Dodaj do ulubionych

Cięte riposty

16.08.09, 12:33
Pozdrowionka!!!Ostatnio na forum przeczytałam wątek:"Cięte riposty - prośba o pomoc Autor: k1234561 05.08.09".Bardzo mi się podobały trafne i dosadne odpowiedzi.Dzisiaj ja proszę o podobną pomoc.Mieszkam u teściów.Rodzina Męża to ludzie wysocy a przede wszystkim "przy kości".Mężczyźni brzuchaci,a kobiety(teściowa i siostra M.) pulchne.Ja jestem szczupła(i mi to odpowiada).Pomimo dwóch porodów[niestety jedno moje dzieciątko poszło do nieba sad( ]szybko wróciłam do formy z przed ciąży.Mieszka z nami brat Piotrka,który ciągle ględzi,że nie pasuje do ich rodziny,bo jestem za chuda.Mówiłam,że on tak samo nie pasuję do mojej,bo u mnie są niscy ludzie i szczupli.No poza moim tatem,który ma brzuszek.Niby nic wielkiego nie mówi,ale mi jest przykro tego słuchać.Poza tym jestem daleko od swoich bliskich i jestem skazana na ciągłe przebywanie z rodziną męża.Może podpowiedziałybyście mi parę dobrych ripost,by zamknąć im na ten temat usta!!
Obserwuj wątek
    • kali_pso Re: Cięte riposty 16.08.09, 12:51

Zapytaj go, czy robił sobie kolonoskopię i zrób wymowną pauzę?winkp

Mieszka z nami brat Piotrka,który ciągle ględzi,że nie pasuje do
      > ich rodziny,bo jestem za chuda.

.....ale przynajmniej inteligentnawink
      A swoją drogą- ile lat ma ten dżentelmen, że głosi takie objawienia?
    • ankh_morkpork A może coś takiego: 16.08.09, 19:20
      "Ja zawsze mogę przytyć, jak będę chciała, ale Ty nie zmądrzejesz".
      "Przytyć zawsze można, zmądrzeć niekoniecznie."

Coś w tym duchu wink
    • emilkasz93 Cięte riposty 17.08.09, 11:07
      Dzięki za podpowiedzi,na pewno je wykorzystam przy najbliższej okazji!!!Szwagier
      to jeszcze "szczeniak"-21lat,ale opinia o moim wyglądzie wypływa także od
      teściowej.Ona uważa,teść zresztą też,że po ślubie to trzeba,a nawet powinno!!
      nabrać się ciałka.
      • paolka_82 Re: Cięte riposty 17.08.09, 11:12
        Mozesz zawsze powiedzieć, że szczuplej znaczy to samo co zdrowiej, ewentualnie,
        że lubisz sie bez problemu nachylić przy zawiązywaniu sznurowadeł.
        W wersji bardziej dosadnej powiedz, że nie chcesz się utuczyć, bo mąż cie
        jeszcze sprzeda na skupie jak prosiaka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka