Dodaj do ulubionych

10.5 witamy w kubie ;)

09.01.07, 11:20
Narozrabiałem ostatni. Więc wrzucę coś na rozluźnienie wink Będę się
chwalił: „Och jaki ja przystojny jestem !!!” ;D - albo może lepiej pochwale
sie synem ;D.
Więc tak mały ma już 10.5 i jest ......... fajny. Choć drań. Nie wiem czemu
nagle zaczął mieć swoje zdanie na różne tematy. I zasadniczo jest na NIE. Co
swoim piskliwym głosem daje do zrozumienia podczas ubierania i przewijania.
Zauważyłem że robi się też cwany. Jak mu dam źle butelkę- do dołu dziurką –
to sobie ją przekręca. No i łazi po domu i na okrągło „Tidi tida tytyty” Ale
jest fajny. Choć czasem jak przypomnę sobie jaki był spokój jak tylko leżał
ehhhhhhh łza się w oku kręci.
Tu macie parę filmów z jego udziałem:
Tak nasz bachorek łazi na dwóch łapach

Ćwiczy przed karnawałem

A tak się chowa przed rodzicami
Obserwuj wątek
    • lambert77 Re: 10.5 witamy w kubie ;) 09.01.07, 11:38
      też zauważyłeś, że najlepszy okres był wtedy, kiedy tylko leżał żarł i spał na
      okrągło big_grin ??
      • egon26 Re: 10.5 witamy w kubie ;) 09.01.07, 11:50
        To były czasy wink Teraz to ani piwa ani kawy się człowiek nie napije. Bo drazu
        leci mała mordka. Ale z tym najllpesza jest bratanica (18 miesięcy) widzi że
        ruszasz gębą i idzie do ciebie jak robot: "AM AM AM AM AM" Tragedjawink
        A twój malec już siedzi ?? Jaki jest "mobilny" wink Znajomy ma córe 7 miesięcy -
        małpa już siedzi. Mój zaczoł siedzieć jak miał 9. Ale przemieszcza sie od 6 wink -
        na różne sposoby wink
        • lambert77 Re: 10.5 witamy w kubie ;) 09.01.07, 12:32
          siedzi tylko wtedy gdy się go podciągnie przez chwilę udaje mu się nawet prosto
          usiąść jeszcze nie do końca załapał o co chodzi w tym całym podpieraniu się
          rękoma smile Nie potrafi załapać, że zabawki nie chwyta sie tą dłonią na której
          akurat się podpiera. Mobilny też za bardzo nie jest w łóżeczku kręci bączki
          ewentualnie obraca się na brzuch i próbuje pływać jakoś tak dziwnie smile
          • ira.siad Re: 10.5 witamy w kubie ;) 09.01.07, 12:41
            Dziękować Allachowi, że siedzi i narazie sie nie rusza. Jak już potem ruszy to
            żadna siła go nie powstrzyma. Nie ździw się jak kiedyś znajdziesz "dzieciora" w
            szafie wnękowej z wbitymi zębami w rurę od odkurzacza albo pod zlewozmywakiem
            koło kosza na śmieci.
            Niech sobie siedzi dzidziuś...niech siedzi.....Takie dobre i kochane maleństwo
            (narazie).
          • pyza3d34 egon 09.01.07, 12:41
            Ja staram sie na etacie nie wypowiadac ale sobie czytam.Mam do ciebie pytanie
            czemu ty robisz takie bledy?Nie chce byc zlosliwa ani takie tam ale nie moge
            sie powstrzymac...
            • bj32 Re: pyza3d34 09.01.07, 13:00
              On już niedawno pisał: bo lubi i chce. Jemu to nie przeszkadza, więc my się też
              z tym pogódźmysmile
              A z tym chodzeniem to jest suer. Tak, jak tu koledzy piszą... Ale nic to.
              Jeszcze troszkę i wyprowadzi się młody człowiek do własnej żony i to jej będzie
              rurę od odkurzacza zjadałwink Nawet sobie nie wyobrażacie, jak szybko to zleci.
              • pyza3d34 Re: pyza3d34 09.01.07, 20:31
                Ty o dupie ja o zupie...
            • egon26 Re: egon 09.01.07, 13:03
              Widzisz jesteś pierwsza która kulturalnie zapytaławink Jestem dyslektykiem.
              Czasem jak pisze poważniejszy temat używam worda by mi sprawdził błedy i by
              błedy nie odciągneły czytajacych od treści wypowiedzi. A czasem pisze na szybko
              i tak to wychodzi. Nie chce zawsze używać worda bo nie wstydze się tego kim
              jestem. W życiu miałem pare przejść z błedami, jest gro ludzi któży dysleksji
              nie uznają. Dlatego czasem prowadze swoją "prywatną wojne" by uświadomić ludzią
              że jak ktoś pisze z błedami wcale głupi nie musi być - bo chyba nie jestem ;P
              ps
              i nie oszukuj bo cie juz widziałem gdzies na etatach wink
              Pozdawiam
              • strzelec0001 Re: egon 09.01.07, 13:32
                na błedy nie zwracam osobiscie uwagi ale faktem jest ze u kobiet w
                szczegulnosci ze luba poprawiac i poprawiac na zjedzone litery ...
                ja osobiscie tak samo popełniam błedy w pisowni i w mowie ale kazdy z nas ma
                jakas wade czyz nie ???
                i zajebisty szkrab mały
                • egon26 Re: egon 09.01.07, 14:43
                  No mały!!! wink Zobaczysz swojego na początku wink Mój to już jest kolos - troche
                  ponad 10 kilo wink
              • pyza3d34 Re: egon 09.01.07, 18:16
                Ja napisalam ze staram sie nie wypowiadac a nie ze sie nie wypowiadam.Wiec to
                nie jest oszustwo,prawda?
                • ira.siad Re: egon 09.01.07, 18:22
                  Ja napisalam ze staram sie nie wypowiadac a nie ze sie nie wypowiadam.Wiec to
                  > nie jest oszustwo,prawda?
                  Niestety, nie jest to prawda.
                  • pyza3d34 Re: egon 09.01.07, 20:21
                    Dlaczego,bo nie bardzo rozumiem.
    • gov.single Re: 10.5 witamy w kubie ;) 09.01.07, 18:27
      Ech Egon...jeszcze nie raz bedziesz tęsknił za przeszłoscia....najciekawiej jest
      jak już młode zaczyna na poważnie pyskować....oj, wtedy tesknota za noworodkiem
      w pieluchach az wyjewink
      A co do Twoich błędów-na poczatku az mnie ze stołka zrzucały-ale tresc sie
      przebiła, teraz tylko czasami jękne-lubię Cie czytaćsmile
      • egon26 Re: 10.5 witamy w kubie ;) 09.01.07, 20:49
        Uffffffffff to chyba jednak mnie troche lubisz wink Dzieki za miłe słowo.
        • gov.single Re: 10.5 witamy w kubie ;) 09.01.07, 22:26
          Jasne, ze Cie lubięsmile
    • johnnysixcannons Re: 10.5 witamy w kubie ;) 09.01.07, 22:53
      Egon nie pękaj!Za jakiś czas nauczy się mówić "tak".Ale nie będzie miał na to
      ochoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka