jakel 02.10.03, 15:55 Poradzcie. Co kupić teściowej (60lat) na imieniny. Raczej coś skromnego. Pilne. EJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_wieden Re: co tesciowej na imieniny 02.10.03, 17:13 co pierwsze mi przyzslo na mysl to..kaganiec a tak bez zartow to nie jestem kreatywna i kupuje zawsze jakas wieksza bombonierke i kawe, czasem kwiatek w doniczce ( bo woli w doniczkach niz bukiety ) lub kawe+kubek. pozdrawiam gosia m.Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
kurkitrzy Re: co tesciowej na imieniny 02.10.03, 17:40 a może zdjęcie z wnukiem/wnuczką (albo samego dzięcięcia) w ładnej ramce? pozdr. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
trolka72 Re: co tesciowej na imieniny 03.10.03, 09:10 Ja chyba nic oryginalnego, ale moje dla teściowej podarunki to, min.(oczywiście 1 na raz, nie wszystko razem!):broszka, książka - często, kosm.do makijażu, torebka, bluzka,kolczyki,papeteria(bo używa), satynowa koszula nocna, ładna bielizna(taka trochę sexi), kompozycja z galerii, szkatułka, bilety do kina. Raczej, jak widzicie, odwołuję się do ludzko-kobiecej strony jej osoby niż do babciowej. Babcią jest zaangażowaną na 110%(o te 10% za dużo) i może bardziej ucieszyłąby się z biletów do Teatru Animacji(dla niej i dla wnuczek) niż do kina, bo b. rzadko ma okazję z nimi gdzieś wychodzić, ale zastanowiłąm się i zależy mi by nasze stosunki postawić na płaszczyźnie osoba-osoba niż synowa- teściowa czy babcia-matka dzieci.Działa.I dobrze mi z tym. Pomysłu życzę i pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś