chimba 16.01.07, 08:28 Czy tylko ja mam takie dziwne ramiona, ze co chwilę spadają mi ramiączka od stanika? Już różne próbowałam i za każdym razem to samo....I te drozsze i te tańsze... i nic chyba tylko zostaje mi je przykleić.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chimba Re: ramiączka ciądle spadające... 16.01.07, 08:29 oczywiście miało być: ramiączka ciągle spadające... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: ramiączka ciądle spadające... 16.01.07, 09:16 też to mam. a jak podciagnę ramiączka tak mocno, żeby nie zjeżdżały, to wtedy przy nagłym podniesieniu rąk do góry miseczki mam na migdałkach, a cycki luzem się majtają. u mnie zwalam to na odstające łopatki i spadziste ramiona, to pierwsze to czysta patologia organiczna, a to drugie, to arystokratyczny rys ramionowy - wmawiam sobie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusia Re: ramiączka ciądle spadające... 16.01.07, 09:20 Też tak mam Właśnie jestem na etapie poszukiwań stanika, którego ramiaczka idą na szyję, jak przy kostiumie kąpielowym... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: ramiączka ciądle spadające... 16.01.07, 09:22 A może ramiączka sylikonowe? Przykleją się do ciała to i nie spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: ramiączka ciądle spadające... 16.01.07, 09:28 Miałam takie sylikonowe - i też spadały...Chyba, ze były to jakieś podróby... Chciaż nie bo były kupowane w markowcy sklepach... Nie wiem może ja mam śliskie ramiona.... A w ogóle jestem jakaś dziwna, bo np z spódnicami też mam kłopot - ciągle mi się okręcają - i nie raz już miałam tył na przodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: ramiączka ciądle spadające... 16.01.07, 09:37 Jak Ci się okręcają to chyba przytyć powinnaś Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: ramiączka ciądle spadające... 16.01.07, 09:39 A właśnie nie - właśnie odwrotnie - powinnam zrzucić kilka kg. Odpowiedz Link Zgłoś