jk3377 27.11.07, 12:13 kiedy i dlaczego? ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:15 Ale bez mycia czyli w pelnym makijazu czy bez prysznica? Bez prysznica zdazalo sie jak bylam baardzo padnieta ale w makijazu nie. Chocbym na oczy nie widziala, zmywam tapete Odpowiedz Link Zgłoś
salezja Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:15 jasne jak mi się nie chciało, najczęściej po imprezie lub kiedy padałam na dziób ze zmęczenia lub podczas choroby, żyję i nic mi nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:17 bywało po imprezie, jak mi sie film urwał jak nie mam tapety to tez sie zdaża. jezuu ale brudas ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:21 Ja tam nie lubię się myć. Czasami wychodzę na balkon i się wietrzę, i to mi wystarcza. Chociaż nie wyobrażam sobie, jak można raz na trzy dni majtek nie zmienić! Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 hehe..to chyba zgodnie z powiedzeniem: 27.11.07, 12:24 czeste mycie skaraca zycie...? Odpowiedz Link Zgłoś
braat1 Re: hehe..to chyba zgodnie z powiedzeniem: 27.11.07, 16:36 > czeste mycie skaraca zycie...? Skóra się ściera i człowiek umiera... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: hehe..to chyba zgodnie z powiedzeniem: 28.11.07, 10:26 a wielcy ludzie żyją w brudzie Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 13:05 Ja to piore majtki raz w tygodniu, czy potrzebuja tego, czy nie Jestem dziewczyna z zasadami Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 13:14 co za marnowanie wody! po tygodniu to się na drugą stronę przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 13:21 Nowatorski pomysl! Masz racje. Tak tez zaczne robic. A za zaoszczedzone pieniadze kupie krysztalowy wazonik Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:24 czasami tak, ale dotyczy to prysznica, a nie makijażu czy zębów. Dlaczego-np padłam usypiając dziecko, albo byłam ogólnie padnięta. nawet z gipsem na całą nogę, wykonując w wannie dziwne akrobacje, żeby go nie zamoczyć, myłam się 2 razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
kotka07 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:29 ja musze umyc sie wieczorem i rano wieczorem cala rano wystarczy sie podmyc i zeby twarz , ale majtki to codziennie czyste inaczej bym nie wytrzymala , a do spania to z gola cipusia Odpowiedz Link Zgłoś
mearulezz Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 18:58 > inaczej bym nie wytrzymala , a do spania to z gola cipusia umaaaaaaaaaaarlam "cipusia" mnie rozwaliła Odpowiedz Link Zgłoś
asia31_0 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 18:49 NIGDY!!!!!!!!!! może jestem dziwna ale nawet po najgorszej imprezie nie usnę bez prysznica Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:38 a bo to raz? a to takie cos strasznego? kiedys po imprezkach teraz czesto w ciąży mnie morzy jestem tak padnieta wieczorami, ze obiecuje sobie tylko na chwile glowe przylozyc i zasypiam rano sie kapie czasem mi sie zwyczajnie nie chce staram sie oko zmyc i krem polozyc a czasem i tego nie zdaze zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Moofka? 27.11.07, 12:51 ta zaczynam trzeci miesiąc średnio mi sie podoba póki co Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Moofka? 27.11.07, 13:08 moofko milczęca i przyznająca sie do faktów poniewczasie ))) gratulejszyn jak nie wiem co!!! niech ci maluch brzucha ponaciąga, niech ci magnezu i zelaza popodbiera i niech zdrowy na świat się wyciśnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: Moofka? 27.11.07, 13:22 przymij z rąk wiernych fanów gratulejszyn wielkie. a jak ci sie nie podoba to moze sie zamień? ja bardzo chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Moofka? 27.11.07, 19:59 dziekuje Wam za gratulacje ) az mi sie łezka w ślepym oku zakrecila Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Moofka? 27.11.07, 21:58 ja też gratuluję, ja też gratuluję!! Tylko mam takie ślepe oczy, że nie mogłam wątku znaleźć wcześniej!! Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Moofka? 28.11.07, 11:29 I ja spiesze radośnie z gratulacjami!!!niech Ci bóg da duze i tluste (tak mawia moja Babcia) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:43 No ba. Nie wierzę, że można przeżyć życie bez pójścia spać nieumytym chociaż raz. Mało to się na imprezach człowiek zmęczył tak, że ani mycia ani nic? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 13:10 Ide dzisiaj na koncert metalowy i wroce w srodku nocy, zabijcie mnie, jezeli bedzie mi sie chcialo myc ... Odpowiedz Link Zgłoś
malwisienia Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:44 tylko i wyłącznie w stanie silnego upojenia alkoholowego Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:48 dzień brudasa???...zdarza sie czasem.... a dlaczego?? bo jak siedze do 3ciej w nocy, to potem nie chce rodziny i sasiadów przysznicem budzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 15:09 > dzień brudasa???...zdarza sie czasem Bea.bea, to się nazywa "dzień dziecka"! Odpowiedz Link Zgłoś
yola.d Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 17:05 Popieram , dla mnie to tez "dzien dziecka" Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:49 Ja sie myje rano. WIeczorem tylko miejsca newralgiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aste Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:57 się zdarzało, z wiekiem coraz rzadziej bo mąż czyścioszek i daje dobry przykład biorąc prysznic po imprezach w stanie wskazującym i totalnie padnięty po pracy- jak się pomieszka z takim kilka lat to się udziela. a tak w ogóle to za myciem nie przepadam-nudne i co dzień to samo, a i tylko prysznic w wannie nie jestem w stanie wytrzymać 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 12:54 oczywiscie, jak padala a pysk, albo po impresce ale generalnie wole myc sie rano Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 13:11 Z makijażem - nigdy. Bez prysznica tylko wtedy, kiedy kładę się spać sama i dodatkowo w bardzo kiepskim nastroju. Wtedy z upodobaniem dobijam się tym niedomytym ciałem Odpowiedz Link Zgłoś
zagrasia Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 15:14 chyba w czasie studiow jak bylam po imprezie i juz ´sil´ nie mialam na nic Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 16:42 Zawsze musi być wersja minimum, czyli twarz, stopy, pachy, tyłek. Musi i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
jagniatko Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 17:22 A bo to nie raz? Nie zawsze mam siłę wieczorem, umyję twarz, zęby i lulu, a kąpię się rano. Małż również. I jakoś żyjemy W ogóle kiedyś kąpałam się tylko rano. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 20:33 I taka po całym dniu do pościeli,to nie dziwne,ze rano trzeba sie gruntownie szorować))I ta pościel....))) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sphinx Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 17:28 Jak nie umyję łokci, to nie usnę )) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 18:51 Nie raz poszłam i nie raz jeszcze pójdę. Co prawda te czasy, kiedy podczas 5-dniowego wypadu pod namiot ciało me wody prawie nie widziało (no chyba że ręce i twarz mozna uznac za ciało), raczej juz nie wrócą, ale imprezki jednodniowe się jeszcze trafiają. No i jak jestem chora to mi sie absolutnie myć nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mearulezz Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 19:12 teraz czasami padam ze zmeczenia a kiedys jak jeszcze nie mialam dzieci i niezle zabalowalam to szlam spc bez mycia, nawet w tapecie wazacej 4 kg, rano bylo trudno oko otworzyc ale doprawdy powiadam Wam - bol glowy umniejszał uczucie "nieumycia" Ale np. mam shize na punkcie mycia rak i robie to średnio 20 razy dziennie....-taki nałóg Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 19:38 nie tylko bez mycia, ale również bez rozbierania się w tym bez rozbierania się z kurtki, szalika i butów nei wiedziałam, że to takie niezwykłe -- but what can do Odpowiedz Link Zgłoś
sidek3 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 19:50 no ba i to nie raz jak ide spac nie umyta to mowie sobie ze mam dzien dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 27.11.07, 20:13 A sa takie osoby,ze rano nie biora prysznica.Tylko myja sie wieczorem a rano sadza,ze juz nie musza.To dopiero jest obrzydliwe,feee. Odpowiedz Link Zgłoś
mearulezz Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 27.11.07, 20:16 no wlasnie moja mama mowi "myjemy sie wieczorem dla zdrowia, rano dla urody" Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 27.11.07, 20:20 novalijka1 napisała: > A sa takie osoby,ze rano nie biora prysznica.Tylko myja sie > wieczorem a rano sadza,ze juz nie musza.To dopiero jest > obrzydliwe,feee. a tam obrzydliwe wieczorny prysznic jest dla higieny, poranny dla orzezwienia bardziej specjalnie sie czlowiek ani nie spoci ani nie umorusa w białej poscieli bez ekscesów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sphinx Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 27.11.07, 20:26 No faktycznie, taka spierdziana dupa po nocy jak nie zostanie umyta z rana, to fetor czuć... Fuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 28.11.07, 08:35 lady_sphinx napisała: > No faktycznie, taka spierdziana dupa po nocy jak nie zostanie umyta z rana, to > fetor czuć... Fuuuuj przeciez baki sie do tylka nie przyklejają kupsko to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 28.11.07, 10:32 moofka napisała: > przeciez baki sie do tylka nie przyklejają > kupsko to co innego ja juz nie pamiętam, kiedy ostatnio kupę w nocy zrobiłam przez sen. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 28.11.07, 10:38 jowita771 napisał: > moofka napisała: > > przeciez baki sie do tylka nie przyklejają > > kupsko to co innego > > ja juz nie pamiętam, kiedy ostatnio kupę w nocy zrobiłam przez sen. ja tez, dlatego ciezko mi zrozumiec, ze ktos sie wzdryga z obrzydzenia na mysl o braku porannego prysznica, skoro osiem godzin wczesniej i tak sie kapal i wciagal swieze gacie ale rozumiem, staram sie, sama mam dziecko, ktore po kazdej kupie kąpałam, a byl czas, ze to bylo naprawde czesto Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 27.11.07, 20:29 "codziennie rano myję nogi, a ta pościel wciąż brudna i brudna" he he życia wam nie szkoda na to mycie? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 27.11.07, 20:56 Przenieść by te higieniksy na miesiąc do średniowiecza, w czasy Godefroya de Montmirail i jego wiernego sługi Jacquouille. Poznałyby wtedy smak (i zapach) prawdziwego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Sa takie co nie biora rano prysznica-fuuj 27.11.07, 21:25 jeśli prawdziwa jest zależność, że im późniejszy wiek, tym więcej się ludzie przehigienizowywują, to..... w XXVIII wieku człowiek spod prysznica nawet na seks sie nie wyśliźnie ))) i przez czyściochów ludzkość zginie....... Odpowiedz Link Zgłoś
beata5_73 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 27.11.07, 21:20 czasami sobie robię dzień dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: często...z tym że zęby myję always 27.11.07, 22:30 nieeee... no... bez przesady.... widze, ze swinta nadchodza to i watek sie powtarza...widac narod szykuje sie do swiatecznych kapieli... to ja tez... a z tym wywijaniem majtek to bardzo sympatyczny pomysl... musze sprobowac... zawsze mozna zaoszczdzic kolejny grosik, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: często...z tym że zęby myję always 28.11.07, 09:24 ha bo to raz? mam nawyk brania prysznica rano. wieczorem myje sie wtedy gdy mamy sie bzykac. wychodze z zalozenia ze z gownem sie nie bije, jak tu ktoras pisala cos o brudnym ciele w poscieli Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 28.11.07, 09:45 tak - jakieś ćwierć wieku temu nawet jeśli jestem ubzdryngolona, ładuję się do wanny starając się nie wyrżnąć głową w szafkę, względnie nie połamać sobie nóg i rąk, czasem żądając pomocy małżonka bez mycia się nie położę, a jeśli się położę, to nie zasnę - taka karma Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Czy poszłyście kiedyś spać bez mycia????????? 28.11.07, 11:04 No jasne! Nic w tym specjalnie dziwnego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś