michasia24 29.09.07, 08:12 niania zajmuje sie pociechami u siebie w domu, czy u was? Ja coraz intensyweniej mysle o ty by sie opiekowac jakims maluchem no z tym ze tylko u siebie w domu (np. mam podworko), no i mam swoje dziecko, jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katklos Re: jak macie? 29.09.07, 08:34 Nasza niania przychodziła do nas i była to dla mnie jedyna 'do przyjęcia' opcja. Nie wyobrażam sobie codziennego zrywania kilku/niedwunastomiesięcznego malucha o 6 rano, pakowania, zawożenia tak, by zdążyć do pracy. Jeśli niania, to w moim przypadku, TYLKO u mnie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: jak macie? 29.09.07, 08:38 Niania TYLKO u mnie w domu i tylko z moją córeczką;czasami z moimi córeczkami (w razie choroby starszej i niemożności odstawienia jej do przedszkola). Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: jak macie? 29.09.07, 08:38 kilku/kilkunastomiesięcznego miało być Sama piszesz, ze wolałabyś u siebie, bo masz dziecko. Podejrzewam, ze Ciebie też zniechęca perspektywa porannej szamotaniny i wyrywania własnego dziecka ze snu, w każdą pogodę, gdy jest przeziębione itp itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jak macie? 29.09.07, 08:56 To zalezy od sytuacji.Ja core wozilam do niani, ale nie zrywalysmy sie o 6, zawozilam ja na 9.Samochodem, wiec problem zaden. Odpowiedz Link Zgłoś