oszszin 19.03.07, 08:56 Podpisz się! www.barbara.giertych.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 09:07 Oszszin, w życiu też tak się wszystkim dookoła narzucasz? jak Ci drzwi zamykają przed nosem, to oknem wchodzisz? wiesz, chyba jakąś dumę własną należy mieć i nie pakować się z buciorami tam, gdzie już nie raz wyraźnie powiedziano Ci, że Twoje poglądy nie uważane są za pożądane Odpowiedz Link Zgłoś
gosiabebe Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 09:09 nigdy w zyciu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 09:14 A przepraszam o kto to taki ta Barbara? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 09:20 żona Romana, która chce pomóc mężowi znowu w łaski Ojca Dyrektora się wkraść Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 09:24 A ona nie ma nic ciekawszego do roboty? Święta idą, okna trzeba umyć, mieszkanie posprzatać, mężowi koszule poprasować a może i w ciąże zajść. Odpowiedz Link Zgłoś
sara.24 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 09:28 Niech się podpisują takie z chorymi poglądami jak ty. Na szczęście wiele się ich nie znajdzie, a tej zahukanej żonce może się tylko wydawać że coś zdziała. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 10:10 Nie podpiszę się pod czymś co mogłoby w przyszłości ugodzić we mnie samą. Odpowiedz Link Zgłoś
vernalis1 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 10:27 to żart??? na prima aprilis chyba jeszcze zbyt wczesna pora... Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 10:32 Ta rodzina nigdy nie żartuje. Ta rodzina ma do spełnienia misję zbawienia najpierw Polski, potem Europy, a potem śiata i kosmosu też. Aż się boję jak Roman "zakandyduje" na prezydenta kolejnej RP w 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 10:34 a pewnie do tego dazy- ludzie kryjta sie, bo Roman I Straszny- nadchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 10:36 tylko nie to,nie na prezydenta,kiedy wreszcie cos pozytwnego bedzie w polsce? codzienie skandale,seksafery,lapokarstwo,czas sie obudzic z koszmaru Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 10:40 Jak to nie to, już się przygotujcie na kampanię Kaczor contra Roman w 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 13:46 Kosmos może zbawiać, tam nikt nie będzie sie liczył z jego zdaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 10:38 mysle, ze twoje wczesniejsze "badania" w sprawie poparcia dla tego projektu wykazały nikłą ilośc mam które "pójda za toba i Pania Giertch" je tez niestety nie podpisze sie pod tym listem..... ale chyle czoła przed toba za wytrwałośc.....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 10:41 otoz nie nigdy nie podpisze zaden to dla mnie autorytet giertychowa zona a lista jest niewiarygodna po kilka razy rejestruje wpisy tych samych osob Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 11:04 nie nie podpisze. Zastanawia mnie jedno. Gdyby panstwu Giertychom ktos zgwalcil ich corke za jakis czas czy tez niepozadana ciaze lykneliby jak mlode pelikany cieszac sie na przyrost populacji?? A gwalciciela powitali w rodzinie jako moze nieco narowistego ale jednak zaslugujacego na szacunek czlowieka, ojca ich przedwczesnie poczetego wnuka?? A Ty oszszin?? Co bys zrobila gdyby ktos Tobie zgwalcil brutalnie dziecko?? Tez bys spiewala tym samym glosem w mysl "Bog jest miloscia"?? czy szukala gdzies w glebi siebie zemsty? Rozumiem ze w przypadku gdyby ktos takze zamordowalby Ci kogos bliskiego z modlitwa na ustach wybaczylabys mu i nie domagala sie kary smierci dla mordercy, co jest dosc powszechne wsrod ludzi o tak radyklanych pogladach jak Twoje??? Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 11:13 zgadzam się w 100% a jako materiał pogladowy polecam film Nieodwracalne...z Belucci, Cassel i Dupontel..... " Nieodwracalne , to opowieść o tym, że los nie pozostaje w naszych rekach, my decydujemy jedynie o tym, jak wiele potrafimy znieść.........." Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 11:17 > Tez bys spiewala tym samym glosem w mysl "Bog jest miloscia"?? oczywiście, że by tak zrobiła Oszszin jest przecież nadczłowiekiem i nie zna uczuć niskich (oprócz pogardy dla homoseksualistów - w tym by się z Wrobbel skumplowały) ja jestem ciekawa jeszcze, jak Oszszin zapatruje się na te "ludzkie, niewinne życia", skazywane przez KK na śmierć z powodu nieakceptacji prezerwatyw jako środka zmniejszającego możliwości zarażenia HIVem Odpowiedz Link Zgłoś
judytak Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 11:38 na ogół jestem aż nazbyt wyrozumiała ale to usłyszałam, pierewsze, co pomyślałam, było, że chciałabym zobaczyć państwo Giertychów, jak z radością i miłością wychowują dziecko, poczęte przez zgwałconą panią Giertych najlepiej dziecko o wyglądzie typowo niepolskim pozdrawiam Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 11:41 o tym samym ostatnio myślałam, Oxy. Co by było, gdyby Giertychowi zgwałcili córkę nieletnią. I myślę, nie wiem czemu, że po cichu załatwiłby sprawę, a głośno dalej zarzucał nas wzniosłymi hasłami w obronie życia niewinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 11:16 Pani Giertychowa to może sobie protestować w sprawie długości łańcucha w kuchni a nie w kwestiach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmama Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 11:25 Taa. Już się ropędziłam podpisywać... Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 11:52 Jestem przeciw aborcji w przypadku kiedy ktos traktuje ją jako zwykłe widzimisie. Zabawiłam się, ale co tam, wyskrobie sie i po sprawie. Takie przypadki sa dla mnie nie do przyjęcia. ALE! W ustawie powinny być jasno okreslone przypadki, kiedy aborcja jest dopuszczalna mianowicie : gwałt, zagrożenie zycia matki, wady dziecka które będą uniemozliwiały mu normalne funkcjonowanie. Nie podpiszę sie pod panią Giertych, gdyż nie widzę tu wzmianki o tym aby aborcja w takich przypadkach była dopuszczalna! Odpowiedz Link Zgłoś
tigra8 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 12:02 Zgadzam się z renią1807 w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
oszszin Re: wolalabym podpisac pakt z diablem 19.03.07, 12:22 baaaardzo ciekawe... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
oszszin Re: ciekawe ze tylko na moj post odpowiedzialas 19.03.07, 13:10 powinnaś czuć się wyróżniona Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Zawijam kiece i lece :P 19.03.07, 12:23 Coś mi się wydaje, że śmieszny protest Baśki ma takie poparcie jak Wierzejski w wyborach na prezydenta Warszawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Zawijam kiece i lece :P 19.03.07, 12:40 wpisac sie tam moze kazdy, po x razy...dlatego az tylu zwolennikow Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Zawijam kiece i lece :P 19.03.07, 13:18 to w takim razie, zycze ci, by nadszedl dla ciebie taki czas, ze bedziesz sobie pliula w brode, ze to zrobilas.. Odpowiedz Link Zgłoś
tora99 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 13:48 <Apel poparły już: poseł Anna Sobecka, poseł Halina Murias, poseł Elżbieta Ratajczak, Jadwiga Orzechowska, Janina Ciągło, Elżbieta Jarota, Joanna Murzyn, Magdalena Wiechecka, Antonina Zadora, Marta Bałażak, Barbara Teresa Fedorowicz, Jadwiga Kołodziej, Dorota Poniatowska-Mańka, Elżbieta Wierzejska, Marlena Pawłowska, Aleksandra Przespolewska-Parda, Agnieszka Pawłowiec, Marianna Jagielska- Chruszcz, Elżbieta Wilczyńska - wiceminister gospodarki. > noooo.... co za wybitne, doborowe towarzystwo ))))))))) to ci zacheta.. Odpowiedz Link Zgłoś
