disable 15.05.08, 08:40 Osobiście jestem wstrząśnięta... czy ktoś poniesie konsekwencje swoich poczynań? www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-55552.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malila Dlaczego mnie to nie dziwi... 15.05.08, 09:35 Oczywiście, że kuratorki i kuratorzy oceniają czystość garnków i stan zużycia mebli, bo niby co innego amatorzy niemający nic wspólnego z psychologią byliby w stanie sprawdzić w ciągu jednej wizyty? A jakimiś wynikami muszą się przecież wykazać. Pamiętam kiedyś był wątek o bezpodstawnym zabieraniu dzieci rodzicom. Ktoś twierdził, że to niemożliwe. Jak najbardziej możliwe. Mam w rodzinie dwóch kuratorów, widziałam, jak moze wyglądać wywiad środowiskowy. To przerażające, kto i na jakiej podstawie wydaje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: kompetancja niektórych urzędów 15.05.08, 10:08 to szczerze mowiac synka tez by mi odebrali jak nic. U nas balagan niemilosierny, bo przy takiej pogodzie to do omu sciagamy dopiero kolo 19, nim wykapie synka, nakarmie i poloze spac, to mija Za sprztanie - a wlasciwie ogarniecie to biore sie okolo 20/21 Pozniej gotowani ena nastepny dzien Bardziej zalezy mi na tym aby maly byl na powietrzu anizeli zeby bylo porzadek w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: kompetancja niektórych urzędów 15.05.08, 10:11 Po raz któryś okazuje się,że donos ma większą siłę pzrebicia niz prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: kompetancja niektórych urzędów 15.05.08, 10:15 A mnie nurtuje pytanie,dlaczego ta pani w ogóle wpuściła te baby do domu?Jest jakiś obowiązek?Podstawa prawna?Wpuścić to muszę policję z nakazem,a nie jakieś kobiety.Może się mylę,oświećcie mnie,bo ja bym je pogoniła i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: kompetancja niektórych urzędów 15.05.08, 10:49 > A mnie nurtuje pytanie,dlaczego ta pani w ogóle wpuściła te baby do domu?Jest > jakiś obowiązek?Podstawa prawna?Wpuścić to muszę policję z nakazem,a nie jakieś > kobiety.Może się mylę,oświećcie mnie,bo ja bym je pogoniła i tyle. nastepnym razem z policja przyjda, albo napisza w raporcie ze nie wpuscilas do domu a z mieszkania dochodzi placz dziecka nie daj Boze (bo dzieci placza...) Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: kompetancja niektórych urzędów 15.05.08, 11:31 Domyślam się że przyjdą z policją,ale dalej nie mam obowiązku wpuszczania ich do domu.Muszą mieć nakaz,dobrze myślę? A czas leci i można się dowiedzieć o co chodzi,zebrać jakieś kontr argumenty.Tak sobie kombinuję,coby przypadkiem nie trzymać brudnych misek na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś