Dodaj do ulubionych

BOGUSIA 1234...

IP: *.* 02.05.02, 17:21
Chce napisac o tym co czuje...Wlasnie ogladalam rodzinne zdjecia Bogusi na forum - zobaczcie. Musze Wam powiedziec, ze rzadko na owe forum zagladam a jeszcze zadziej cos mnie porusza - po prostu zdjecia fajnych bobasow i w wiekszosci bardzo ladnych dzieci.Jednak tym razem bylo zupelnie inaczej...Zdjecia ktore zamiescila Bogusia maja jakas niesamowita energie ! Obraz dziecinstwa jaki mogloby sie wydawac mozna juz znalezc tylko w ksiazkach...Cos niesamowitego, swiezego, mozna sobie nawet wyobrazic zapachy i uslyszec w myslach dzieciecy smiech. Nie wspomne juz o artystycznym spojrzeniu i talencie fotograficznym samej Bogusi. I dlaczego to pisze ?Bo uwazam Bogusie za kogos wyjatkowego. Juz ponad rok systematycznie uczestnicze w zyciu forum na edziecku.Trudno o druga taka osobe jak Bogusia. Tak pozytywnie myslaca, sluzaca pomoca i dobrymi radami, szczesliwa... Mam tu na mysli zyciowa madrosc, dojrzalosc, inteligencje jak i oryginalne spojrzenie wolne od schematow, ktore narzuca nasze chore spoleczensywo.I pomyslec, ze przed rokiem mialam starcie z Bogusia na temat...juz nawet nie pamietam - cos w zwiazku z kosciolem i katolikami, i odeslalam ja do sit web angielskojezycznych...potem dostalam od niej wspanialy e-mail na ktory nawet nie bylam w stanie odpowiedziec...Bogusiu dziekuje Ci za wyrozumialosc, za chec dzielenia sie Twoja zyciowa madroscia, za Twoj czas...-marta
Obserwuj wątek
    • Gość: pumba Re: BOGUSIA 1234... IP: *.* 02.05.02, 19:41
      Oj, tak. Bogusia ma wspaniale coreczki (smieszne - ale przedostatnia cora Bogusi jest rowiesnica mojej prawie 3 letniej Zosienki i nawet sa do siebie podobne :)))) ) No i rowniez uwazam Bogusie za madra osobke :))) A tak na marginesie straaaaasznie zazdroszcze jej tylu cudownych coreczek. Ja tez chce (ale obawiam sie , ze zostaje mi tylko chcenie).Pozdrawiam anus
    • Gość: guest Re: BOGUSIA 1234... IP: *.* 07.05.02, 14:22
      Podpisuję się pod słowami Marty.
      • Gość:  Dorka Re: BOGUSIA 1234... IP: *.* 07.05.02, 14:46
        Ja też zapisuję się do "Klubu Podziwiających Bogusię".Dorka
        • Gość: guest Re: BOGUSIA 1234... IP: *.* 08.05.02, 06:55
          JA TEŻ :-)
          • Gość: Hermiona Re: BOGUSIA 1234... IP: *.* 08.05.02, 09:15
            I ja!!! :hello: Monika
    • Gość: guest Re: BOGUSIA 1234... IP: *.* 07.05.02, 15:47
      Tez bym chciala zobaczyc ale nie moge znalezc :( Pomozcie! POd jaka to bylo data?
      • Gość: guest Re: BOGUSIA 1234... IP: *.* 09.05.02, 16:14
        Tytul tematu na Forum Zobaczcie - Glo.Ella and Lily.
    • Gość: Annnia Re: BOGUSIA 1234... IP: *.* 11.05.02, 22:01
      o kurcze!!! miałyście rację, są cudowne!!! tylko pozazdrościć...
    • Gość: india Tutaj też dziękuję... IP: *.* 14.05.02, 18:00
      Ja, korzystjąc z okazji pojawienia się takiego wątku, chciałabym również w tym podforum podziękować Bogusi. Hmm...ogólnie rzecz biorąc za to, że również mnie nie zawiodła. Super, że jesteś... :hap:(Zdałam sobie sprawę Bogusiu, że mogłaś nie doczytać moich podziękowań na „Świat” :what: , więc mam ogromną przyjemność uczynić to również tutaj :crazy: :crazy: :crazy: )Justyna m. Filipa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka