siasiuszek 24.02.09, 20:37 Tak sobie czytam, oglądam i nie mogę uwierzyć, że ta panna ma 28 lat??? 8-/ kmarcinkiewicz.blog.onet.pl/2,ID366227710,index.html www.joemonster.org/filmy/14244/Marcinkiewicz_i_krejzolka_Izabel#commentsStart Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siasiuszek Re: Marcinkiewicz i Izabel 24.02.09, 20:41 gdzie? bo wpisałam w wyszukiwarke i nic mi nie pokazało, może źle wpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Marcinkiewicz i Izabel 24.02.09, 20:43 Tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=91810851 Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: Marcinkiewicz i Izabel 24.02.09, 21:04 NIe komentuję...jak dla mnie żenada maksymalna... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Za chwilę w Dzień Dobry TVN 28.03.09, 09:52 siasiuszek napisała: > Wywiad z Izabell o żesz w mordkę...zaspałam są już w necie jakieś filmy??? Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Za chwilę w Dzień Dobry TVN 28.03.09, 10:00 Nie martw się włącz telewizor jeszcze zdążysz na 2 część Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Za chwilę w Dzień Dobry TVN 28.03.09, 10:12 ufff, kamień z serca pewnie na koniec puszczą Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Marcinkiewicz i Izabel 28.03.09, 09:12 Te jej kolejne... eee... płody intelektu... odbierają mi mowę... Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Marcinkiewicz i Izabel 28.03.09, 09:20 Spotkaliśmy się w Londynie.... Kazimierz dokończy Naprawdę urocze Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Marcinkiewicz i Izabel 28.03.09, 10:00 Jest w DDtVN, masakra, muszę przynac że miałam inne zdanie - cały ten atak mediów na nią - no zwyczajnie mi było żal dziewczyny. Ale teraz jak obejrzałam wywiad z nią i z Kaziem dla TVN - ona nie umie składac zdań, kompletnie nie wie co odpowiedzieć na najprostsze pytania ...Kaziu kończy i naprowadza ją na każdą odpowiedź. W razie co ratuje z opresji. Zaraz będzie reszta wywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Marcinkiewicz i Izabel 28.03.09, 10:07 Szczerze, na samym początku przed wydaniem poezji, tez myślałam ze to, pewnie dziewczyna na poziomie. Niestety to mało inteligentna, dziołcha, która dodatkowo ma tylko jedną bluzkę O ile wcześniej można by sadzić, że Marcinkiewicz ja wybrał faktyczne, z powodu jej zasobów intelektualnych, charakteru, bo spotkał światową dziewczynę, która była alternatywą dla jego siedzącej w domu nudnej żony, to teraj jest dla mnie jasnym, że powodem była tylko i wyłącznie jej młoda doopa. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ominelo mnie? 28.03.09, 10:44 Jak pani znosi burze medialną, która się rozpętała? Izabell - od poniedziałku do piątku chodzę do pracy, mam super prace, wieczory spędzam z Kazimierzem – tak spędzam burze medialną wow, jak mu się młody tyłek znudzi to jej głupota zacznie go irytować Odpowiedz Link Zgłoś
mahrtam Re: ominelo mnie? 28.03.09, 11:05 eeee, a czemu jej głupota ma go irytować, a co to on mistrz intelektu jest ? Wygląda na to,że dobrały sie faktycznie dwie połówki tego samego jabłka. Yes, yes, yes - że zacytuję klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: ominelo mnie? 28.03.09, 11:14 Już widać, że go irytuje, próbuje jak tylko może ratować wszystkie jej błyskotliwe wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: ominelo mnie? 28.03.09, 11:49 szczerze mówiąc wytrwałam jakieś 3 minuty bo nie bylam w stanie oglądać tego dłużej. Widząc tą smieszną parę mam odruch wymiotny, i nie chodzi bynajmniej o złamane zasady ale o sam ich dziwaczny wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 link 28.03.09, 11:48 dziendobrytvn.plejada.pl/24,17696,news,,1,,za_co_kazimierz_marcinkiewicz_kocha_isabel,aktualnosci_detal.html#autoplay Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: link 28.03.09, 13:31 On sie dalej wypowiada sztywno jak polityk. CZy on na prawde na codzien uzywa takiego slownictwa, czy tylko tak przed kamera. Brzmi sztucznie i nienaturalnie. A poza tym, kogo to obchodzi. Nie jest juz postacia publiczna, tylko zupelnie prywatnym obywatelem zyjacym sobie w Londynie jak wielu. I jak wielu panow w srednim wieku, dostal wylewu hormonow na mozg..... Nudny jest jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: link 28.03.09, 15:45 Yyyy... No cóż, po obejrzeniu wywiadu odpowiedź na pytanie, za co ją kocha, wydaje mi się prosta Czy mnie się zdaje, czy ona zaczyna go irytować ? Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: link 28.03.09, 16:09 Też odniosłam wrażenie, że zaczyna go drażnić Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Marcinkiewicz i Izabel 28.03.09, 13:34 słuchajcie, ona ma tylko jedną koszulę? Bo w innej jej nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Koledzy o Marcinkiewiczu 28.03.09, 15:33 a czytałyscie artykuł z dziennika? www.dziennik.pl/magazyn-dziennika/article345252/Jak_Goldman_Sachs_strzelil_sobie_w_stope.html Odpowiedz Link Zgłoś
pelzaczkowa Re: Koledzy o Marcinkiewiczu 28.03.09, 18:42 Tez z trzy minuty ogladalam, oprocz tego ze prezentuja sie jak mierna trupa cyrkowa, czyli 10 punktow za komizm i zero punktow za umiejetnosci, to pomyslalam, ze robi swinstwo swoim dorastajacym synom, odnoszac sie z naglym powrotem pseudomlodzienczosci po telewizjach. Przelaczylam, ale trudno przed nimi uciec, media dobrze placa takim kffiatkom. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Marcinkiewicz i Izabel 28.03.09, 19:28 nareszcie wiem co za izabel Odpowiedz Link Zgłoś