ulfa 30.08.08, 09:51 Kobieta ze swoimi sprawami chodzi do ginekologa, a jak coś dolega facetowi to gdzie ma pójść? Urolog? Seksuolog? Dermatolog? I nie chodzi mi o impotencję, a o rzeczy skórne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redmiss Re: pytanie o lekarza 30.08.08, 11:51 to chyba zależy jakiego rodzaju jest problem i w jakiej części ciała jeżeli na skórze prącia to najpewniej urolog... Odpowiedz Link Zgłoś
ulfa Re: pytanie o lekarza 30.08.08, 15:03 a urolog nie jest od pęcherza moczowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: pytanie o lekarza 30.08.08, 22:00 ulfa napisała: > a urolog nie jest od pęcherza moczowego?? urolog zajmuje się leczeniem układu moczowo-płciowego, co u mężczyzn oznacza między innymi leczenie chorób członka, itd. o andrologu nie słyszałam nie wiem nawet, czy jest takowy u mnie w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: pytanie o lekarza 30.08.08, 16:35 ornitolog ;PPP "męski ginekolog" to androlog, ale jeśli to tylko problemy skórne to wystarczy dermatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
ulfa Re: pytanie o lekarza 30.08.08, 20:19 Dzięki za odpowiedzi, człowiek całe życie się uczy... w życiu nie słyszałam o andrologu,a tu proszę... a z ornitologiem przemyślę sprawę ... Odpowiedz Link Zgłoś
ulfa Re: pytanie o lekarza 11.09.08, 20:57 Dla faceta?? Chociaż z drugiej strony niespodzianki weneryczne przytrafiają się obu stronom Dzięki za odpowiedzi, zarówno te poważne i te pół serio Odpowiedz Link Zgłoś