kiekrzanka 26.07.09, 20:17 Witam Mamy nie pracujące - jestem z Poznania obecnie na urlopie wychowawczym,mam prawie 2 letniego synka mieszkam na Piątkowie, poznam inne mamy w celu wspólnych spacerów i pogadania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luccio1 Kraków pozdrawia Poznań 26.07.09, 20:24 Byłem w Poznaniu przez 2 tygodnie w gościnie u znajomych - 25 lat temu. Mieszkam stale w Krakowie. Mam tylko przybraną Córkę, którą dostałem już "gotową" wraz z Żoną. Wciąż pracuję - tyle, że ostatnio już od miesiąca w domu na chorobowym. Pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
akatr Re: Kraków pozdrawia Poznań 29.07.09, 17:54 Witam zaglądających. Sama rzadko tu zaglądałam, bo pracowałam w tym roku na 2 etaty. Na szczęście już będę w domu. Jestem w siódmym miesiącu i cały przyszły rok przeznaczam dla dzieci i siebie. Pozdrawiam Luccio i mam nadzieję, że chorobowe bez poważniejszych powodów. Ja jak zwykle tęsknię za Krakowem, a coraz trudniej mi się wybrać, bo dziecko się buntuje w czasie podróży. Chyba będę jechać 27 sierpnia. Kiekrzanko, ja niebawem przeprowadzam się na Piątkowo. Będę mieszkać na Chrobrego. Też mam synka, ale nieco młodszego, bo ma 19 misięcy. Teraz czekamy podobno na córeczkę. Może się spotkamy na spacerze. Przeprowadzkę planuję ok10 sierpnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiekrzanka Re: Kraków pozdrawia Poznań 31.07.09, 13:11 Super przynajmniej bede miec jakas nowa kolezanke z dzieckiem - tu dookoła wiekszosc to opiekunki i babcie wiec nie ma z kim pogadac - jak juz sie uporasz z przeprowadzka to zapraszam na spacer serdecznie pozdrawiam Agnieszka mama Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
akatr Re: Kraków pozdrawia Poznań 31.07.09, 22:56 Odezwę się. Również się cieszę. Faktycznie, wszędzie widać raczej babcie spacerują z wózkami. Jak to fajnie móc samemu wyjść z dzieckiem na spacer. Do zobaczenia niebawem. Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś