egon26 20.04.07, 15:33 no ja myślałem ze jak wiosna to będzie jakoś tak luźniej, spokojniej, swobodniej emamy w krótkich spódniczkach, moderatorka bardziej uśmiechnięta. A tu - ankiet i ankiet. Ehhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaremax Re: Wiosna na etatach 20.04.07, 17:12 Egon nie marudż Zwróć uwagę na przedostatnie zdanie które napisała ankieterka O żesz ty w życiu co za propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi :DDDDD 20.04.07, 23:16 Tak może być? Krótkiej spódniczki nie założę - zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
johnnysixcannons Re: :DDDDD 20.04.07, 23:59 a załóż , co Ci zależy przecież widzimy Cie oczami wyobraźni. Jeżeli uważasz,że nie zbrzmiało to jak komplement,to primo z góry odpowiem: nie wpuszczaj mnie w plątaninę damskich myśli.Nie pomyslałem,ze masz grube nogi,tylko przyjołem ,ze jak wiekszość kobiet tak myślisz , a tak naprawdę masz zgrabną figurę.Łup prosto i miedzy oczy.Nie staraj się przypisać mi czego nie powiedziałem.$ secundo masz piękny usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Wiosna na etatach 21.04.07, 00:02 ale najnowszy ankietowy wątek bardzo sie rozwinął, choć autorki chyba nie zadowolił Odpowiedz Link Zgłoś