slonecko_w_balerinkach 24.01.09, 14:11 Co planujecie w Walentynki? Miłą kolację, a może wyjście do restauracji? Może jeszcze coś innego? No i jakie prezenty planujecie dla mężczyzn Waszych. PIszcie- może kogoś zainspirujecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madameblanka Re: Walentynki 24.01.09, 14:30 chyba raczej żadnych planów, dzień jak dzień, może więcej wina niż zwykle wypije, he he A już na pewno nie dam zarobić innym /serduszka, maskotki itp/ na tym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: Walentynki 24.01.09, 14:42 Jeszcze nie wiem, ale pewnie kolacja gdzieś I karteczka z osobitą dedykacją. Walentynki, czy inne święto, każda okazja jest dobra, żeby okazać sobie trochę uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: Walentynki 24.01.09, 14:43 u nas tez zwyczajnie, może zapas romantycznych alkoholi bedzie większy... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Walentynki 24.01.09, 14:45 Nie zartuje, ze padlas ofiara anglosaskich zwyczajow ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Walentynki 24.01.09, 14:46 Mysle ze w walentynki.... pojde spac jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Walentynki 24.01.09, 16:47 Jak dzieci byly mniejsze, zawsze pieklismy razem serduszkowe ciasteczka z czerwona marmolada w srodku - mniam Teraz juz maja swoje pary i po swojemu beda sobie "osladzac" ten dzien Pewnie wiec skonczy sie na serduszkowych czekoladkach, bo tylko dla mnie i dla "starego" to mi sie piec juz nie bedzie chcialo. A "stary" pewnie juz zamowil obiad w jakims (wedlug Niego ) romantycznym miejscu wiec ja juz tylko moge spokojnie czekac na bukiet roz i adres restauracji. Z mojej strony bedzie wyjatkowa uleglosc Odpowiedz Link Zgłoś
zoja.pl Re: Walentynki 24.01.09, 17:55 A "stary" > pewnie juz zamowil obiad w jakims (wedlug Niego ) romantycznym > miejscu wiec ja juz tylko moge spokojnie czekac na bukiet roz i > adres restauracji. Z mojej strony bedzie wyjatkowa uleglosc Kurcze, a jak to zrobic zeby mój "stary" domyślił sie ze ja tez tak chce??? Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: Walentynki 24.01.09, 18:18 Nic nie planuję, nic nie kupuję. Od zawsze. Jak coś dostaję, to się nie obrażam, jak nic, to też mi się nic nie dzieje. Ale my codziennie sobie mówimy, jak bardzo się kochamy Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Walentynki 24.01.09, 19:57 A my obchodzimy Walentynki dzień po Walentynkach - 15 lutego. Bo tego dnia - prawie 3 lata temu - spotkaliśmy się po raz pierwszy Obchodzimy ten dzień bardzo, hm...romantycznie Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Walentynki 24.01.09, 21:02 hratli napisała: > ja planuje 8 godzin w pociagu Oby tylko konduktor przypominal choc troche Greorge'a Clooney Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Walentynki 24.01.09, 22:24 w koncu te 8 godzin jazdy mozna roznie interpretowac Odpowiedz Link Zgłoś
asienka28035 Re: Walentynki 25.01.09, 09:00 a my planujemy iść na ślub koleżanki a później idziemy na weselicho i potańcówki...mała u babci na noc Odpowiedz Link Zgłoś
agatracz1978 Re: Walentynki 25.01.09, 08:59 Nic nie planujemy, nie lubię komercyjnych i wymyślonych "świąt". Miłość trzeba sobie okazywać każdego dnia a nie raz w roku na pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
to_wlasnie_cala_ja Re: Walentynki 25.01.09, 14:02 pewnie że miłość trzeba sobie okazywać codziennie ale dla mnie ważne są takie chwile (np romantyczna kolacja itp itd) które często się nie zdarzają a naładowują pozytywnie na jakiś czas. Taka króciutka odskocznia od codzienności. Serduszek i tym podobnych prezencików nie kupujemy Ważny jest czas spędzony razem a tego jest niestety coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Walentynki 25.01.09, 14:12 Nie planuje nic narazie.Ale na bank bede płakac Albo ze wzruszenia albo z żalu.Jako cięzarna,dopadla mnie płaczliwosc okrutna i wczoraj na ten przyklad wyobrazilam sobie mojego meza jak prowadzi naszą corke do slubu i łzy mi lecialy grochowe...acha.Moja cora ma 4,5 roku... -- Odpowiedz Link Zgłoś