hancik5 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 13:58 Pozwolę się wtrącić, bo jedna z Was napisała, że woli podpisać pakt z diabłem... To najlepsze, co słyszałam, lepszy diabeł, niż urodzenie dziecka z gwałtu... Dziecko z gwałtu gorsze niż diabeł... Dobre, dobre... A czy podpiszę to nie wiem, bo obecna ustawa mi się podoba i stanowi dobry kompromis. Chociaż żal mi tych dzieciaków, bo czy to jego wina ??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles ????????????????????????????? 19.03.07, 13:54 CZEGO ten apel dotyczy ???? Nie rozumiem............ Zakazu prawa do aborcji ??? Czy też jest krytyką rządu za nieudolną politykę prorodzinną ? Za marazm w roziwązywaniu problemów związanych z kiepska sytuacją ekonomiczną polskich rodzin ? Co pośrednio a może raczej bezpośrednio bije w polskie macierzyństwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: ????????????????????????????? 19.03.07, 14:07 > Zakazu prawa do aborcji ??? jakiejkolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: ????????????????????????????? 19.03.07, 14:11 a już miałam nadzieję, e ta Barbara to mądra kobita jest i publicznie sprzeniewierza się mężowi... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Bla bla bla 19.03.07, 14:08 A co też pani Giertych proponuje oprócz wydłużenia urlopów żeby ułatwić Polakom wychowywanie dzieci ?? Zwykłe "nie bo nie" dla aborcji. Chyba Cię pogięło, że podpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasc Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 14:12 nie po pierwsze zupelnie zgadzam sie z renia1807. po drugie nie rozumiem, dlaczego w Polsce tak strasznie liczyc sie dziecko w chwili poczecia, a pozniej juz nie. Dlaczego zdarzaly sie przypadki, ze dzieciom, ktore mialy np powazne wady genetyczne i rodzily sie martwe ksieza odmawiali pogrzebu argumentujac, ze to jeszcze nie czlowiek? Dlaczego ludzie, ktorzy tak goraco orenduja za podobna zmiana w konstytucji jednoczesnie najchetniej juz dzisiaj przywrociliby kare smierci i jakos nie dostrzegaja, ze ochrona zycia, to ochrona zycia, niezaleznie od jego etapu, prawda? W ogole co jest rozsadniejsze?: aborcja, czy zabijanie niemowlakow? I w koncu, dlaczego tak czesto rodzice dzieciakow w wieku wczesnoprzedszkolnym sa niemili widziani w miejscach publicznych typu koscioly, resteuracje, autobusy, etc - bo dzieci halasuja. Nie decydujmy za kogos, zwlaszcza za ludzi w sytacjach, ktore sa dla nas calkowicie abstrakcyjne. Nie wszystko jest czarne, albo biale. Odpowiedz Link Zgłoś
salila Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 17:05 Nie ma mowy. Chętnie za to podpiszę się pod jakimś apelem który pomoże weliminować z życia publicznego tych którzy są tylko zainteresowani wtrącaniem się w cudze życie, osobiste decyzje i kontrolą nad macicami i zarodkami. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Podpiszę.... 19.03.07, 17:23 ...jak mnie do tego przekonaszPPPPPP No wymyśl, coś Oszszin..przekonaj mnie, dlaczego miałabym podpisać coś, co ma na celu pozbawienie mnie prawa do wyboru, do samostanowienia? Odpowiedz Link Zgłoś
sara.24 Re: Podpiszę.... 19.03.07, 17:35 dlaczego miałabym podpisać coś, co ma > na celu pozbawienie mnie prawa do wyboru, do samostanowienia? Właśnie dlatego żeby później nie mieć już nic do powiedzenia i żeby takie jak Oszszin nie musiały się wysilać, bo i tak brak im argumentów żeby przekonać kogoś spoza fanatycznego koła obrońców zarodków Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: Barbara Giertych protestuje 19.03.07, 19:03 pfffffffffffffff i żeby moje nazwisko było w tak "znakomitym" towarzystwie. no way. wymyśl coś lepszego. pffffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Barbara Giertych protestuje 20.03.07, 09:29 Giertychowie mają chyba 2 córki. Ciekawe czy tak samo będą śpiewać, jak jedna z nich np. zajdzie w ciążę pozamaciczną, ciekawe czy poświęcą jej życie w imię idei (bo przecież nie w imię zarodka, który i tak nie rozwinie się w jajowodzie). A poza tym z zasady nie podpisuje się pod apelami w towarzystwie 'ludzi o marnej reputacji' Odpowiedz Link Zgłoś