driadea 30.11.07, 16:30 Jak zaczęłyście chodzić na dyskoteki/potańcowki? A ile jak skończyłyście/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Ile miałyście lat 30.11.07, 16:32 Ale umiesz tańczyć? Bo ja tez nie chodzilam i tak sobie myślę, czy nie jestem za stara, żeby teraz chodzić..? Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Ile miałyście lat 30.11.07, 17:24 A ile masz lat, Driadea? To ważne, wszak kobiecie w pewnym wieku to juz nie przystoi podrygiwać publicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Ile miałyście lat 30.11.07, 18:01 zaczełam jak miałam pietnaście gdzieś chyba czy szesnaście może nawet a teraz to jusz mi się nie chce bo ile można za stara jestem trzy dychy skonczone jusz dawno to nie chodzę czasem mi się zdarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Ile miałyście lat 30.11.07, 18:04 od 12 lat , skonczylam majac 26 . teraz mam 28 i chetnie bym se pochasala ale nie mam z kim Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_stasia Re: Ile miałyście lat 15.01.08, 16:41 Ja miałam jakieś 16 lat, ale nie lubiłam specjalnie tańczyć. Dlatego teraz jako 25latka już nie chadzam w takie miejsca. Ale inaczej niż któraś z was pisząca wyżej, uważam że w każdym wieku przystoi się dobrze bawić. Trzeba jedynie wybrac dobry lokal, nie jakąś młodzieżową dyskotekę, tylko porządny klub. To naprawdę fantastyczne, gdy osoba po 50 potrafi tańczyć i bawi się świetnie nie zważając na zaściankowe opinie. Ludzie, mamy 21 wiek i jesteśmy w Europie! Naprawdę życie nie kończy się po 50! Ja bynajmniej jak będę miała 55 lat i zachce mi się iść na dyskotekę to pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamausi Re: Ile miałyście lat 11.02.08, 17:53 Zaczęłam w wieku 15-lat, skończyłam 19-naście Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Ile miałyście lat 13.02.08, 22:41 na normalne dyskoteki do miasta zaczęłam około 17 roku życia, skończyłam nie wiem kiedy, jeszcze w wieku 25 lat zdarzało mi się pójść raz w roku, ale tak naprawdę nigdy nie lubiałam takich dyskotek, chodziłam tylko by spotkać się ze znajomymi, przeraża mnie tłok takich miejsc teraz już nie pamiętam kiedy byłam ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_p Re: Ile miałyście lat 14.02.08, 11:12 na dobrą zabawę nigdy nie jest się za starym i proszę mi tu takich głupot nie gadać i jeśli to ma być na jakiejś masowej imprezie to czemu nie? wszystko zależy od chęci i potrzeb indywidualnych. Uwielbiam tańczyć, choć ostatnio nie pamiętam kiedy tańczyłam ale nadrobie Odpowiedz Link Zgłoś
mimim12 czy jeszcze chodzi sie na dyskoteki? 25.04.08, 17:44 ja mam 29 i preferuje clubbing...a nie przestepowanie z nozki na nozke w rytm umpa umpa Odpowiedz Link Zgłoś
mamajestem Re: Ile miałyście lat 02.09.08, 18:05 Zaczełam mając jakieś 15 ale jeszcze nie skończyłam Odpowiedz Link Zgłoś