Dodaj do ulubionych

Święta.......w szpitalu

IP: *.* 16.12.02, 13:34
....spędzimy chyba z Zuzią - znowu nawrót choroby....mam zadzwonić za pół godz. do lekarza, ale jak to wiem. Po wynikach. Siedzę i płaczę...KIKA
Obserwuj wątek
    • Gość: Ani Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 14:12
      Współczuję Ci. To nie najlepsza perspektywa, Święta w szpitalu, ale może jest jeszcze nadzieja, może spędzicie te Świeta w domu?Zyczę Ci, aby Wigilijna Gwiazdka świeciła zawsze nad Tobą i Twoim maleństwem, przez cały rok i wszędzie tam, gdzie będziecie podążać.Ściskam gorąco i pozdrawiam,Ania :hello:
    • Gość: IlonaCz Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 14:19
      Tak mi przykro :( Szpital jest dla mnie miejscem, którego panicznie się boję więc tylko mogę sobie wyobrazić Twój smutek. Przecież to najpiękniejsze święta w roku. Ale przede wszystkim chora córeńka, nie ma nic gorszego. Sama mam córkę i każdy jej kaszel czy katar mnie przeraża. Życzę całej Twojej rodzinie, aby jednak te święta odbyły się w domowej atmosferze, w cieple domowego ogniska a dla maleńkiej pięknego prezentu jakim jest zdrówko :) Trzymajcie się cieplutko i głowa do góry wszystko będzie dobrze bo przecież Ten na górze opiekuje się Wami. Pozdrawiam, myszka.
    • Gość: maria_rosa Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 15:29
      Bardzo wam współczuję.My z Kubim ubiegłoroczne święta ( ich część ) spędziliśmy w szpitalu.....wiem co to oznacza.Trzymajcie się cieplutko,maria rosa
    • Gość: KrysiaW Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 16:43
      Kiko nie placz wszystko sie ulozy zobaczysz :) :) :)Musisz byc dobrej mysli...Mama Krysi :hello:
    • Gość: lea Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 18:25
      hej słonko :)właśnie przeczytałam na Twój smutny pościk :( co z Zuziaczkiem ? jaki nawrót choroby ? Tak mi przykro ! do Wigilii trochę czasu jeszcze zostało - może wszystko będzie dobrze :-) Musi być !!! A jeżeli zajdzie niestety taka potrzeba - to wiesz, że to dla Zuzi - dla jej zdrówka . My też teraz walczymy o zdrowie Bartusia :( też grozi szpital... :((( ale musimy wierzyć, że Bóg da naszym dzieciaczkom zdrowie, a nam siłę :-)papa - trzymaj się, i całuski dla Zuziaczka :love:lea :hello:
    • Gość: agatalesnik Re: Święta.......w szpitalu IP: *.* 16.12.02, 21:46
      nie martw się, moze juz sie wszystko wyjaśniło i nie jest tak źle?? trzymajcie się ciepło, najważniejsze będziecie razem i napewno będzie już tylko lepiej!! gorące pozdrowionka!! :hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka