Dodaj do ulubionych

Balagan:-((((((

07.10.02, 00:04
Niestety...strach mnie ogarnal...
Co to sie porobilo...czyzby Forum 3miejskie zaczelo upodabniac sie do tych
innych ?
Co jest??????
Gdzie podzialy sie piekne watki?
co to za odjazd ...z tymi glupimi watkami....moze to ktos przelozyc to
normalny jezyk?
Zgroza! .......
Szkoda:-(((((
gatto2pl
Obserwuj wątek
    • iwa_ja Re: Balagan:-(((((( 07.10.02, 00:11
      Kocie, jesienią ludzie wracają z wakacji. Wracają realne problemy. Wracaja
      smutki i inne życiowe gówna. Trzeba to przetrawić. Osobiście wierzę, że za
      chwilę będzie jak dawniej. Po naszemu. Trzeba przeczekać.
      Dobranoc (jakie dobranoc? jakie "dobra"? ot, noc idzie, fizjologicznie trzeba
      snu. Ale żeby zaraz "dobra"?)....
      • gatto2pl Re: Balagan:-(((((( 07.10.02, 00:22
        iwa_ja napisała:

> Kocie, jesienią ludzie wracają z wakacji. Wracają realne problemy. Wracaja
        > smutki i inne życiowe gówna. Trzeba to przetrawić. Osobiście wierzę, że za
        > chwilę będzie jak dawniej. Po naszemu. Trzeba przeczekać.
        > Dobranoc (jakie dobranoc? jakie "dobra"? ot, noc idzie, fizjologicznie trzeba
        > snu. Ale żeby zaraz "dobra"?)....

beh......gdyby to tylko chodxilo o ludzkie problemy...to OK
        ale tutaj przeciez co i ruszz jakies dziwne watki na ktore "nia ma chetnych"
        czy ktos moze powiedziec o co chodzi...zrobil sie na Forum...smmietnik.....
        Takie jest moje wrazenie...
        Ale to nic...i tak bede zagladdac tuttaj:-)
        Ciao
        gatto2pl
        • philip_marlowe Re: Balagan:-(((((( 07.10.02, 13:01
          E tam, zaraz bałagan. Troszkę się ludziom zachciało pokazać, że potrafią wątki
          zakładać. Ot co. Przecież można sobie filrt na oczy załozyc, który nie
          dopuszcza do oczu pewnych watków.
          • lucy_z Re: Balagan:-(((((( 07.10.02, 13:48
            Jak jest rzucony wątek na temat polityki to wiadomo, że będą kłótnie!!!
            Nie mam nic do kłótni, jeżeli to są różne poglądy, które się ścierają, ale
            często ludzie, niestety, nie potrafią kulturalnie się spierać tylko od razu
            obrzucają się błotem :(((((
            • les1 Re: Balagan:-(((((( 07.10.02, 14:16
              Lucy...przesylam :-)))))
              Moze tym razem to ...przejdzie?....
              Wszystkie potrzednie...."rozplynely" sie +- 15-cie... :-(((
              Les1....
              • lucy_z Re: Balagan:-(((((( 07.10.02, 14:27
                les1 napisał:

> Lucy...przesylam :-)))))

Les, właśnie, coś dawno Cię nie było???:((
                Pozdrawiam:)))
                Co u Ciebie???
              • Gość: Les1 Re: Balagan:-(((((( IP: *.proxy.aol.com 12.01.03, 06:40

Lucy...przesylam :-)))))
                Moze tym razem to ...przejdzie?....
                Wszystkie potrzednie...."rozplynely" sie +- 15-cie... :-(((
                Les1....
            • vivion Re: Balagan:-(((((( 07.10.02, 17:58
              Gatto! Filip i Lucy dobrze mówią! Nie przejmuj się, za chwilę minie burza
              mózgów, aby po jakimś czasie powrócić, przy nowym, prowokującym wątku. Mam
              nadzieję że będzie bardziej salonowo, bo człowiek w końcu całe życie się
              uczy... Czyli musisz się troszkę opancerzyć i założyć te okulary, co Filip
              proponuje.
              Lucy ma rację, że wielu ludzi w trakcie dyskusyjnej podniety nie potrafi
              pohamować swoich emocjii, albo wogóle to nie potrafi kulturalnie wymieniać
              poglądów. Weź sobie poprawkę na rodzaje wątków - te o tematyce politycznej, a
              już szczególnie w kwestii żydowskiej to istne bomby zegarowe! To tematy, które
              mogą poróżnić choćby najlepszych kumpli. Jeszcze w takiej bezpośredniej
              dyskusji łatwiej jest formułować myśli tak, żeby były zrozumiałe dla większości
              i żeby nie odbiegały zbytnio od tematu dyskusji. Na tym forum, zauważyłam,
              niektórym nie zależy na podzieleniu się wiedzą, wątpliwościami, obawami. Atak i
              zwycięstwo na punkty, ot, takie sobie rozmowy...
              Ale wiesz co, Gatto? Powiedz - lubisz grappę? Czy łączyło cię coś z 3miastem,
              bo jakoś nie mogę się połapać w waszych koneksjach :(((

The only limitation is in our viewpoint (Capricorn)
              • lucy_z Re: Balagan:-(((((( 07.10.02, 19:01
                Witaj Vivion:)))))
                To co napisałaś to tak jakbyś mi z ust wyjęła;)
                Vivion! Gatto pisze, jak wiesz z Włoch a pochodzi, lub wychował się i mieszkał
                we Wrzeszczu. Les pisze z Południowej Afryki. Jak się mylę Les to prostuj! Też
                jest z Wrzeszcza. No i ja Wrzeszczanka a i trochę Sopocianka. Piszę z dużej
                litery dla podkreślenia jakie to dla mnie ważne!!!:)))
                Maćki, Casey, Szpadel i Piotr piszą ze Stanów, jak się chyba już, również
                zorientowałaś!!!Jak kogoś pominęłam to przepraszam:)))
                Pozdrawiam cieplutko bo na dworze to tak paskudnie, zimno i mokro!

:)))))
                lucy
                • vivion Re: Balagan:-(((((( 08.10.02, 01:11
                  Dzięki Lucy! Dobra z ciebie kobieta. Fajnie jest wiedzieć kto z jakiego kąta
                  się wychyla;) Czasem ułatwia rozszyfrowanie ukrytych treści postu... :))))
                  Również cię pozdrawiam.
                  Umnie też zimno, ale jeszcze nie siąpi. W chałupie natomiast cieplutko, co
                  powoduje, że człowieka ogarnia jesienne lenistwo. Z ogromnym wysiłkiem
                  wyprowadzam swoje, już nie takie zwinne, ciało do pobliskigo World Class, gdzie
                  uprawiam jakieś dziwne wygibasy, co to się Yoga nazywają! Warto spróbować -
                  polecam:)))
                  • germanus Re: Balagan? nie:-) 08.10.02, 01:25
                    Gdzie indziej to dopiero sa balagany. Nawet im o tym napisalem. O tym napadaniu
                    na siebie i mieszaniu z blotem. A poniewaz cieplutko przyjeliscie moj sonet, to
                    zastanawiam sie... Bo ja tez kiedys mieszkalem w Gdansku. Niedlugo co prawda,
                    tylko dziewiec lat. Liczy sie? Pozdr

• belissarius Re: Balagan? nie:-) 08.10.02, 06:18
                      Liczy sie (dlaczego w tym nowym komputrze nie mam
                      polskiej trzcionki?), liczy, uwierz mi!
              • gatto2pl Re: Balagan:-(((((( 08.10.02, 20:50
                vivion napisała:

> Ale wiesz co, Gatto? Powiedz - lubisz grappę? Czy łączyło cię coś z 3miastem,
                > bo jakoś nie mogę się połapać w waszych koneksjach :(((
                grappy nie lubie...ale dobre biale winko to tak, a najbardziej to prosecco...
                mnie laczylo i nadal laczy i laczyc bedzie ...toz to moje stare smiecie...
                A okulary to tytlko ...sloneczne:-))))))))
                Ciao, buzka dla wszystkich trojmiejskich forumowiczow
                gatto2pl
                • lucy_z Re: Balagan:-(((((( 09.10.02, 00:24
                  Miło Cię widzieć Gatto :)))
                  • gatto2pl Re: Balagan:-(((((( 09.10.02, 19:31
                    lucy_z napisała:

> Miło Cię widzieć Gatto :)))

Lucy,
                    niestety pracy ogrom ...i jakos sie mijamy, godziny moich wejsc
                    sa niestety rozne...w ciagu dnia naprawde nie mam czasu..a wieczorami
                    ...roznie bywa:-))))))
                    ciao
                    gatto2pl
                    • lucy_z Jaki bałagan??? 09.10.02, 19:41
                      A może jednak się nie minęliśmy??? Chyba, że już poszedłeś???
                      :))
                      • lucy_z Re: Jaki bałagan??? 09.10.02, 19:50
                        No i tak, poszedł sobie:(((
                        ;))
                        • gatto2pl Re: jestem, jestem 09.10.02, 19:57
                          Lucy,
                          wiec jestes:-))))))))
                          • lucy_z Re: jestem, jestem 09.10.02, 20:15
                            Jestem znowu, bo sobie poszłam ale czy Ty jeszcze jesteś????? :)))
                            lucy
                            • o__o Re: jestem, jestem 09.10.02, 20:23
                              Teraz ja wpadłam i nie ma nikogo :-(
                              • iwa_ja Re: jestem, jestem 09.10.02, 20:33
                                Powiarowały kobity, w chowanego się bawią na necie! Jestem, jestem, a kuku, nie
                                ma mnie. OK, a jeżeli ja jestem teraz, to co?
                                PS. Kot włoski to też kobitka, o ile się nie mylę.
                                • o__o Re: jestem, jestem 09.10.02, 20:41
                                  iwa_ja napisała:

> Powiarowały kobity, w chowanego się bawią na necie! Jestem, jestem, a kuku,
                                  nie
                                  >
                                  > ma mnie. OK, a jeżeli ja jestem teraz, to co?
                                  > PS. Kot włoski to też kobitka, o ile się nie mylę.

:-)))))))))) aż się popłakałam ze śmiechu,
                                  Powariowana kobita o__o

>
                                  • lucy_z Re: jestem, jestem 09.10.02, 21:22
                                    A kuku ;))))) Iwa, jak bum cyk cyk, Kocio się na Ciebie obrazi;)))
                                    • iwa_ja Re: jestem, jestem 09.10.02, 21:35
                                      A kuku, A za co?????????
                                      • lucy_z Re: jestem, jestem 09.10.02, 21:38
                                        A za to żeś go kobitką nazwała;)))
                                        A byłaś już u Eli w kawiarence trójmiejskiej??? Jakoś Twojego wpisu nie widać
                                        ani o__o???
                                        • iwa_ja Re: jestem, jestem 09.10.02, 21:42
                                          KAWIARENCE? Gdzie?
                                          • lucy_z Re: jestem, jestem 09.10.02, 21:49
                                            No i co, trafiłaś????
                                            • iwa_ja Re: jestem, jestem 09.10.02, 21:53
                                              Pytałam wyraźnie: o jaka kawiarenkę chodzi? Nic nie rozumiem!
                                              • lucy_z Re: jestem, jestem 09.10.02, 21:55
                                                Iwuniu! Wyciągnęłam Ci wątek, teraz drugi z kolei!
                                                Gazetowe forum Cafe Trójmiasto nosi tytuł, tu poniżej. Zaglądnij do niego!!!
                                                • iwa_ja wpadłam na chwilę 09.10.02, 22:12
                                                  ale juz wypadłam, bo jutro.... Dobranoc
                                                  • gatto2pl Re:Iwa...odezwij sie 12.10.02, 18:51
                                                    iwa_ja napisała:

> ale juz wypadłam, bo jutro.... Dobranoc
                                                    >
                                                  • orissa Re:Balagan:-(((((( 13.10.02, 17:05
                                                    Obiecuje ze sie poprawie, sorki za swoje nieczytelne "re".
                                                    Pozdr :)
                                                  • belissarius Re:Balagan:-(((((( 14.10.02, 06:08
                                                    Drogie Panie,
                                                    gdzie jest ta kawiarenka? Nic nie rozumiem, a jako
                                                    przybysz ze stron bardzo odleglych tez bym wstapil
                                                    wirtualnie, chocby na chwile...
                                                    C U L&R
                                                    Piotr
                                                  • iwa_ja Re:Balagan:-(((((( 14.10.02, 08:38
                                                    Piotr, zajrzyj tutaj:

www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10032
                                                    Lojalnie uprzedzam, że na obsługę trzeba czasami czekać po parę dni. Ale
                                                    towarzystwo przychodzi przednie...
                                                  • belissarius Re:Balagan:-(((((( 15.10.02, 06:28
                                                    Wpisalem i dostalem odpowiedz: PAGE NOT FOUND
                                                  • lucy_z Re:Balagan:-(((((( 15.10.02, 08:16
                                                    Piotr, przeciez Ty juz tam byłeś???!!:)

www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10032

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka