semida 08.08.08, 21:14 Oglądacie? Przed chwilką była Doda Oczywiście dostała ode mnie głos,mimo że za dużo różu tam było Echhhhhh,szkoda że mnie tam nie ma Takie tam tandety mi się marzą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatar-m Re: Sopot Hit Festiwal 08.08.08, 21:44 a ja dalej nie wiem..jest ta Sadowaka czy nie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: Sopot Hit Festiwal 08.08.08, 21:46 Kurczę,jestem subiektywna jak ja pierd...ale Doda jest dla mnie the best Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Sopot Hit Festiwal 09.08.08, 00:52 Ta piosenka to jakiś mało muzyczny wypał. A i Doda się sypie. Nie da rady.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 10:55 z tej wiochy... gorzej niz na odpuscie w Jastrzebiej co za poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:05 Doda dla mnie-żenada,odpustowo i ledwo dała radę,głoś jej wysiadł i piosenka bardzo słabiutka. Odpowiedz Link Zgłoś
nafinafi Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:08 ) dla mnie wszystkie piosenki slabe....ich toje mnie rozwalilo ta tandeta masakara to mi przychodzi na jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:14 Dziołchy, to nie ogladac na drugi raz Czego sie spodziewacie - cudu nad Wisła? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:18 Spoko, ale wygrała nie? W jej targecie jest siła, he, he..nikt nie zaprzeczy. Co w tym złego, że istnieje grupa ludzi, do których ona ze swoja tfórczością trafia- jedni chodzą na koncerty organowe inni słuchają Dody i tak to się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:23 Ale Michałek W.obraził się chyba na Dorotkę,bo nie stanęli ramię w ramię na finale. Podobno go noga bolała Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:35 Wiesz, jakby w finale był ktoś, kto potencjalnie nie przechwyci mu głosów to może byłby bardziej wylewnyP Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:24 A pewnie że tak! Tylko ja nie rozumiem tych, którzy twierdzą że chodza na koncerty organowe, ale Dodę ogladaja i narzekają że kicz. Masochiści, czy jak? Ja nie ogladam, jak mi sie cos nie podoba. Za to wczoraj przypadkiem trafiłam na program o Braciach Ludolf - fakt, wstawiona byłam, ale setnie sie bawiłam Zna ktoś? To o braciach prowadzących złomowisko gdzies na niemieckiej prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:33 Tylko ja nie rozumiem tych, którzy twierdzą że chodza na koncerty organowe, ale Dodę ogladaja i narzekają że kicz. Sama nie chodzę na koncerty organowe ale Dody też nie słuchamP Mnie tylko zastanawia- czym rózni się artyzm Dody od takiej Cerekwickiej? Image piosenkarki? Sposobem wyrażania tego, co myśli- no bo chyba nie poziomem tekstów, bo nudą i przewidywalnością wieje na kilometr?P Moim zdaniem grupa docelowa jest taka sama- podlotki z romantycznym sposobem patrzenia na swiat, twarde-laski co to z każdym już były i nikt im nie podskoczy, panny niewyrobione kulturalnie, do których trafiaja proste teksty "Odszedłeś, zostawiłeś, moje serce krwawi"P A jednocześnie zobaczcie, jak rózny w społeczeństwie jest odbiór tych dam. Odpowiedz Link Zgłoś
nafinafi Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:37 artyzm dody ) sposob ubierania zachowania im glupiej mowisz tym wiecej osob zwraca na ciebie uwage....a niestety u nas tak jest ze im bardziej kontrowersyjna osoba tym bardziej wieksze zainteresowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: nie, najchetniej bym sie wyprowadzila 09.08.08, 11:38 Dla mnie w ogole Sopot, Opole, Karshtadt, Mrągowo, hity na czasie, koncerty sylwestrowe itd to jedno i to samo - tzw. muzyka estradowa i umpa umpa, więc wiem, że to nie dla mnie, nie włącam - i tyle Jedyny wyjatek raz w roku robie dla Eurowizji, bo to jest jak klasyczny kabaret - ale też jeszcze nigdy w zyciu nie obejrzałam całości, najczęćiej przy macedońskim Rickim Martinie nie wydalam i wyrzucam telewizor przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś