Dodaj do ulubionych

Wiadomości od Gosi1 !!!!!!

IP: *.* 24.02.03, 09:30
Właśnie dostałam SMS-a od Gosi. Całe szczęście że pojechała z Krzysiem do szpitala, bo wczoraj już tracił przytomność.Jeszcze dzisiaj wymiotował, a w nocy miał biegunke. Jest bardzo słaby, niesamowicie sie odwodnił, ale Gosia pisze że jest ciut lepiej. Bardzo wszystkim dziekuje za wsparcie. Jest to dla niej BARDZO cenne. Jak napisała i powiedziała, bez tego by chyba zwariowała, to ją cały czas podtrzymuje na duchu, że jestesmy z nią. Bardzo, bardzo serdecznie nam dziekuje, i jak tylko wróci z Krzysiem do domu, zaraz się odezwie.Pozdrowienia od Gosi1ATA
Obserwuj wątek
    • Gość: dorian Re: Wiadomości od Gosi1 !!!!!! IP: *.* 24.02.03, 09:34
      ucałuj Gosię i synka życz mu dużo zdrowia teraz to już tylko będzie lepiej !!!!!
    • Gość: Siunia Re: Wiadomości od Gosi1 !!!!!! - do ATAX IP: *.* 24.02.03, 23:17
      Pozdrów Gosię równiez ode mnie, Wikuni i 4 tyg. ssaka Mikusia :)a także od mojego mężucha (fuuuj, mam na Niego alergie, nawet trudno mi napisac o Nim) ;)Buziaki dla Krzysia.Niech się trzymaja ciepło, dzielnie i wraca Krzyś do zdrówka- Siunia "alergiczka"
    • Gość: sammy Re: Wiadomości od Gosi1 !!!!!! - cd. IP: *.* 25.02.03, 09:39
      Właśnie rozmawiałam z Gosią i powiedziała, że bedzie starała się dzisiaj zabrać Krzysia ze szpitala na własne rządanie ponieważ Krzysiu czuje się dobrze, a po szpitalu - jak wiadomo - różne zarazki biegają.Gosia bardzo dziękuje za wsparcie i napisze jak tylko pojawi się w domku.sammy
      • Gość: Guśka Re: Wiadomości od Gosi1 !!!!!! - cd. IP: *.* 25.02.03, 10:54
        Och jak dobrze ze juz po wszystkim!Zdrowka malemu i spokoju mamusce.Wracajcie jak najszybciej
    • Gość: olaju Re: Wiadomości od Gosi1 !!!!!! IP: *.* 25.02.03, 11:01
      Uściski, całusy i moc ciepłych myśli dla Krzysiunia i Gosi od olaju i chłopaków.Serdecznie pozdrawiam
    • Gość: Basiaczek Re: Wiadomości od Gosi1 !!!!!! - do ATAX IP: *.* 25.02.03, 12:14
      Przekaż proszę i moje życzenia szybkiego powrotu do zdrowia, samych dobrych myśli i uśmiechów.Teraz już będziecoraz lepiej. Basia
      • Gość: Gosia1 Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 26.02.03, 12:33
        Jak w tytule - już jesteśmy w domku, Krzyś-Miś-Kobiś czuje się dobrze. Jest jeszcze tylko ciut słaby, ale to przecież normalne. Kochane, tak strasznie Wam dziękuję! W niedzielę naprawdę byłam bliska histerii, nigdy jeszcze dziecko nie leciało mi tak przez ręce...Gdyby coś Mu się stało, nie przeżyłabym tego...Boże drogi, tak bardzo mi pomogłyście, wiedziałam, czułam, że nie jestem sama. Miś tylko uśmiechał się leciutko, jak słyszał kolejnego smsa, lub rozmowę. :) Ściska mnie w gardle ze wzruszenia...dziękuję :love:. Okazało się, że Kobiś miał grypę żołądkową. Wirusową. Dobrze, że bardzo szybciutko po kroplówkach Mu przeszło. :) I oby nigdy nie wróciło!!! Całujemy Was bardzo mocno - Gosia z Misiem-Kobisiem :)
        • Gość: feratu Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 26.02.03, 13:21
          Tak się cieszę Gosiu, że wszystko już jest dobrze :-) Życzę Twojemu synkowi jak najwięcej zdrówka, jest mu teraz szczególnie potrzebne, a Tobie i reszcie Rodzinki spokoju i pewności, że wszystko co złe już za Wami :DMocno ściskam.. heh, od początku byłam pewna, że będzie ok., to jakieś takie wewnętrzne przekonanie :DBuźka, Feratu :-)
          • Gość: mariajolanta Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 26.02.03, 13:30
            :) :) :) Tak się cieszę że Jesteście już w domu. Dużo zdrówka i całuski odemnie oraz Magdy Mariola :bic:
        • Gość: Guśka Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 26.02.03, 13:44
          No teraz odpoczywajcie w spokoju i szybko nabierajcie sil, by zadne chorobsko juz Was nie dopadlo!!! A kysz a kysz!!! :gun:Buziaczki i duuuuuuuuzo zdrowka dla malucha i calej rodzinki :love:A Ty wracaj tu do nas raz dwa trzy... :hap:
        • Gość: Misiek Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 26.02.03, 14:19
          Aż bije radością, że juz wszystko w porządku :) . Ta grypa sieje straszne spustoszenie w organizmie i jest wredna, bo może nawracać. Trzymajcie się cieplutko i jedzcie duzo zdrowych i pysznych rzeczy.
          • Gość: KOTek_28 Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 26.02.03, 16:21
            Gosiu! my tez to przerabialismy w listopadzie. Bylismy wtedy caly tydzien w szpitalu :( Maxymilian mial twdy 20 miesiecy, wiec domyslasz sie w jakim tempie sie odwadnial.Teraz wszystko jest ok, ale faktycznie tak jak piosze Misiek, spustoszenie w organizmie olbrzymie. Maly stracil wtedy 3,5 kg i niechetnie chcial cokolwiek jesc. Jedna kroplowka potrafila splywac 9 h...Na szczescie to za nami. Mielismy jeden nawrot na poczatku lutego, ale w zdecydowanie oslabionej wersji, wiec obylo sie bez szpitala :smile)).Twoj Misiu jest duzo starszy wiec na pewno szybciej dojdzie do siebie, czego mu z calego serca zyczymy :smile)Witajcie w domu :)))
        • Gość: magdalenka Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 26.02.03, 20:49
          Gosiu!Ciesze sie bardzo, ze juz w porzadku. Zycze duzo zdrowia:-)magdalenka
          • Gość: Madziarek Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 26.02.03, 21:21
            Dobrze, że już jest wszystko ok. Bardzo mocno pozdrawiamy i ucalowanka przesyłamy dla Krzysiunia.Madziarek z Natanielkiem
        • Gość: oSka Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 27.02.03, 09:30
          WITAJCIE!!!Gosiu! Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że juz wszystko ok!! Całuski dla WasKIKA
        • Gość: AnetaW Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 27.02.03, 17:06
          Hej Gosiu!My też się bardzo, bardzo cieszymy, że jesteście w domku!!!Trzymajcie sie cieplutko, buziaczki :hello:
        • Gość: kadyga Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 27.02.03, 22:05
          Gosiu, dobrze, że już dobrzesmilePozdrawiam Was serdecznieKatarzyna mama Franka
        • Gość: Cydorka Re: Wiadomości od Gosi1 ! - Już jesteśmy!! IP: *.* 28.02.03, 10:47
          Witaj!Bardzo sie ciesze, ze juz jest o.k. pozdrawiam Ciebie, Krzysia i Anie, ktora pewnie dzielnie bez mamy musiała sobie radzićCydorka
    • Gość: 110902 Re: Wiadomości od Gosi1 !!!!!! IP: *.* 28.02.03, 22:19
      Gosiu cieszę się, że już po wszystkim. Ta grypa to poskudztwo wyjątkowe. Duuuuużo zdrówka dal was wszystkich, pozdrawiam,Ala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka