Dodaj do ulubionych

Wiśniewski też człowiek

IP: *.* 14.03.03, 23:43
A ja uważam,że telewizja pokazuje to co my chcemy oglądać.Nie jestem fanką Michała,zupełnie mi nie przeszkadza.Nie przepadam za reality show ale na dwa odcinki się skusiłam.Moje zdanie Michał,normalny facet.No cóż za takie pieniądze wielu chętnych do tego programu by się znalazło.Skoro jest szansa wykorzystać swoje 5 minut to czemu nie.Ale oglądając jeden z odcinków byłam święcie przekonana,że dojdzie do dyskusji na forum o Michale i o Marcie jako rodzicach.Może powiem tak o Marcie na pewno.Wydawało mi się,że dziewczyna była na solarium,prawda?Z tego co wiem w ciąży nie wskazane jest solarium...Cóż mają przepięknego synka Xawierka,szkoda tylko,że częściej tuli go pani Gienia niż mama,która buja się na kanapie ....z nudów.No cóż.....
Obserwuj wątek
    • Gość: sammy Re: Wiśniewski też człowiek IP: *.* 15.03.03, 00:32
      Nie, nie była w solarium. Wyjechali gdzieś na jakiś miesiąc (jeżeli się nie mylę) do ciepłych krajów. Zdaje się, że czytałam o tym w "Vivie". I wcale się im nie dziwię, że wyjechali, w Polsce koszmarna pogoda :cry:pozdrawiamsammy
      • Gość: Edyś Re: Wiśniewski też człowiek IP: *.* 15.03.03, 00:57
        Sammy nie uważnie oglądałaś najpierw była henna brwii a potem solarium a mały Xawier z panią Genią która zostawiła 5 własnych dzieci z babcią. Dziwne to wszystko i stasznie smutne. Obejrzałam 2 odcinki i starczy .
        • Gość: Magdalena_Jałońska Re: Wiśniewski też człowiek IP: *.* 15.03.03, 08:17
          Ja też nie jestem zachwycona tym programem.Pani Wiśniewska jakoś nie kwapi się do opieki nad małym,może się mylę,bo telewizja pokazuje to co chce.Tak było z innymi reality show.No nic,będę oglądać dalej,może zmienię zdanie!!!Magda
        • Gość: sammy Re: Wiśniewski też człowiek IP: *.* 15.03.03, 08:41
          Ja nie oglądałam ani jednego odcinka, ja tylko czytałam.pozdrawiamsammy
    • Gość: sylwiakrol Re: Wiśniewski też człowiek IP: *.* 15.03.03, 12:17
      Ja nie mam nic przeciwko Michałowi,ale zastanawia mnie fakt dlaczego w programie pokazuje się raczej w niekorzystnym świetle.Chyba, że tvn z całego dnia wychwytuje tylko te najgorsze sceny.Chodzi mi tu o odnoszenie się do żony i nie liczenie sie za bardzo z dzieckiem(głośna muzyka gdy niania usypiała dziecko).I już w ogóle mi tu nie pasuje,że w ringu jest taki wrażliwy,co chwila łzy,prawie szlochał gdy Marta dla niego śpiewała,patrzył się tak na nią jak w boginię.Wszystko pięknie,ale potem w domu:pocałuj mnie w dupę,pokazanie fuck,jeżdżenie po niej,że powinna wyjść z pokoju gdy gada przez telefon,gdy ta już dawno skonczyła i inne takie.Pewnie chce być sobą, nie chce kłamać przed kamerami.Ale po takim tresowaniu żony mam do niego niesmak.Pozdrawiam Sylwia.
      • Gość: guest Re: Wiśniewski też człowiek IP: *.* 15.03.03, 12:23
        Witajcie! Widzę,że wszystkim nam rzuciło się w oczy dokładnie to samo-kompletny brak zainteresowania dzieckiem. Siedzą,gadają,leżą itp. a dzieciak ciągle z nianią.Ciekawa jestem czy tak jest naprawdę czy tylko telewizja znów przekłamuje.A propos solarium-kiedyś kosmetyczka powiedziała mi,że przychodziła do niej opalać się pani ginekolog przez całą ciążę i twierdziła,że jak krótko to można sie opalać-cóż-ja się nie odważyłam... Pozdrawiam!
        • Gość: guest Re: Wiśniewski też człowieka może nadczłowiek IP: *.* 15.03.03, 12:37
          Włąśnie ja też zauważyłam ,ze niby mają to coś co my niebogaci i nie sławni nazywamy dzieckiem i się tym czymś opiekujemy i martwimy na codzień , ale ich to g.... obchodzi. Być może to wina TVN bo pokazują go w złym świetle ale w takim razie Michał i jego żona powinny przed emisją autoryzować to co idzie na wizję, ale widocznie jest im wszytko jedo co pokazują ............... . Ja oglądałam z 5 odcinków i już chyba specjalnie nie będę tego oglądć. Cenie Michałą jako człowieka wytrwale dążącego do celu ale wszytstko mi jedno jaki on jest prywatnie parę odcinków dało niezły obrazek:- jak odnosi się do żony (czytajcie tresuje żone)- jaki ma stosunek do dzieckaAlbo się jest cały czas takim albo chwilami ale to coś i tak i tak znaczy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka