morgen_stern 26.11.07, 15:39 A ja myślałam, że moje palenie na lekcji papierosa było szczytem chuligaństwa wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4703524.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: WOW 26.11.07, 15:52 Morgen, największe chuligańskie wybryki, których my się dopuszczaliśmy, są pestką w porównaniu z tym, co dzieje się teraz w szkołach. ja np. mogę się przyznać, że piłam piwo na lekcji religii. I co? To pikuś z tym, co widziałam na tym filmiku. Młodzieży popsuły się chyba wszelkie hamulce Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: WOW 26.11.07, 16:04 filmik mi sie nie otwiera, ale mam garsc zyciowych przykładów: strasznym wybrykiem za czasów moich czasów było schowanie dziennkia, czy wyrzucenie zepsutego krzesła przez okno (oczywiscie pod nieobecnosc nauczyciela) niezbyt strasznym wybrykiem 5 lat pozniej bylo upicie sie litrem wodki w wieku lat 14 czy przyjscie pijaniuskim do szkoly i zarzyganie ławki, ewentualnie okupacja radiowezła i przedłuzenie o 10 minut długiej przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: WOW 26.11.07, 16:03 Pani minister niech się w głowę puknie. Za moich czasów nie było mowy o takich "wybrykach", wiec za jej tymbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ell_anna Re: WOW 26.11.07, 21:31 ebaga napisała: > Pani minister niech się w głowę puknie. im mocniej tym lepiej... Ewidentnie ma problemy ze zrozumieniem co było na filmie, albo w ogóle go nie widziała Koszmar!!! Jakoś wierzyć mi się nie chce, że żaden z dyrektorów nie rozpoznał ani sali ani uczniów... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: WOW 26.11.07, 16:17 nie jestem pruderyjna, ale to jest obleśne. myślę, że jeśli nie są bardzo skrzywieni, będą się kiedyś rumienić ze wstydu na samo wspomnienie. to jest obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: WOW 26.11.07, 21:51 <rzyg> naprawde... mam siostre 14 letnia i jak sobie pomysle, ze takie rzeczy teraz nastolatki robia.... ech... szkoda slow... a tej dziewczynie wspolczuje... za jakis czas pojmie... Odpowiedz Link Zgłoś