Dodaj do ulubionych

Dobra golarka

10.12.10, 13:32
Nie chcę się za bardzo rozwodzić, więc ad rem:

Potrzebna dobra golarka elektryczna, co ładnie na gładko goli i nie zepsuje się do Trzech Króli. Ja się nie znam, przejrzałam allegro, a tam co model, to szmery-bajery, połowy z tego bełkotu nie przyswajam, nie wiem, co ważne, a bez czego i tak facet ogolon będzie.

Panowie, jak używacie i macie swojego typa - dajcie znać, wdzięczna będę, a mąż gładki jak dupka niemowlaka.

Dzięki za cierpliwość
Obserwuj wątek
    • fooji Re: Dobra golarka 21.12.10, 13:03
      Ja mam od 10 lat philipsa kosztowała prawie 200 zł, ale po dziś dzień się dobrze trzyma. Tego modelu już pewnie nie ma w sprzedaży, ale jest bardzo podobna np do tego: allegro.pl/golarka-meska-philips-hq-6900-16-hq6900-promocja-i1372761525.html

Pozdrawiam
    • pawstone Re: Dobra golarka 23.12.10, 18:11
      Polecam Panasonica - im droższy model tym lepiej - do golenia na mokro i na sucho.
    • patrykkiwaczek Re: Dobra golarka 29.12.10, 11:43
      jeżeli twój facet ma twardy zarost to nie ma dla niego dobrej golarki - chyba, że się myle? Aby się ogolić dobrze przy twardym zaroście pozostaje ręczna robota smile Moja Braun (jeden z lepszych modeli) leży prawie nowa od roku (4-5 razy używana).
      • jaremax Re: Dobra golarka 01.01.11, 16:46
        Patryk ma rację smile Ogólnie rzecz ujmując golarkę kupuje się w prezencie młodzieńcom którym zarost się dopiero pokazuje. Skóra na gębie ma wtedy czas ,żeby się przyzwyczaić do tego ustrojstwa. Możesz zaryzykować smile jeżeli Twój men będzie miał dużo samozaparcia to może po kilku a nawet po kilkunastu miesiącach codziennego golenia przełamie się smile Ja potrzebowałem ponad roku. Teraz mogę się bezstresowo ogolić w każdej sytuacji jeżeli mam ją pod ręką. Kilkunastoletni Braun trzy głowice. Gdyby mnie nie kosztował " fortuny" pieprznął bym go w kąt smile Pzdr.
        • ladyann77 Re: Dobra golarka 04.01.11, 12:06
          Kupiłam to:

allegro.pl/golarka-philips-rq-1150-golenie-2d-kurier-13-zl-i1362164309.html
          Na razie mój mąż się cieszy i twierdzi, że golarka sprawuje się fantastycznie. Rzeczywiście, po goleniu jest dość gładki i nie ma podrażnień. Zobaczymy, jak to się sprawdzi na dłuższą metę. Co do samozaparcia, to na razie jest - goli się nią od Świąt i nie narzeka.

Dzięki, Panowie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka