maria220 19.02.08, 21:24 bylaby z tego calego Bogusia i Aśki z M jak Milosc,nie sadzicie? sa tak cudni ze nie wiadomo ktore piekniejszeuwielbiam na nich patrzec... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: Jaka piekna para 19.02.08, 21:50 Mój boże...właśnie sobie uświadomiłam,ze tak dawno nie oglądałam tego serialu,ze nawet nie wiem o kim mówisz)))) Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Jaka piekna para 20.02.08, 09:16 No ja tez nie wiem o kim mowa, ale dzisiaj obejrze z ciekawosci, bo serial mnie drazni. Nie ma to jak "Gotowe na wszystko" i Mike.... Odpowiedz Link Zgłoś
annasi23 Re: Jaka piekna para 20.02.08, 09:13 Jakoś mnie drażnią. A już zupełnie nie mogę patrzeć na tę ciągle mażącą się Sylwię. Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: Jaka piekna para 20.02.08, 09:19 Sylwia mowiaca -"Bo ja go tak kocham , zrobilabym dla niego wszystko".Zaczna mnie doprowadzac do szewskiej pasji.NO ile mozna.? Mam nadzieje ze w koncu usuna ja z serialu bo utozsamiajac ja z grana przez nia rola chyba w nastepnym filmie tez bedzie nietrawiona. A co do pary Aska i ten drugi to ..za bardzo cukierkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
annasi23 Re: Jaka piekna para 20.02.08, 09:29 Mój mąż jak tylko ją widzi to się smieje. Rolę ma kiepsko, bo ciągle nieszczęścliwa, ale jakoś jej fizjonomia też na mnie działa drażniąco. Chyba ją wybrali bo ma długie nogi. Ale przez to jest wyższa od przyszłego tatusia swojego dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Jaka piekna para 20.02.08, 09:34 Jak widać serial ten nadal promuje nieplanowane rodzicielstwoP Czy ktoś tam kiedykolwiek zaciążył odpowiedzialnie? Nieważne czy pani sędzina czy kelnerka- wszystkie maja ciąże z okazania.... Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: Jaka piekna para 20.02.08, 09:38 heheh tylko patrzec jak mamusi miesiaczka sie spozni .Ogladam go zazwyczaj w biedu. Porzadki wieczorowe, a film nie wymaga uwagi. Ale za to lubie ten drugi"Barwy szczescia" Bardziej optymistyczny jest jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś