bunny.tsukino 23.05.07, 20:52 Melduję, że w ten weekend minie dokładnie pięć miesięcy od mojego ostatniego sexu. Dziękuję za uwagę. Na zmianę w/w stanu nie ma co liczyć. Czy mogę się spodziewać, że stanę się znów cnotką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 20:55 yhy. tylko trzeba łykać na ponowne obrośnięcie))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 20:56 O ja cie!Zartujesz?Alez dlaczego aż 5 miechów nic ten..tego?...Faceta brak?Nie wolno się tak zapuszczać! Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 21:04 Nie nie zarośnie, ale pajączki se tam gniazdo uwiją,jak tak dalej pójdzie odkurzaczem trza będzie odpajęczać)) Po takiej przerwie po pierwszym orgaźmie mleko Ci znów z jędrnych piersi tryśnie, byle nie na twarz ewentualnego kochankaDD Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 21:34 bunny, tam powyzej jest watek o wszystkomogacej elektrycznej szczoteczce- teoretycznie do zębów To na wypadek gdybyś jednak nie chciała zarosnąć Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.porzeczka Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 23:04 Jest pewne niebezpieczenstwo ze zarosniesz.... Ale nie martwsie, potem bedzie referendum w sprawie Twojej Doliny Rospudy i moze cos sie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 23:11 Może NFZ zasponsoruje usunięcie zarośli)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 23:12 o żesz w mordę. i jak się czujesz? i jak to się stało że tak dokładnie zapamiętałaś tę datę?? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 23:23 a ja tam ci zazdroszcze bo po takiej dlugiej przerwie to jak juz sie bzykniesz z kims kto umie grac w te klocki to dopiero bedziesz miała super seks.smak seksu po dlugiej przerwie to smak niezapomniany.cala noc sie mozna bzykac,do utraty tchu.ech....rozmarzylam sie)) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 23:24 Przestań, ja też się rozmażyłam... Buuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 23:29 nie to co my pyk pyk orgazm i spanko)) Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Proszę o uwagę! 24.05.07, 08:08 No bo 26 5 miesięcy temu to Boże Narodzenie'06 Później dostałam na sylwestra @. Potem popieprzyło mi się w małżeństwie już kompletnie i jestem na milion procent pewna, że już nic nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 23:28 Powiadają,ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..no więc na pewno nie zajdziesz w ciążę...pomyśl- zachodzisz, facete Cię wyrzuca na bruk, rodzisz w przytułku, musisz ciężko pracować w kamieniołomach bo Roman beckowego nie dał bo to nieśłubne było, potomka nie przyjmują do przedszkola no więc ty z nim do tych kamieniłomów, po latach wyrzeczeń młody kończy najgorsze szkołe i wstęuje do LPR-u...daj spokój to juz lepiej nie uprawiać sexu a z upraw to już lepiej marchewkę w ogródku i opamiętaj że nadaje sie nie tylko na surówkę i sok))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 reklama ikei:))) 23.05.07, 23:31 tylko z negatywnym wydzwiękiem;-=)))) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: reklama ikei:))) 23.05.07, 23:34 hahahah, chyba w tej samej chwili pomyślałyśmy o tym samym Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 wiesz net;-))) 23.05.07, 23:37 ja tam zmiany wole zaczynac od duzych rzeczy.zwłaszcza po długim nisekszeniu sie))) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: wiesz net;-))) 23.05.07, 23:58 hahahah to było żartem w odniesieniu do poprzedniego postu, ale ja tam nie wiem jak to jest. Już nie pamietam kiedy bez chłopa byłam, a i do sexu ostatnio nie ciągnie... ale w ciąży ma prawo Ale za to pamiętam tę noc pełną energiii kupę lat temu po długim niewidzeniu się z moim W. Jest za czym tęsknić... Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 23:33 a może kupisz kanapę w ikeii, pan od przeprowadzek się w tobie zakocha, następnego dnia wpadnie z winem i okaże się całkiem czułym i inteligentym mężczyzną. Na tej oto nowej kanapie poczynasz geniusza, który dopracuje technikę teleportacji, lub znajdzie lekarstwo na raka i od tej pory świat już nie będzie taki sam. A to wszystko dzięki kanapie z ikeii za jedyne 599 zł.Bo zmiany zaczynamy od małych rzeczy wokół siebieDDD Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Proszę o uwagę!]]]]]]]]]]]] 23.05.07, 23:37 sorki za to wyzej cos mi niechcący tu wskoczylo)) Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Proszę o uwagę! 23.05.07, 23:34 Jeeeejaaaa...No niezbyt to radosne....Moze moj brat by Ci pomogl?Przystojny dosyc... Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Uwaga! zwierzam się 24.05.07, 16:46 Mam ochotę na romans Tylko że na to się nie zanosi. W dorywczej pracy same laski, jest jeszcze uczelnia, ale koledzy to same takie mydłki i gogusie, a mnie się marzy taki facet koło 40 -50 lat. Śni mi się po nocach mój wykładowca z wiertnictwa. No po prostu samo miodzio Próbowałam siadać w pierwszy ławkach, spódniczka, obcisła bluzeczka. Ale zonk :[ zero zainteresowania. W weekend ostatnie zajęcia i jest mi najzwyczajniej przykro. Anyway jak się wdaje w romans?? Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Uwaga! zwierzam się 24.05.07, 16:50 Oj z romansami to ci nie pomogę, ostatni maiałam jakies 8 lat temu, oczywiście nie wliczam tu romansu z moim obecnym M i moimi dziećmi )) A co z tym wykładowcą, który kiedyś ciegdzies tam wyciągnoł na przyjęcie?? Nie fajny??? Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Uwaga! zwierzam się 24.05.07, 19:04 Piotr? Nie, nie i jeszcze raz nie. Zbyt wiele do stracenia. tak to mogę mu podrzucić na parę godzin dziecko, jak poproszę to mnie zawiezie do lekarza itp. Poza tym to taki typ brata łaty, no takie kazirodcze to byłoby dla mnie. BUUU Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Uwaga! zwierzam się 24.05.07, 19:13 ojoj, to fsktycznie, ale fajnie, że choć takiego masz. Ale rozumiem, ża ramięnie to i nie ten zapach i pociąg też nie ten... No nic wyjścia nie ma, czekaći doludzi marsz... Odpowiedz Link Zgłoś
ankab29 Re: Uwaga! zwierzam się 24.05.07, 19:29 bunny.tsukino napisała: > Anyway jak się wdaje w romans?? To akurat nie jest takie trudne Jak się dobrze zaczniesz rozglądać i prześlesz parę miłych uśmiechów do "obiektu(ów)" zainteresowania to reakcja na rozpylany w eter sexapil będzie natychmiastowa. Faceci mają jakiś taki zmysł, że to wyczuwają i odzywa się w nich zdobywca. Ja przez 5 lat małżeństwa nawet nie zauważałam kiedy inni faceci się mną interesowali. A jak zamierzałam się rozwodzić, to nagle się stado chętnych zrobiło- i nic o planach rozwodowych nie wiedzieli Przecież na czole nie miałam napisane "wolna niech no się tylko sprawa odbędzie" Odpowiedz Link Zgłoś