majatusia 31.12.06, 10:06 W naszej gwarancji jest napisane ze nie mozemy przesuwac/wyburzac scianek dzialowych bez zgody EKO - czy ktos moze sie juz sie orientował jak ma to wygladac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila.stefanowicz Re: Sciany 31.12.06, 16:13 wygląda to tak, że jeśłi nie bedzie to praca zlecona EKO ( czyli dość drogo), tylko na własną rękę będzie to się wiązało ze stratą gwarancji. Ja robiłem przróbki na własną rękę i wydałem 4 razy mniej niż zaproponowało EKO. Oczywiście straciłem wszelkie gwarancje dotyczące zapewne ścian, nawet nie bardzo wiem jakie dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Sciany 04.01.07, 08:28 hmm...ale tam jest napsiane "ZGODA"a zgoda to chyba nie to samo co"WYKONANIE" Czy ktos wystepował o taka zgode? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.stefanowicz Re: Sciany 04.01.07, 13:43 pytałem i dostałem odpowiedź że każde działanie we własnym (czyli zleconym równiez innej firmie) zakresie wiąże sie z utratą gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś
fengi89 Re: Sciany 05.01.07, 22:37 Nie zdziwił bym się gdybyś w razie czego (ODPUKAC) nie dowiedziała się, że całej gwarancji. Z drugiej strony zastanawiam się czy w innym przypadku i tak miała byś na co liczyć. Z Panią Inspektor baaardzo ciężko się rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś