dlania 26.01.09, 16:08 ...popaprańców na emamie. Ludzie, nie gadajcie z nimi, niech sie lubiegazete i agnieszka - melinda pieprzą nawzajem w samotności, nie przy waszym udziale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:11 Niech sobie każdy gada z kim chce. apel powinien razej brzmieć: ludzie nie bierzcie sobie tych bzdetów do serca ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:12 Ale zasada brzmi: nie karmić trolla Odpowiedz Link Zgłoś
mikronn Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:12 A o mnie zapomniałaś? A może prawda boli? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:15 > A może prawda boli? Jaka prawda? Martwi cię, że dlania nie zwerbalizowała prawdy:" mikronn to popapraniec" czy "mikronn to troll"? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:18 A co to ten mikrob? jakis głupawy typek skoro myśli że marnuje czas czytając jego wypociny? Zasmiecanie forum, jełopy, i tylko o to chodzi a nie o jakąś g...prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
mikronn Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:18 Objawiam wam więc najlogiczniejszą z prawd: nie masz kasy, mieszkania, pracy, intelektu - nie decydujesZ się na dziecko. Proste. E-mamy jeszcze do tego nie doszły, co widać z tysiąca postów: buuu wpadłam, mąż mnie zdradza, ale nie mogę odejść, bo nie zarabiam, teściowa jest wredna, ale muszę z nią mieszkać, żyjemy w 5 w kawalerce itp itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mikronn [...] 26.01.09, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: ciekawe co powiedzialby Freud 26.01.09, 16:32 oj cos nie tak z ty intelektem... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ciekawe co powiedzialby Freud 26.01.09, 16:53 Re: ciekawe co powiedzialby Freud nt Twojego nicka... ;-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ciekawe co powiedzialby Freud 26.01.09, 17:17 nudzą się dzieci w czasie ferii, śniegu nie ma, nie można na lodowisku pojeździć, to i trollują. a na goldenline jest zatrzęsienie różnych forumów, tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:37 Szkoda,że prawdziwe kobiety z klasą (np. z goldenline),piękne i dobrze zarabiające nie mają swojego forum. Pewnie dlatego,że z reguły nie mają czasu na tego typu bzdety,wiadomo:praca,czas dla dziecka (nie spędzony przed monitorem komputera),własne hobby (inne niż net i fora,ale wiadomo jak ktoś zarabia nędznie to tylko net mu został z hobby,bo stosunkowo tani),fryzjer,kosmetyczka,fitness,jazda konna,golf. Ale cóż one by tu robiły? Jakby się odnalazły wśród Pań z zadłużonymi kawalerkami,kiepsko zarabiającym mężem,opisujące po raz tysięczny problem z teściową lub co gorsza stan krocza po porodzie. Prawdziwe kobiety z klasą nie omawiają takich rzeczy publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:46 na goldenline, madre i piekne tak hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:50 Tani lubie-gazete,> Szkoda,że prawdziwi faceci z klasą,przystojni > i dobrze zarabiający nie mają swojego forum. > Pewnie dlatego,że z reguły nie mają czasu na tego typu bzdety,wiadomo:praca,cza > s dla dziecka (nie spędzony przed monitorem komputera),własne hobby (inne niż n > et i fora,ale wiadomo jak ktoś zarabia nędznie to tylko net mu został z hobby,b > o stosunkowo tani),fryzjer,kosmetyczka,fitness,jazda konna,golf. > Ale cóż oni by tu robili? Jakby się odnaleźliy wśród Panów z zadłużonymi kawalerka > mi,kiepsko zarabiającymi żonami,opisującymi po raz tysięczny problem z teściową lub > co gorsza kompleks swojego małego wacusia. > Prawdziwi mężczyźni z klasą nie omawiają takich rzeczy publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia już wiem, dlaczego 26.01.09, 17:42 zgubiłam moje hasło goldenline. Po prostu mam zadłużoną kawalerkę, kiepsko zarabiającego męża, niekończące się problemy z teściową i paskudny stan krocza po porodzie i klasy w ogólności nie mam. I dlatego tak dobrze się tu odnajduję - wśród e-kucht. Mam teraz takie pytanie - co Ty tu robisz, trollu luby? Czyżbyś też był e-kocmołuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
hellious A ja mam pytanie, jako kobieta bez klasy 26.01.09, 18:08 Co to jest GoldenLine? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: A ja mam pytanie, jako kobieta bez klasy 26.01.09, 19:28 też byłam na golden, skupisko pseudo karierowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 18:24 lubie_gazete napisał: > Szkoda,że prawdziwe kobiety z klasą (np. z goldenline),piękne > i dobrze zarabiające nie mają swojego forum. > Pewnie dlatego,że z reguły nie mają czasu na tego typu bzdety,wiadomo:praca,cza > s dla dziecka (nie spędzony przed monitorem komputera),własne hobby (inne niż n > et i fora,ale wiadomo jak ktoś zarabia nędznie to tylko net mu został z hobby,b > o stosunkowo tani),fryzjer,kosmetyczka,fitness,jazda konna,golf. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 19:07 Prawdziwy mezczyzno z klasa, czy juz w koncu oplaciles transakcje przez allegro-cale 40 zl o ile pamietam czy cie dalej scigaja a ty biedaku nie rozumiesz dlaczego nie chca to robic za friko? Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:29 Fakt, jakiś atak trolli, bo chyba tyle "pustaków" w jednym dniu by to przypadkiem nie wpadło. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:31 melindap się troi i dwoi pod nowymi nickami Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:33 Kto to była ta Melinda, jakoś jej nie zajarzyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
dragica Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 16:50 Grupa kobiety Goldenline:podgrupa "a teraz mama",opis:"Grupa dla dziewczyn, które wywróciły sobie życie do góry nogami podejmując decyzję o dziecku ", hehe,jakie smieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 17:22 eetam - Goldenline forum niewolnikow Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 18:04 Dzieci mają ferie, rodziców nie stać na zimowisko więc się nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Ale dzisiaj wysyp 26.01.09, 19:32 No... właśnie miałam napisać, że ferie Czyli cztery tygodnie niezłego ubawu przed nami Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless o to to jest nic... 26.01.09, 19:55 w porownaniu z najazdem na moj watek o lodowce ja sama , jedna musialam odpierac atak setek oszsolomow, zadna mi nie pomogla..... przy tamtych oszolomach lubie_gazeta to mały pikus z watłym ptaszkiem.....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś