net79 27.01.08, 00:20 Norrrmalnie żal mi się damy zrobiło;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 00:26 Jeśli chodzi o gumę do żucia Nie ma mistrza większego od Gucia. Gucio gumy z ust nie wyjmuje Tylko żuje I żuje I żuje. (L.J.Kern). Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 00:30 A moze do życi? Ktos ma problem z życią? ) Oj Net Twoje byki sa czasami rozczulajace, przysiegam, ze nie uzlosliwiam ) Tymczasem podaj jakis konkret o co sie rozchodzi mianowicie-? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkkaa Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 12:17 > A moze do życi? Ktos ma problem z życią? ) Tyle że TA rzyć to jednak przez "rz";ppp Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka :)))) 27.01.08, 12:19 Szczerze mowiac tez mi bardziej "z" z kropka pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 01:04 Znaczy,jak niby mam sie doŻucac?Gume do zucia dozuc,czy o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 08:17 ja sie nie dorzuce, bo jestem przed wyplatą ale wspieram mentalnie i trzymam forumowe kciuczki Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Moofka 28.01.08, 11:01 A Tobie kobieto bardzo dziękuję za kciuczki i dobre chęci Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 12:44 net, a ja ci tam dorzucę, wyrzucę i zarzucę wszystko co chcesz! za całokształt ci się należy ) Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 12:49 A ja do kompletu mogę odrzucić, wrzucić, zrzucić, przerzucić, a nawet przeżuć, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 12:54 hmmmm grunt to przeżuć i przeżyć!!! w końcu nigdy nie wiadomo co na człowieka w talerzu czyha )) Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 12:57 Jak to coś czyhające da się złapać i przeżuć, to raczej nie przeżyje, takie przeżute) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 13:00 ale przeżute niekoniecznie = wyzute z wszelkich toksycznych form unicestwiania.... i to może być tajna broń! Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 13:03 Łel, przyjrzę się dziś uważnie zawartości talerza, zanim cokolwiek przeżuję A próbkę zostawię dla sanepidu, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 13:08 .....gulasz z serc? ) byleby to serce z kamienia nie było, wtedy raczej przeżyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Kto się dożuci:DDD 27.01.08, 13:18 demarta napisała: > .....gulasz z serc? ) Przecież jeszcze nie walentynki, świętokradczynio ty! )) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Kto się dorzuci:DDD 28.01.08, 10:27 dobre, dobre DD Uwielbiam waszą twórczą kreatywność)) A w temacie nie wyszło jak trzeba, bo oczywiście linku nie wkleiłam i poszłam spać... Teraz go znaleźć nie mogę, ale artykuł dotyczył kobiety, która urodziła się w rodzinie, której wszystkie członkinie były mocno biuściaste, tylko ona jedna biedna płaska jak deska, więc... założyła stronkę przez którą zbiera pieniążki od darczyńców na operację powiększenia biustu, już część kwoty ma Na stronce będzie relacja z całego procesu upiększania Lepiej wydać kaskę na nowe cycki, niż na deprim DDD Demarta słońce, cieszę się, że udało mi się Cię rozczulić tak z samego rana ;P Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Kto się dorzuci:DDD 28.01.08, 10:29 Łoj ja durna, z tym rozczulaniem to do Fajki Wybaczcie matce na skraju szaleństwaDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Kto się dorzuci:DDD 28.01.08, 11:10 oj tam zaraz wybaczcie, wybaczcie, jakby było co i po co )) osoby pozytywnie zakręcone bardzo mile widziane )) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Kto się dorzuci:DDD 28.01.08, 11:19 Och Demartunienieczko kochaniuniusia jak to miło se z rana posłodzić)) Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Net! 28.01.08, 11:37 Mi też trochę, mi też!! W końcu ja też pisałam w tym wątku i przypominam, że zaofiarowałam się przeżuć!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Net! 28.01.08, 11:45 Morleniuniuniu słodzuteleńka Twój podrzut z rana zapewne nie ocenion jest. Ten któremu dane będzie ujrzeć zejdzie na zawał z zachwytuDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Kto się dorzuci:DDD 28.01.08, 11:17 Nadmieniam, iż owa Pani pochodzi z hameryki Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Kto się dorzuci:DDD 28.01.08, 23:30 No tak mnie rozczulilas, ze sobie samoboja wlepilam jak swiat dlugi i szeroki )) Mam za swoje! dotychczasowa postawa nieprzypieprzania sie do cudzych bledow byla jak widac sluszna i powinnam przy niej pozostac Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Kto się dorzuci:DDD 28.01.08, 23:40 DDD no widać, nie dało się nie przypieprzyć;P Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Kto się dorzuci:DDD 28.01.08, 23:56 a bo to przez to, ze w tytule i mnie zaswedzialy klawisze wybacz slabosc niedouczonego filonoga Odpowiedz Link Zgłoś