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirania Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 07.04.02, 09:15 Widziałam Jagódkę w GW i mimo czarnobiałego zdjęcia widać, że jest bardzo ładna i fotogeniczna. GratulacjeAnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 07.04.02, 11:25 Gratuluję !!!!! Już chyba zapomniałam jak takie maleństwa ślicznie pachną!!!Paloma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnetaLelonek Re: Powitajcie Jagódkę IP: *.* 07.04.02, 12:30 Gratulacje- duża dziewczynka. Niech zdrowo rosnie !!!!!Pozdrawiam mama rocznego Kacperka i 17 tyg. brzuszka Odpowiedz Link Zgłoś