Gość: oSka IP: *.* 16.12.02, 13:34 ....spędzimy chyba z Zuzią - znowu nawrót choroby....mam zadzwonić za pół godz. do lekarza, ale jak to wiem. Po wynikach. Siedzę i płaczę...KIKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ani Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 14:12 Współczuję Ci. To nie najlepsza perspektywa, Święta w szpitalu, ale może jest jeszcze nadzieja, może spędzicie te Świeta w domu?Zyczę Ci, aby Wigilijna Gwiazdka świeciła zawsze nad Tobą i Twoim maleństwem, przez cały rok i wszędzie tam, gdzie będziecie podążać.Ściskam gorąco i pozdrawiam,Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IlonaCz Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 14:19 Tak mi przykro Szpital jest dla mnie miejscem, którego panicznie się boję więc tylko mogę sobie wyobrazić Twój smutek. Przecież to najpiękniejsze święta w roku. Ale przede wszystkim chora córeńka, nie ma nic gorszego. Sama mam córkę i każdy jej kaszel czy katar mnie przeraża. Życzę całej Twojej rodzinie, aby jednak te święta odbyły się w domowej atmosferze, w cieple domowego ogniska a dla maleńkiej pięknego prezentu jakim jest zdrówko Trzymajcie się cieplutko i głowa do góry wszystko będzie dobrze bo przecież Ten na górze opiekuje się Wami. Pozdrawiam, myszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria_rosa Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 15:29 Bardzo wam współczuję.My z Kubim ubiegłoroczne święta ( ich część ) spędziliśmy w szpitalu.....wiem co to oznacza.Trzymajcie się cieplutko,maria rosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrysiaW Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 16:43 Kiko nie placz wszystko sie ulozy zobaczysz Musisz byc dobrej mysli...Mama Krysi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 18:25 hej słonko właśnie przeczytałam na Twój smutny pościk co z Zuziaczkiem ? jaki nawrót choroby ? Tak mi przykro ! do Wigilii trochę czasu jeszcze zostało - może wszystko będzie dobrze Musi być !!! A jeżeli zajdzie niestety taka potrzeba - to wiesz, że to dla Zuzi - dla jej zdrówka . My też teraz walczymy o zdrowie Bartusia też grozi szpital... ale musimy wierzyć, że Bóg da naszym dzieciaczkom zdrowie, a nam siłę papa - trzymaj się, i całuski dla Zuziaczka lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatalesnik Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 21:46 nie martw się, moze juz sie wszystko wyjaśniło i nie jest tak źle?? trzymajcie się ciepło, najważniejsze będziecie razem i napewno będzie już tylko lepiej!! gorące pozdrowionka!! Odpowiedz Link Zgłoś