Dodaj do ulubionych

lustro na suficie

IP: *.* 07.11.02, 06:04
Moj maz,wiedziony nagla i nieodparta potrzeba, z tylko sobie wiadomych pobudek przykeil na suficie 4 lustra.Mam w zwiazku z tym pytanie: czy ktos z Was ma moze w domu takie lustra z Ikeii,kwadratowe, przykleja sie na silikonie chyba, czy one sie dobrze trzymaja? Probowalismy to oderwac, ale urwalo sie razem z kawalkiem sufitu...Wolalabym zeby mi to niespodziewanie na glowe nie spadlo...I oczywiscie to moja wina, bo sie nie ciesze z niespodzianki, tylko panikuje, jak zwykle kot zostal odwrocony ogonem...Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: agata25 Re: lustro na suficie IP: *.* 07.11.02, 08:13
      ...a gdzie je przykleił? w sypialni?? To musi być ciekawe!!!Dobry pomysł!!!!! :) hihih, a tak powaznie, to nie wiem nic o takich konstrukcjach na suficie. pozdrawiamAgata
      • Gość: guest Re: lustro na suficie IP: *.* 07.11.02, 09:27
        Witam. Od razu pochwalę męża za cudowny pomysł. Jest on na tyle ciekawy, że może urozmaicić łóżkowe psoty.My też o czymś takim myśleliśmy, tak z ciekawości. Przeczytałam w internecie, na jakiejś stronie dotyczącej urządzania mieszkania według zasad fen shui, że niestety jest to BARDZO niekorzystne, a w szczególności w sypialni. Tak więc dla świętego spokoju odstąpiliśmy od tego pomysłu.Pozdrawiam. P.S. Jak zamontujecie to cudo w sypialni to dajcie znać, jak Wam się śpi.
        • Gość: eBeata franciszek IP: *.* 07.11.02, 11:19
          Ja myślę, że wyjściem jest pozycja misjonarska, będziesz bezpieczna ;-).Tylko wtedy jakie korzyści z lustra dla męża? ;-). Peryskop?!Też bym się bała, bo lustra są ciężkie. Ale słyszałam coś o folii lustrzanej, może to byłoby wyjście?Beata
    • Gość: domisia Re: lustro na suficie IP: *.* 08.11.02, 09:45
      żeby tylko mój maż tego ni przeczytał...Dominika
      • Gość: franciszek Re: lustro na suficie IP: *.* 09.11.02, 04:46
        Nie ma luster...Na szczescie los chcial ze spadlo na mnie,jedno z nich, na szczescie ze nie na dzieci, szkoda ze nie na pomyslodawce.Ale moj maz jest uparty i zamierza udoskonalic zabezpieczenie, tak wiec bede skazana na "te" widoki. A swoja droga to dosyc ciekawe, dzieciom sie bardzo podobalo.Chociaz duzo spokojniej mi sie bedzie spalo z mysla ze juz ich nie ma.Nie zdazylismy "wykorzystac" niestety faktu ze byly, teraz moge ogladac jedynie nieestetyczne dziury...Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka