4-mexx 26.04.08, 05:58 I Love Myself!!! Jestem oddana sobie calym sercem, uwielbiam siebie sama, niegrozne mi krytyki, czy zle mysli na wlasny temat. Kto jeszcze? Szukam piosenki na wlasna czesc, mozecie dolaczyc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
there_she_is Re: Kocham siebie SAMA !!! 26.04.08, 17:55 Czytałaś poradnik czy słuchałaś własnie audycji w radio na ten temat? Jeśli to trwałe uczucie - to gratuluję! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kocham siebie SAMA !!! 26.04.08, 18:03 Hmmm.... Powiadasz, niegroźne Ci krytyki? A ja mam wrażenie że tym postem tylko próbujesz sobie to udowodnić. Wyszło trochę śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kocham siebie SAMA !!! 26.04.08, 18:05 A może to wątek z serii: kocham męża, kocham psa. Teraz kolej na kocham samą siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
4-mexx Re: Kocham siebie SAMA !!! 26.04.08, 18:12 kropkacom napisała: > A może to wątek z serii: kocham męża, kocham psa. Teraz kolej na kocham samą > siebie? tak kropkakom, to mial byc nastepny z serii "kocham..." ) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia999 Re: Kocham siebie SAMA !!! 26.04.08, 18:05 Ja siebie tez! I jest mi z tym dobrze.Zdrowy egoizm i narcyzm mi sluza Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Kocham siebie SAMA !!! 26.04.08, 18:14 A ja sie nie kocham, zupełnie obce mi sa takie klimaty, zbyt daleko do strefy cienia, łez i głębi archetypów... Na mój hymn nadawałaby sie ta piosenka, chyba sobie wklepię w sygnaturkę zresztą pl.youtube.com/watch?v=dAHiwRSWh-g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kocham siebie SAMA !!! 26.04.08, 18:21 Jesli miałabym wskazać piosenkę na własną cześć to zdecydowanie song "Sexbomb". Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Kocham siebie SAMA !!! 27.04.08, 01:25 noooo!! ))) gratulacje!!! jesteś baba z krwi i kości i w życiu nie zginiesz!! za samo to cię lubię ))) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Kocham siebie SAMA !!! 27.04.08, 01:35 tu masz linka www.ewamalas-godlewska.com/pages/videos.html# i otwórz "Song of Love" Jose Cura / Ewa Malas tylko na cały regulator..inaczej nie będzie efektu miłości siebie samej.....uwielbiam ten utwór, kiedy jadę samochodem przynajmniej 140km/h, to tedy daję równo czadu... omatko!! to jest coś!!! jestem wtedy najukochańszą osobą na świecie!! )))))))))) tylko mi skrzydeł huzarskich brak )))))) eeehhhh, dzisiaj zrobiłam trasę z tą płytą....bosko było..po raz kolejny... ) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 zamknij oczy i posłuchaj jak jesteś wspaniała... 27.04.08, 01:56 tu jest lepszy link pl.youtube.com/watch?v=uXboY4e20E4 ) eeehhh, jak sobie wrzucisz na sorround, na 5 głośników i pełen zycher, to o jezusie..... a to to już w ogóle utwierdza człowieka w jego doskonałości pl.youtube.com/watch?v=H7e0bhAVEtI&feature=related to jest niezłe, pl.youtube.com/watch?v=gqly7Nvi7jc ale bez wizji... i słowa są nieważne, chodzi o klimat jaki jest wytwarzany przez te dźwięki... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: zamknij oczy i posłuchaj jak jesteś wspaniała 27.04.08, 02:04 a na koniec popraw tym pl.youtube.com/watch?v=BIr77mxrAkw&NR=1 uuuhhhhh!! ))) super wibracje ) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Czyżby nowa forma narcyzmo-egoizmu? 26.04.08, 20:36 Ja ma do siebie zwyczajny stosunek. Nie myślę o sobie jako o istocie do kochania, bo nie mam rozdwojenia jaźni. Toleruję się, ale i oceniam trzeźwo. Czasem bardzo krytycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Kocham siebie SAMA !!! 26.04.08, 22:11 a lubisz się kochać sama ze sobą?? Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: Do Matek!!! 26.04.08, 22:21 masz piosneczkę pl.youtube.com/watch?v=XQ4TUg1Zors Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Kocham siebie SAMA !!! 27.04.08, 18:08 Gratuluję, wiosna to pora na narcyzy Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso To już teraz wiadomo.... 28.04.08, 08:48 Jestem oddana sobie calym sercem, uwielbiam siebie sama, niegrozne mi krytyki ...skąd taka potrzeba krytykowania innychP Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Kocham siebie SAMA !!! 28.04.08, 09:26 To dobrze, ze kochasz siebie sama. To jest jak najbardziej zrowa postawa. Ja tez jestem z siebie zadowolona, wiec doloaczam do klubu zachwyconych wlasna osoba he he. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kocham siebie SAMA !!! 28.04.08, 09:44 4-mexx napisała: > Szukam piosenki na wlasna czesc, mozecie dolaczyc.. szkoda mi czasu na szukanie piosenek na twoją cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Kocham siebie SAMA !!! 28.04.08, 09:57 jestem piekna niesłychanie.... najpiekniejsze mam ubranie... jak cos powiem, to juz powiem.... dalaej nie pamietam.. ale to chyba wiersz którego szukasz....tytuł samochwała Odpowiedz Link Zgłoś