misi24 14.09.08, 00:09 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tragedia-w-Kutnie-ojciec-zamordowal-trojke-dzieci,wid,10355411,wiadomosc.html?ticaid=169a8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati9.78 Re: Czytałyście to???? szok........ 14.09.08, 00:45 Boże, jaka tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Czytałyście to???? szok........ 14.09.08, 08:10 ogladalismy w wiadomościach i powiem wam,że jak mój M jest przyzwyczajony w sumie to szczęka mu opadła. bardzo bardzo smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
hermion-a Depresja 14.09.08, 08:17 Musiał mieć ciężką depresję, skoro zdecydował się na samobójstwo rozszerzone, ale leczenie się u psychiatry jest niestety w naszym kraju czymś wstydliwym i stąd takie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Depresja 14.09.08, 10:39 W ciężkiej depresji człowiek nie ma wystarczająco dużo napędu, żeby zaplanować i przeprowadzić potrójne zabójstwo i samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Depresja 14.09.08, 10:46 depresję ? w depresji nie zabija się własnych dzieci na złość żonie Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: zgadzam sie. 14.09.08, 10:58 wiec wszyscy, ktorzy zabijaja swoje dzieci cierpia na depresje? bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: zgadzam sie. 14.09.08, 11:18 wiadomosci.onet.pl/1506472,2678,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: zgadzam sie. 14.09.08, 11:22 az strach pomyslec, ile jest takich przypadkow, tych naglosnionych i takicg o ktorych nikt nic nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: zgadzam sie. 15.09.08, 10:57 A mnie uderzyło w tym artykule to,że milioner, który zabił dziecko został uznany za niepoczytalnego i uniknął kary...Nic nowego pod słońcem, są równi i równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czytałyście to???? szok........ 14.09.08, 10:43 I on te dzieci nożem kuchennym zabił.. Podobno z zemsty na żonie, z którą miał konflikt.. No to się, k.., zemścił.. Biedne, biedne dzieciaki i współczuję kobiecie, bo ona już nigdy się z tego nie otrząśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka fakt 14.09.08, 11:03 nie poomyslałam, ze dla niej to juz zabawa do końca życia 36 lat podobno kobita jest bez kontaktu k...a mać Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: Czytałyście to???? szok........ 14.09.08, 10:45 straszne wspolczuje tej kobiecie i tym dzieciom, zniszczyl zycie tylu osobom Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Czytałyście to???? szok........ 14.09.08, 13:02 Czytałam. Rozmawiałam z kimś bliskim na ten temat i się zawiodłam bardzo, bo ten ktos powiedział, że pewnie kobieta miała kogoś i facet nie wytrzymał. Zabrzmiało mi to jak usprawiedliwianie tego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Czytałyście to???? szok........ 14.09.08, 13:05 bo faceci tacy biedni są, wredna suka go oszukała to biedny facet się załamał Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Czytałyście to???? szok........ 14.09.08, 14:23 jowita771 napisał: > Czytałam. > Rozmawiałam z kimś bliskim na ten temat i się zawiodłam bardzo, bo ten ktos > powiedział, że pewnie kobieta miała kogoś i facet nie wytrzymał. Na serio ten człowiek uważa, ze zabicie trójki własnych dzieci jest adekwatną reakcją na romans żony? Nawet, gdyby go miała. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czytałyście to???? szok........ 14.09.08, 19:00 Nie jestem facetem, wiec trudno tym bardziej bedzie mi zrozumiec. Jest wiele przykladow potwierdzajacych smutny fakt, ze mezczyzna dzialajac pod wplywem stresu jest w stanie zabic dzieci.Dzis ta tragedia, niedawno biznesmen- bankrut strzelal do swojej rodziny, popelenil tez samobojstwo.Zyl w permanentnym stresie przez kilka lat i sru, odwalilo mu. Ludzka psychika potrafi byc naprawde pokręcona, Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy brak mi słów 14.09.08, 14:14 na złośc żonie? z depresji? depresję może i miał, ale moja wrażliwość nie pozwala na usprawiedliwianie go. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia Re: brak mi słów 15.09.08, 00:12 nieszczęsna kobieta, nawet nie jesteśmy w stanie sobie wyobrazić co teraz przeżywa...chyba nigdy nie dojdzie do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: brak mi słów 15.09.08, 09:25 depresja??? może??? ale człowiekowi może odbić w momencie. znam przypadek-facet normalny, z żoną żył spokojnie i nagle palma...przyjechali do domku letniskowego, była jeszcze rodzina i nagle on sie rozebrał, kazał to samo zrobic innym, bo on jest bogiem....tu na szczęście wszystko dobrze się skończyło, podał sie leczeniu...ale tez nie wiadomo co by sieę wydarzyło gdyby ktoś nie zareagował mądrze. 7 trupów.??? do dzisiaj nie mogę pojąć. nie wiemy co w nas siedzi i w ktorym momencie nasze zwoje przestaną działać racjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Czytałyście to???? szok........ 15.09.08, 10:35 Może się właśnie dowiedział,że cała trójka nie jego. Był taki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_731 Re: Czytałyście to???? szok........ 15.09.08, 10:55 Nawet jeśli dzieci nie były jego to miał je pozabijać?Zwierze jakieś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Czytałyście to???? szok........ 15.09.08, 10:59 Normalnie jak w Islamie...Wszystko mi wolno, zabić też.Tylko co to ma wspólnego z miłością? Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: zwierze sie tak nawet nie zachowuje... 15.09.08, 13:53 jak czlowiek, niestety. pamietam jak 5 lat temu w Olsztynie, na osiedlu Zielona Gorka, mieszkala rodzina. ok 40 letni mezczyzna, zabil swoja zone, matke, brata i nie jestem pewna, czy tesciowa tez nie padla jego ofiara. nikt nie podejrzewal go o to i wsrod jego znajomych i przyjaciol to byl straszny szok. jeszcze maz kolezanki z pracy mowil, jak na wlasne oczy widzial, jak on zatrzymal sie samochodem i wyrzucil zadzgana zone na ulicy na oczach ludzi. tymczasem jedna kobieta, ktora mieszkala obok( to osiedle na koncu miasta, gdzie stoja domki jednorodzinne) mowila, ze on byl jakis taki dziwny, zamkniety w sobie, burkliwy. wobec przyjaciol byl zupelnie inny i nagle z dnia na dzien, zabil... po tym wszystkim wrocil do domu, gdzie czekala na niego policja i szesciu musialo go trzymac, bo facet wpadl w furie a do tego byl potezny. mial jakies dwa metry wzrostu i kawal chlopa z niego bylo. a co sie z nim tak naprawde dzialo? mowili cos o schizofrenii, ktora nagle i niespodziewanie wybuchla. tak naprawde nikt z nas nie wie, co siedzi w drugim czlowieku i mnie to osobiscie najbardziej przeraza Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: zapomnialam dodac, ze... 15.09.08, 13:58 facet mowil, ze slyszal glosy diabla, ktory kazal mu zabic ponoc trafil na obserwacje psychiatryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: zwierze sie tak nawet nie zachowuje... 15.09.08, 14:23 No właśnie... Wszyscy tutaj teraz tacy mądrzy, kamieniować by chcieli najchętniej. A niestety, coś podobnego może spotkać KAŻDĄ z nas i to jest najbardziej przerażające. Każda pisząca tu osoba może pewnego dnia obudzić się, zrobić kupę w majtki i rozsmarować ją potem po ścianie. Może spalić całą miesięczną emeryturę w piecu. Może zamknąć swoje dziecko w piwnicy na klucz, a klucz wyrzucić do studni. Może patrzeć się na telewizor i nie wiedzieć, do czego służy ani jak się nazywa. Może się okaleczyć, może rozwalić pół mieszkania. Może pobić. I może nawet zabić. I następnego dnia może nawet o tym nie pamiętać. Wszystkie powyższe, oprócz tego zabicia, przeżyłam z kilkoma bardzo bliskimi osobami Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Czytałyście to???? szok........ 15.09.08, 11:01 Debil i tyle.Schizol.Skurlw jeden.Jak mu nie pasilo życie to trzeba bylo sie powiesic i tyle a nie dzieciaki zabijac.Dobrze ze koles nie zyje bo chyba zwolalabym lincz na nim. Nie jestem w stanie wyobrazic sobie tej kobiety.Przeciez ona wlasciwie nie ma zadnej motywacji by trwac na tym padole. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Czytałyście to???? szok........ 15.09.08, 13:06 Powinien zacząć od wieszania. Straszne... bardzo szkoda mi dzieci i ich matki.. Odpowiedz Link Zgłoś