Choc sobie obiecalam ,ze juz nigdy wiecej ,to pisze raz jeszcze. I tym razem juz na pewno ostatni.Moj post pisze po to ,aby niektore sprawy sobie jeszcze raz przemyslec,tak na trzezwo i wziac je na logike.Nie chce odpowiedzi na ten post,bo pewnie cala pyskowka zaczelaby sie od poczatku.Uwazam ze jedyna moja zbrodnia ,jest to ze moje zdanie wyrazilam na przykladzie Lei.Przyznaje ,nie powinnam tego robic.Powinnam to wszystko napisac na przykladzie paniX. Ja nigdzie nie napisalam ,ze pani X ,jesli ma komorke ,komputer i skaner to jest bogata.Ja napisalam ze jesli ktos ma w posiadaniu takie rzeczy ,to nie zyje w skrajnej nedzy.Obojetnie w jaki sposob je zdobyl.Gdybym ja nie miala pieniedzy na oplacenie rachunkow ,to nie wiem,moze najpierw sprzedalabym komputer?.Trzeba wiedziec ,co w zyciu jest wazniejsze.I tu kolejny zarzut w kierunku niektorych z was: doczepilyscie sie Beaty o glupia antene ,ze po co to tej rodzinie ,ze im bardziej potrzebna jest pralka.A ja sie pytam JAKA ROZNICA jest pomiedzy posiadaniem anteny satelitarnej a brakiem na jedzenie i posiadaniem komputera a brakiem pieniedzy na oplacenie rachunkow???.Przeciez to to samo!Zaprzeczacie same sobie-jak to mozliwe ze antena satelitarna jest luksusem a komputer nie??? Jesli juz o to chodzi ,to chyba jednak wiecej osob posiada w domu anteny .Wiem ,ze wsrod was sa osoby ,ktore mysla jak ja i dziekuje wam za to.Moim bledem jest to ,ze wyrazilam to zdanie publicznie i w dodatku na konkretnej osobie.Moze i dobrze ,ze wyszla z tego taka afera,bo teraz juz wiem ,ze nie warto sie wypowiadac na forum ,nie warto miec innego zdania niz wiekszosc.I dlatego juz wiecej tego nie zrobie.Przepraszam tych ,ktorzy przeze mnie poczuli sie urazeni.Piszac moje posty ,nie mialam tego w zamiarze.Prosze was zebyscie nie odpisywali na ten post ,a jesli juz, to nie zwracajcie sie bezposrednio do mnie.Ja juz nie bede tego czytac.Dzis wieczorem wraca moj kochany Thomas

i poprosze go o zablokowanie strony eDziecko.Wiem ,ze jest to mozliwe ,bo juz raz to zrobil jak zbyt dlugo przesiadywalam na czacie

Nie chce aby mnie korcilo by znowu tu zajrzec,nie mam juz sil na kolejna walke i odpieranie zarzutow.Mimo wszystko nie zaluje ,ze tych kilka miesiecy spedzilam na tej stronie.Poznalam tu wiele fajnych osob i mam nadzieje ,ze pozostane z nimi w kontakcie.Pozdrawiam BeateCh,Lue ,Marghe,Elke,Kww ,Ule ,Valerie,Dadde`go,Ewunie,WWW,Dorotke i wiele innych osob ,ktorych imiona wylecialy mi w tej chwili z glowy,ale ktore sprawily ze ten czas mimo wszystko nie byl stracony.Dostalam kolejna lekcje zycia i chcoby dlatego warto bylo.Pozdrawiam Was

i sle buziakiCATHY z mezem Thomasem I mala Milla.