issy25 10.07.07, 19:28 Dowiedzialam się dzisiaj, że wczoraj w szpitalu zmarl noworodek, podobno przez jakieś niedopatrzenie pielęgniarki. W szpitalu wielka afera i calkowity zakaz odwiedzania maluszkow. Wiecie coś wiecej o tym??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdajb Re: Co się stalo na PCK??? 10.07.07, 19:57 Kurcze, takie coś słyszeć to aż w brzuchu ściska Jak byście coś wiedziały, to dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
enya81 Re: Co się stalo na PCK??? 11.07.07, 15:46 Własnie niech ktos cos więcej napisze, bo ja mam termin za 6 dni i chciałam własnie rodzić na PCK. Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Re: Co się stalo na PCK??? 11.07.07, 17:16 słuchajcie przeszukałam mnóstwo miejsc w necie gdzie mogłabym coś znaleść i NIC.. To napewno prawda,że tam się tak stało? Odpowiedz Link Zgłoś
katharina_29 Re: Co się stalo na PCK??? 11.07.07, 17:51 Ja słyszałam,że podobno chodzi o jakąś bakterię.Ale ile w tym prawdy nie wiem? Też szukałam na necie i nic na ten temat nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
katx1 Re: Co się stalo na PCK??? 11.07.07, 18:01 Dzwoniłam do mojej koleżanki położnej z PCK i nic tam się nie dzieje, albo inny szpital albo plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
kami_sia Byłam dziś na PCK... 12.07.07, 19:07 i nie wiem ale chyba sie cos jednak stało tam bo jest kartka na drzwiach odziału położniczego: ODWIEDZINY NA ODZIALE POŁOŻNICZYM WSTRZYMANE DO ODWOŁANIA Jutro spróbuje od gina się cos dowiedzieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.g.a Re: Co się stalo na PCK??? 12.07.07, 20:42 Podobno to wina bakteri,którą ktoś wniósł na oddział Odpowiedz Link Zgłoś