Dodaj do ulubionych

Pigulki "Microgynon"

IP: *.* 23.05.02, 11:14
Hej! Czy ktoras z Was zazywa lub zazywala pigulki "Microgynon" i moze mi podac pare danych (czy sie po nich nie tyje, jak jest ze skutecznoscia itp.)? Bylabym za nie ogromnie wdzieczna!Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Ksiazka "Czasami wolam w niebo" IP: *.* 23.05.02, 11:19
      Drogie Dziewczyny! "Czasami wolam w niebo" autorstwa Tamary Zwierzynskiej-Matzke i Svena Matzke to pamietnik kobiety chorej na raka jajnika (niestety juz niezyjacej). Czy wiecie moze, ile ta ksiazka kosztuje (bardzo wazna informacja dla mnie!) i w jakich ksiegarniach wysylkowych mozna ja nabyc?Monika
    • Gość: lisa Re: Pigulki "Microgynon" IP: *.* 23.05.02, 12:05
      Cześć,Ja stosowałam najpierw Cilest ale czułam się po nim fatalnie i jadłam więcej od mojego męża (a zjada sporo)Potem lekarz przepisał mi Micrognynon i uznałam ,że jest to dlA mnie fantastyczna pigułka. Nie przytyłam, samopoczucie rewelacyjne.Żadnych objawów ubocznych. Niedługo skończę karmić i wiem że wrócę na pewno do tych samych pigułek.Ale wiesz, że każda kobieta inaczej reaguje więc najlepszy sposób to przekonać się na własnej skórze i ewentualnie zmienićPozdrawiam
      • Gość: guest Re: Pigulki "Microgynon" IP: *.* 23.05.02, 12:18
        A u mnie było dokładnie odwrotnie :), Cilest rewelacyjny a po Microgynonie miałam paskudną wysypkę na twarzy. Najlepiej jednak sprawdzic samemu, jeśli masz dobrego lekarza to po pierwszej nieudanej próbie poleci Ci coś o innym składzie.Pozdrawiam,Iwona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka