Dodaj do ulubionych

Nowa ramówka edziecko.pl

IP: *.* 28.03.02, 15:43
Hello. Wchodzę na edzicko.pl i moje oczka nie wierzą. Zamykam okno i wchodzę jeszcze raz i znów to samo. Hm.. To przecież moja strona, heh tylko jakaś taka nie moja :crazy: Zmieniła się ramówka na edzicko.pl Co o tym myślicie, podoba się? Czy lepsza była ta poprzednia? Mi się wydaję, że to co było wcześniej było ciekawej przedstawione, prostsze i w przejrzystej formie, teraz jest jakoś tak zapaćkane :-( Heh, co myślicie? Feratu :-)Ps. Chociaż z drugiej strony nieustannie trzeba się zmieniać.. :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: anuś Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 15:52
      Wiesz... chyba tez tak mysle. No ale coz, trzeba sie bedzie przyzwyczaic. chmmmmmmm :)))) :(((( :what: anuś
    • Gość: Siunia Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 16:05
      Heh.... mi sie podoba.Pierwsze wrażenie jest lepsze niz poprzednio.Jednak zanim weszłąm na forum, to chwile sie zastanowiłam gdzie :)Zgadzam się, ze chyba mniej przejrzyste.Ale może to poprostu przyzwyczajenie do poprzedniej wersji?- Siunia
    • Gość: anuś Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 16:32
      Ooooo, teraz lepiej :))))
    • Gość: janeczka Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 17:01
      podpisuję się pod postem feratu...Może dlatego, że jestem konserwatystką? A może rzeczywiście tamta była ładniejsza?
    • Gość: dorsi Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 17:27
      Ja też sie zdziwiłam wciskając www.edziecko.pl, ze trzy razy przeciarałam oczy ze zdumienia...Jestem zwolenniczką starej szaty graficznej, ale nie to jest najważniejsze. Mam taką refleksje na temat ciągłych zmian na forum (ramki,podkreślanie głównego postu, itd.)...A może by tak konsultować z Forumowiczkami zmiany ?Rozumiem,że są zmiany ulepszające dziłanie forum, mam tu na mysli raczej strone informatyczna działania forum. Ale szata graficzna to ma pomóc przede wszystkim nam i ułatwić korzystanie z forum....Gdy przychodze na strony edziecko i znów jakas zmiana to czuje sie niepewnie jak gość w obcym domu a chciałabym się czuć jak u siebie w domu.pozdrawiamDorsi mama Bianki
    • Gość: Honda Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 17:27
      Heja ja jestem zadowolona. Na początek weszłam na czat , zamiast na forum ale generalnie jest OKeliza
    • Gość: Dragon Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 17:39
      Ja tam nie wiem , ale jak wszedłem to się bardzo zmieszałem :what: i nie wiem czy to dobry pomysł, ale podobne wszystko co nowe jest dobre więc poczekajmy i zobaczymy... :sarcastic:
    • Gość: Kasia_R Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 19:41
      Buuuuuu :cry: zupełnie mi się nie podoba :cry: !!!!!! Gdzie jest ten słodki bobas wkładający stópki do buzi, który zawsze był w górnym bannerze :( ? Poza tym poprzednio wchodziłam sobie prosto na eMamę lub Niemowlę, a teraz odsyła mnie na stronę z listą wszystkich for (tak to się odmienia :(?)A może ja też jestem konserwatystką? A może ta strona teraz kiepska? Albo jedno i drugi!.Buuuu :cry:Kasia R mama Luizy, która zaczyna po troszeczku łapać się za stópki, na razie jest to "prawy do lewego" - prawa rączka do lewej stópkiPS. Zgadzam się z przedmówczyniami, że może by takie zmiany konsultować najpierw z nami, forumowiczkami.
    • Gość: kadyga Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 21:08
      Ja odpaliłam stronkę i patrzę... niee coś nie tak, ale patrzę dalej.. nieee to edziecko.. ale coś nie tak... hmmm. Teraz już wiem - nowa szata graficzna. Powiem tak: ja również poczułam się jak nie u siebie, bo przyznam zżyłam się już z tą stroną, a tu nagle... Nie wiedziałam co najbarzdziej mi się nie spodobało, ale....taaak... to brak tego słodkiego malucha wkładającego stópki do buziaka, aż mi się łza w oku zakręciła. Apel do tworzącego stronkę: możeby tak znalazło się miejsce i dla niego? Rzeczywiście to nie tylko przyzwyczajenie do poprzedniej strony ale ta jest trochę mniej wyrazista, ten błękicik taki jakiś... ;)Może rzeczywiście musimy byc otwarci na zmiany, ale jeśli juz jest coś dobrego to po co to zmieniać? Aaaa no chyba, że trzeba się wykazać, że coś się robiwink To rameczka, to kolorek, to błękicik..... Tamta była dobra. Jeju logo Coca Coli też jest dobre, ale tego na szczęście nikt nie zmienia.Trochę zagubiona :(Katarzyna mama FrankaPS A wcześniej to hasło samo mi się wbijało a teraz musiałam szukać i szukać ... ;)
      • Gość: Monik_a Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 21:45
        Ja chyba wolałam starą ramówkę :(
    • Gość: Gosia1 Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 21:52
      Chyba myślę dokładnie to, co Ty. Ta ramówka jest jakby powieleniem tego, co się widzi w necie. Tamta była nie powtarzalna, jedyna w swoim rodzaju. Ta przypomina mi onet, wp, interię i wiele innych. No cóż, może to kwestia przyzwyczajenia? Pozdrawiam Gosia
    • Gość: Magdzi Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 28.03.02, 23:05
      No dobra, podpadnę, mi się nawet podoba. A błękit to mój ulubiony kolor, więc to pewnie dlatego. Ale żeby nie być przeciw Wam wszystkim przyznam, że jest niewygodnie, bo strona strasznie długa i trzeba przewijać. A hasło mi samo wyskoczyło, jak poprzednio. W dodatku to logo eDziecka zajmuje mi prawie pół okna, zwłaszcza na forum to niewygodne.
    • Gość: nikita Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 29.03.02, 00:30
      Kolorek bardzo mi się podoba, bo mój ulubiony. Przejrzyste po pierwszym "szoku" i dokładniejszym wczytaniu się.Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia...Faktem jest, że szkoda bobaska z paluszkiem w buzi... Może by tak mógł powrócić?Okładka nowego wydania Dziecka w ramówce - no cóż, redakcja chce nas zachęcić do kupna nowego wydania... Ja i tak bym je kupiła, bez względu na reklamę. Otrzymałam też maila informującego o zawartości nowego Dziecka, czy wy też???Czy zatrudniony został nowy spec od reklamy???
    • Gość: agatag Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 29.03.02, 00:59
      Hej, hej! Też się zdziwiłam i przez chwilkę zastanowiłam, czy na pewno trafiłam tam, gdzie chciałam... Chyba chodziło o to, żeby internetowe edziecko bardziej kojarzyło się z Dzieckiem-czasopismem (???) A tęsknota za poprzednim wizerunkiem strony wynika najprawdopodobniej z przyzwyczajenia - to, co znane i oswojone bardziej się podoba niż nowe i jeszcze nie do końca sprawdzone. Mnie też troszkę brak tego malca pożerającego stópkę. No i czuję się nieco przytłoczona wielkością loga. Ale generalnie zmiany są potrzebne, zwłaszcza na wiosnę :)
      • Gość: patsik Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 29.03.02, 01:40
        się wystraszyłam właśnie ciężko!!!! gdzie jest eDziecko!!!! ale ja taki właśnie konserwatywny typ jestem, niestety...pewnie się przyzwyczaję w końcu...może mi się nawet spodoba? wiosna, te sprawy...to i eDziecko pojaśniało...będę zaglądać i się oswajaćsmile) pozdrowienia dla Reformatorówsmile)
    • Gość: Gochna Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 29.03.02, 07:52
      Wolałam poprzednia wersje tej strony, zgadzam sie ze jest długa i trzeba przewijac, lubie błekicik ale nie na edziecko :-( cos mi nie pasuje.Za to drodzy reformatorzy może znalazło by sie miejsce dla naszego dziecka z paluszkami w buzi ?!? Chyba wiekszość emam polubiła naszego bobasa a poza tym to byla pierwsza "rzecz" ktora rzucala sie w oczy po wejsciu na stara strone i od razu człowiek wiedział ze "dobrze trafił".Ach te zmiany...
    • Gość: magdatorun Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 29.03.02, 08:22
      A ja mam tylko jedno zastrzeżenie - poprzednio, kiedy otwierało się stronę główna widac było tematyke poruszaną na eDziecku. Człowiek nawet jak nie wiedział czego szuka i chciał po prostu zobaczyc co to za strona - wsiąkał z kretesem "od pierwszego wejrzenia". Teraz pomyslane jest owszem, przejrzyście, ale tylko dla tych co wiedzą czego chcą sie dowiedzieć. No i mają ochotę zaglądać głębiej w stronę. :)A z pozytywów-jak dla mnie to dobrze że podkreślone zotały mozliwości wejścia na czat i forum. Sama, kiedy pierwszy raz weszłam na edziecko zupełnie przeoczyłam ten fakt i najpierw przeczytałam wszystko inne.Magda
    • Gość: Lilly Re: Nowa ramówka edziecko.pl IP: *.* 29.03.02, 08:28
      Wszystko wskazuje na to, że tzreba będzie przyzwyczai się do nowej ramówki. Mam mieszane uczucia, ale są one pewno spowodowane tym, że polubiłam i przyzwyczaiłam się do starej organizacji stron edziecka. Doświadczenie z forum edziecka nauczyło mnie jednak smutnej prawdy, że my - jakby nie było siła npędowa tych stron - niewiele mamy do powiedzenia w kwestiach organizacyjnych, no może z wyjątkiem tworzenia nowych for. Wystarczy spojrzeć na "edziecko od kuchni" by przekonać się, ile postów o pomoc nigdy nie doczekało się odpowiedzi od Marcina. I naprawdę nie trafia do mnie argument, że nie pracuje on tu na cały etat - niektóre pytania są sprzed kilkunastu dni i ciągle pozostają bez echa - świadczy to conajmniej o braku profesjonalizmu, że o szacunku wobec pytających nie wspomnę.Tak więc, weźmy się w garść i polubmy nowe strony eziecka, między nami - nie są wcale takie złe.Pozdrawiam, rozżalona Lidka :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka