tebacha 15.02.09, 00:18 Na jakich forach jeszcze bywacie? (czytacie tylko czy udzielacie się) Jakie fora lubicie, polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonecko_w_balerinkach Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 00:24 Oprócz gazety? Czy oprócz emamy? Jeśli oprócz gazety.pl to forum mojego kierunku, forum na naszej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 08:13 a ja z racji, że już definitywnie jestem samotną mamą i z powodu doswiadczenia w kwesti byci z facetem, który był rozwiedziony i miał straszne problemy z było forum samodzielnych mam, a tak to chyba nigdzie już, tu jest najfaniej oczywiscie nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 08:24 oj dużo tego u mnie Moda, Uroda, Ogrody, Rękodzieło, Telewizja, Zwierzaki, Wnętrza Mieszkań, i moje ulubione, poza emamą to Wystarczająco Dobra Pani Domu (polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 09:20 a link do ostatniego mozna poprosic Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 10:48 młodziutkie mężatki Kobieta emama Uroda POLKI W ANGLII Kuchnia Forum bezdzietnych z wyboru Życie rodzinne Ciąża i poród Wnętrza mieszkań Galeria potraw W oczekiwaniu Matki Polki w UK Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 10:50 A forum w oczekiwaniu to dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 11:05 dlania napisała: > A forum w oczekiwaniu to dla kogo? w oczekiwaniu na fasolke to samo co CiP Odpowiedz Link Zgłoś
tebacha Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 11:00 No po prostu fora nie tylko gazetowe. Ja najczęściej jestem na forum "moja cukrzyca". Pewnie nikogo ono nie zaciekawi, ale powiem Wam, co w nim fajnego Nie jest takie anonimowe. (A, no może dla niektórych to minus). Ludzie organizują spotkania w realu. Zawarły się dzięki niemu już trzy małżeństwa, zawiązało sporo przyjaźni. Forum z klimacikiem. W ciąży bywałam obowiązkowo "ciaża i poród", bywam na gazetowym "forum aborcja" (tam się pomaga kobietom nie dokonywać aborcji, gdyby nazwa myliła. Wiele wzruszeń, gdy się rodzą te dzieci). Z rzadka "forum wychowanie w wierze" i "forum kalisz". W wolnej chwili zajrzę z ciekawośi na niektóre, co tu powymieniałyście Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 11:07 Ja najczęściej jestem na > forum "moja cukrzyca". Czy to jest zamknięte forum? Czy możesz rzucić linka? Odpowiedz Link Zgłoś
tebacha Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 11:38 Tak, forum wymaga rejestracji, żeby brać udzial, ale poczytać mozna: forum.mojacukrzyca.org/index.php?sid=49a86ce6c64257399c3c307c16728cab Jesteś cukrzyczką T1? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 11:42 Na razie mamy mecz pomiędzy stanem przedcukrzycowym a cukrzycą T2. Co człowiek, to opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
tebacha Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 12:47 A to jest tam też dział dla cukrzyków T2 i cukrzycą typu MODY - niedawno zdefiniowaną jako cos "pomiedzy T1 i T2". Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 11:17 mam swoje ulubione prywatne a z otwartych to emama, etata, MD, Kobieta i kilka innych, w zależności od nastroju, od ilości wolnego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 11:42 z początku tylko NIEMOWLĘ , ale potem siłą rzeczy zaczęli przenosić wątki i tak odkryłam forum: E-MAMA A poza tym: warszawa, mama cud, małe dziecko, zdrowie dziecka, jedzenie butelką Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin80 Re: FORA, ale nie ze dwora:) 15.02.09, 12:18 Lipiec 2008, Oszczędzamy emama Wesołe mamuśki W oczekiwaniu Niemowlę Ciążai poród Odpowiedz Link Zgłoś